Ti 10 puta gori od tebe..... ja to još nisam srela. Ti si međ' top 5a srela sam mnoge "muške svinje". Pa se sad zamisli
P. S. na zajebavam se baš potpuno.
Onda ih bas i nisi sretala ili su te lagali (ljudi lazu i po forumima, a tek u realu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti 10 puta gori od tebe..... ja to još nisam srela. Ti si međ' top 5a srela sam mnoge "muške svinje". Pa se sad zamisli
P. S. na zajebavam se baš potpuno.
Rekao si Marko jesi jesiiii![]()
E sad ću ja dva'es narednih postova da te ubeđujem da se nisam iznervirala umesto da nastavim da ti dokazujem kako si gori od najgoreg šoviniste, e neće moći
Zašto mekušci peglaju? Šta fali peglanju, Marko? Zašto ti nećeš da peglaš kao neka "tetkica"? Pejstovaću ti ovo pitanje dok ne odgovoriš na njega ili dok ne odjaviš nalog![]()
Ne uvek.P.S. ti ni kondom ne koristiš?Šta, već si shvatio da ćeš teško naći ženu pa hoćeš da joj uvališ bebu?
![]()
OK, onda je sve onako kako ti želiš da bude a činjenice ćemo baciti pod tepih. Niti znam kad je ko to rekao niti me zanima. Mnogo si bre detinjast za tvoje godine - "OK onda je to Zvezdanka rekla, a ti si je podržala![]()
![]()
ako nisi ti rekla onda je vilo 'vako
kad ti JA kažem, a ako nije bilo tako, ima da bude od sada
![]()
To se vidi po da si mlada, Zvezdanka je malo starija, a na pocetku sam vas malo mesao jer ste obe jednakim zarom sunule na mene.I mojne to "manja" nisam ja baš toliko starija od tebe ne brini, uplaših se da me ne nazoveš "tetkom" ili..... "tetkicom"![]()
Mogle bi da vučete slamku koja će da ga ''ubije''.Ma jos ga nisi ubila!!!
A bre nesto i ti si mi nesto!??!?
Mogle bi da vučete slamku koja će da ga ''ubije''.![]()
Dečko kaže da ima 20 godina.Ako Nešto i Zvezdanka ne mogu da ga ''ubiju'' zabrinuću se i zapitati šta se dešava sa forumom.a da probaju ono...složna braća.........a ako ustreba pomoć......
![]()
Uvek sam tvrdio da smmo mi nežniji pol....dokaz je društvo u kojem su žene vladale....muškarci su ustvari mužjaci...amazonke su ubijale ne korisne muškarce i sekle levu dojku da bi bolje koristile luk....i to Vam je sad u kodu...ne tražim ne moguće,a to je da priznate da volite da se razvlačite