- Poruka
- 11.751
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prolece...povrsna lagana raspolozenja...
prolece...povrsna lagana raspolozenja...
Ljude samo treba dovesti u pravu situaciju i vecina bi se iznenadila sta je sve u stanju da uradi .Ono što je najviše prestravilo psihologe i psihijatre posle Drugog svetskog rata prilikom istraživanja karaktera likova koji su radili kao čuvari po konc logorima, jeste običnost tih ljudi.Oni su očekivali neka čudovišta sa rogovima i repomAli ti likovi su pre rata važili za dobre građane,fini ,porodični ljudi ,niko ih nije ni zapažao ,toliko su bili obični.Dobar komšija,ortak ,prijatelj.Naravoučenije priče ne precenjuj nikad svoju pamet u procenjivanju,ma koliko neko izgledao obično i bezazleno. Što kaže naš narod ispod mira,trista vira.
Još da malo otopli i i da uzmem mrežu da lovim leptire u polju
![]()
Još da malo otopli i i da uzmem mrežu da lovim leptire u polju
![]()
aaaa ostin paueeeers![]()
on je car..
a sad, izvinite me, pošto sam konačno izašla iz pidžame, odoh da kupim nešto slatko![]()
Muškarac koji nije nesiguran u sebe. Ima sopstvene stavove koji mogu da se i kose sa mojima. Ali ipak, bitno je da suštinske stvari rezimiramo na istom nivou. Dakle, ako je taj muškarac u prvom mahu i stidljiv, ne bih mu zamerila.
Sad ce sve reci oni stidljivi i povuceni![]()
još izvlačite tamu iz ljudi? šta će vam bre to?
život je i bez toga dooovoljno zeznut..
izvlačite svetlost, lepotu iz ljudi..![]()
ebte
kolko
generalizacija -__-''