Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Mali off zasto nas lazu po prodavnicama da se ne plasira vise coca cola ili pepsi od 2 litre , mrzim te njihove lazi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ko to kaže? Ko to laže...Mali off zasto nas lazu po prodavnicama da se ne plasira vise coca cola ili pepsi od 2 litre , mrzim te njihove lazi![]()
govnex i tu neke lokalne radnje u mom selu pAncevuMa ko to kaže? Ko to laže...
Ko voli vodu, nek pije vodu, ko voli gazirono, neka pije (uz znanje koje to probleme može da napravi) i to je to. Ne treba zaboraviti ni ogromnu populaciju koja mora da kupuje pića bez šećera.i ja...
to tvoje selo jako je lepo..bila sam vise puta...ispred Pozorista Kulturni centar ga zovete,bile su majka i cerka ibucene u krinoline i prodavale buketice cveca...a zimi ste imali kestendziju sa najlepse pecenim kestenom...a lazu prodavci ko apotekari od koga dobijaju veci bonus to forsiraju...govnex i tu neke lokalne radnje u mom selu pAncevu
mamuni jedni , resili meni da uvaljuju manje boce coce i pepsika.
Uzeo namerno i 2kg limuna ,ima da pravim limunadu od muke!
ja ne volim ta pica ni kao mala nisam..izblendiram sok stavim u friz i divota...Ko voli vodu, nek pije vodu, ko voli gazirono, neka pije (uz znanje koje to probleme može da napravi) i to je to. Ne treba zaboraviti ni ogromnu populaciju koja mora da kupuje pića bez šećera.
Da, ali opet imaš te ljude koji ne smeju da piju sokove zbog puno šećera (mislim na fruktoru iz voće, ne dodavani šećer). Kao i puno onij koje mrzi da prave.ja ne volim ta pica ni kao mala nisam..izblendiram sok stavim u friz i divota...
Ima ali oni koji ne smeju secer, sto fruktoza nije stetna,ne na "tone" ali umereno da ..a lenjivci nek se truju...Da, ali opet imaš te ljude koji ne smeju da piju sokove zbog puno šećera (mislim na fruktoru iz voće, ne dodavani šećer). Kao i puno onij koje mrzi da prave.