Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Навукао сам се на ово пиће...
Као да стављају неку дрогу.....Колико сме дневно да се попије. 
Воли ли још неко ово .

Воли ли још неко ово .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
VolimНавукао сам се на ово пиће...Као да стављају неку дрогу.....Колико сме дневно да се попије.
Воли ли још неко ово .
Pogledajte prilog 1161329
navukao si se na kofeinНавукао сам се на ово пиће...Као да стављају неку дрогу.....Колико сме дневно да се попије.
Воли ли још неко ово .
ovaj lik je pio svaki dan pepsi i ostao bez zubaНавукао сам се на ово пиће...Као да стављају неку дрогу.....Колико сме дневно да се попије.
Воли ли још неко ово .
moj brat od tetke je pio po dva litara koka kole i u 48 god.dobio gihtNa litar ide oko 100g secera pa ti vidi kad mnogi sabiju flajku 2l dnevno
Ima i nekih experimenata stave parce mesa sta uradi kola,pa to isto radi jetri
zbog celulita?Ne.
Ne pijem gazirane sokove.
Ne volim.zbog celulita?![]()
Обичан пепси не волим.Ja volim.
A mislio sam ceo život da nema šanse da pijem Pepsi, samo original Coca Cola je dolazila u obzir, međutim i ja sam prešao na Pepsi.
Ovaj sa limunom. Uživaj![]()
Interesantno, ni jaОбичан пепси не волим.
Bolji od obicnog i coca cole.Навукао сам се на ово пиће...Као да стављају неку дрогу.....Колико сме дневно да се попије.
Воли ли још неко ово .
To je mnogo. Znam dvojicu koji su dobili gastritis, popiju casu i savijaju se od bolova, na kraju.Moj drugar doca je pio 2 litra dnevno koka kole i dobio početak ciroze. Svako jutro je išao u prodavnicu po kocu i leba.