UltraVioletna
Iskusan
- Poruka
- 6.386
Ima li ovde na forumu stručnog kadra tzv. Pepsi službe ? Psiholozi,pedagozi i socijalni radnici ? Ako ima,volela bih da se javite,da malo pričamo na nama bliske teme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaži, koje teme? Nisam ništa od toga ali me zanima.Ima li ovde na forumu stručnog kadra tzv. Pepsi službe ? Psiholozi,pedagozi i socijalni radnici ? Ako ima,volela bih da se javite,da malo pričamo na nama bliske teme.
Uhhhhhh...mnogo toga.Kaži, koje teme? Nisam ništa od toga ali me zanima.
Ja verujem da ima.Uhhhhhh...mnogo toga.
Zar baš nikoga nema ovde?
Nisam ginekolog, ali mogu da...Kaži, koje teme? Nisam ništa od toga ali me zanima.
Teško.Ima li ovde na forumu stručnog kadra tzv. Pepsi službe ? Psiholozi,pedagozi i socijalni radnici ?
O cemu bi zelela da porazgovaramo?Ima li ovde na forumu stručnog kadra tzv. Pepsi službe ? Psiholozi,pedagozi i socijalni radnici ? Ako ima,volela bih da se javite,da malo pričamo na nama bliske teme.
Sve što sadrži u zanimanju navedenoJe l se vazi pedagoska psihologija?![]()
Da. Za početak,gde radite ( ne naziv ustanove,nego vrsta)Ne znam sta bi vas konkretno zanimalo?
Oblast rada, korisnici, usluge....
Socijalna zastitaDa. Za početak,gde radite ( ne naziv ustanove,nego vrsta)
U drzavnom...Da. Dom za stare. Nekada davno CSR
Doduše,sad i soc zaštita i prosveta
Jeste u državnom sektoru?
Počinjala bili su timovi. Posle kao voditelj slučaja na mop-u i kasnije u službi za odrasle i stare. Sad sam u privatnom domu za stare i u srednjoj školi,po pola radnog vremenaBila sam u svim ?. Doduše,kd sam
Saradjujemo sa VS I starateljem u CSR-u, kao I sa timovima. Sa domom za stara lica nisam imala dodira u tom delu .Bila sam u svim ?. Doduše,kd sam
Počinjala bili su timovi. Posle kao voditelj slučaja na mop-u i kasnije u službi za odrasle i stare. Sad sam u privatnom domu za stare i u srednjoj školi,po pola radnog vremena