pepe...

recimo snekim si baš ono baš dobar...tolko puno dobar da mu daš šifru (nicka za forum naravno, ne sefa u CH banki)...i daš mu recimo konpijuter da ti pojača grafičku...
i on ti malo prošeta po pepetima...i ti to jelda saznaš...
kako bi regovo/la...?

prvo - sifru bi pre dala za banku u kojoj mi je zivotna ustedjevina, no za krstu
drugo - nemam PP
te mi se tako gornja situacija ne moze desiti
da mi se desi hipoteticki..nemam pojma...zavisi kome sam je dala i na koji nacin mi se ta osoba prosetala po prepisci..ako je samo citala, nema problema, nije mogla da vidi nista drugacije od onoga sto javno pokazujem, ako je, ne daj boze, pisala sa mog nika, e to je vec prestup koji ne bih oprostila...

prvo - sifru bi pre dala za banku u kojoj mi je zivotna ustedjevina, no za krstu
drugo - nemam PP
te mi se tako gornja situacija ne moze desiti
da mi se desi hipoteticki..nemam pojma...zavisi kome sam je dala i na koji nacin mi se ta osoba prosetala po prepisci..ako je samo citala, nema problema, nije mogla da vidi nista drugacije od onoga sto javno pokazujem, ako je, ne daj boze, pisala sa mog nika, e to je vec prestup koji ne bih oprostila...

hahahahahahahaha, ja bi dao, nemam sta da krijem, sve dam, pare ne dam!!!

Могуће.
У праву си, ни не желим скаредне пепејове :).
Него, кад видим да су људи у фрци..
Моја најбоља другарица је дуго имала моју шифру на ФБ.
Тамо и има неких ствари које нису за сваког, али нисам у фрци да она то чита.
Мислим да неће, али може да се деси, кад сам давала шифру, рачунала сам и на то.

Back