pepe...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
recimo snekim si baš ono baš dobar...tolko puno dobar da mu daš šifru (nicka za forum naravno, ne sefa u CH banki)...i daš mu recimo konpijuter da ti pojača grafičku...
i on ti malo prošeta po pepetima...i ti to jelda saznaš...
kako bi regovo/la...?

Svoj komp sredjujem sama..evo 4to leto to shiba ko loodo
A sifru bih dala jedino svom muskarcu ako bi vec teo da pogleda

Sto 'ocu kazem...ta situacija kod mene ne mož se desi..

pa dobro, jebemumater naravno da sam uvjeren da svi sami instalirate konponente i reinstalirate sisteme, podižete vindovse i sve znate živo na konpu...
al mislio sam recimo da neznaš...eo za vas koji ste hakeri, teorecka situacija...misim posmatrajte to ko teorecku situaciju...šbbkbb...

aj sto je tebi dosadno ... nego i meni
uspavljujem se pored ovoliko vrcavih tema ... samo sto nisam pala glavom na jastuk

al dok jos teskom mukom odolevam , da ti odgovorim

nemam u ppejima nista intrigantno ... ali bi slomila nogu svakom ko mi dirne sifre
podrazumeva i servisera ... za citanje istih :)

uspavljujem se pored ovoliko vrcavih tema ... samo sto nisam pala glavom na jastuk

nemam u ppejima nista intrigantno ... ali bi slomila nogu svakom ko mi dirne sifre

naravno da podrazumevam da u pepetima nemate gole slike forumera, klipove sebe u lascivnim situacijama koje ste slali drugimž forumerima u cilju zbližavanja i tako te stvari...misim jeote...:I
ne radi se o tome šta imate po istima...ako razumeš šta oću dati kaem...

baj d vej jes mi dosadno, al ovo je ozbiljna tema...barem pretenduje da bude...

pa dobro, jebemumater naravno da sam uvjeren da svi sami instalirate konponente i reinstalirate sisteme, podižete vindovse i sve znate živo na konpu...
al mislio sam recimo da neznaš...eo za vas koji ste hakeri, teorecka situacija...misim posmatrajte to ko teorecku situaciju...šbbkbb...

ja recimo nista ne znam
i sto mi objasne,sutra zaboravim :)
i stalno nekog moljakam da mi nesto namesti
nije mi frka da dam sifru ovde
i davala sam i drugim forumasima
e sad dal su ulazili na pp,briga me

naravno da je ozbiljna tema :ok:
daklem .... taj bi video cija majka crnu vunu prede
bio bi hakovan iz mesta :rtfm:

znaš da hakuješ..? :per:
ti si moj drug....:zag:

- - - - - - - - - -

ja recimo nista ne znam
i sto mi objasne,sutra zaboravim :)
i stalno nekog moljakam da mi nesto namesti
nije mi frka da dam sifru ovde
i davala sam i drugim forumasima
e sad dal su ulazili na pp,briga me
isti sam kur...i ja sam isti, gospođa...

baj d vej jes mi dosadno, al ovo je ozbiljna tema...barem pretenduje da bude...

ajd sad ozbiljno...meni je stvarno degutantno da mi neko kopa po privatnim stvarima...:nono2:
nekulturno je,bezobrazno,neotesano...to u stvari pokazuje nevaspitanje te osobo koja kopa po pp-ovima...
niko od mojih ne zna moje šifre...niti ja znam njihove...
sin ima svoje teme sa društvom,devojčicom...bilo bi odvratno od mene da mu kopam po tim razgovorima na FB...
čak nisko ne dira ničiji telefon...i to se smatra pravilom ponašanja u kući...
svako ima pravo na svoju privatnost...

a šta onda da pričam o "takozvanim" prijateljima...
koliko god da smo dobri,kad tad može da pukne tikva...šta onda????

zato,moje je moje i ničije više...:aha:

postoje ljudi kojima bih bez trunke blama ili snebivanja dala sve sifre. u principu, nista ne krijem, i kome verujem verujem.
problem je sto bi to zadrlo u privatnost drugih ljudi, koji su meni verovali. to mi je neprihvatljivo.
jednom je neko "provalio" u moj komp, i rovario..zvala sam policiju..:neutral:

postoje ljudi kojima bih bez trunke blama ili snebivanja dala sve sifre. u principu, nista ne krijem, i kome verujem verujem.
problem je sto bi to zadrlo u privatnost drugih ljudi, koji su meni verovali. to mi je neprihvatljivo.
jednom je neko "provalio" u moj komp, i rovario..zvala sam policiju..:neutral:
baš me zanima jel si otkrila ko je taj...?

recimo snekim si baš ono baš dobar...tolko puno dobar da mu daš šifru (nicka za forum naravno, ne sefa u CH banki)...i daš mu recimo konpijuter da ti pojača grafičku...
i on ti malo prošeta po pepetima...i ti to jelda saznaš...
kako bi regovo/la...?

tako je jedan forumas bio neoprezan, riba mu citala sve, sacuvala poruke, i onda kasnije kad sam je ja poceo oplodjavati, zamolila mene da joj formatiram disk. ja reko da en mogu, nemam instalacije za OS. i onda je ona otisla na poso, ja kloniro disk, shtacu kad sam znatizeljan :))))))))))

e da, izvukao sam i ono sto je pobrisala, znacci strashno :sad2:

- - - - - - - - - -

na kraju me zamolila kao aj izvadi disk, jer je nekom trebala pokloniti racunar, i ja joj izvadio :))))))))))

kome tolko verujem da mu dam sifru, znam da nece kopati ni po cemu....takvih ljudi je malo, i uglavnom uzivamo obostrano poverenje sto se toga tice. bila bi me sramota da nekome krenem da citam postu, posebno ako mi je poverio sifru da uradim nesto drugooo,,,missim jadno je.

ja mislim da niko ne treba nikom da daje sifru, to je privatna stvar. na poslu svako ima svoj nalog, a posto je domenski fazon, brate ako ti treba nesto, prijavi se pod svojom sifrom. mada, to se ne desava, jer svako ima svoj racunar, ili dva...

- - - - - - - - - -

a kuci, radije cu kupiti zeni laptop, samo da ne drnda moj....

Back