Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svoj komp sredjujem sama..evo 4to leto to shiba ko loodo
A sifru bih dala jedino svom muskarcu ako bi vec teo da pogleda
Sto 'ocu kazem...ta situacija kod mene ne mož se desi..
aj sto je tebi dosadno ... nego i meni
uspavljujem se pored ovoliko vrcavih tema ... samo sto nisam pala glavom na jastuk
al dok jos teskom mukom odolevam , da ti odgovorim
nemam u ppejima nista intrigantno ... ali bi slomila nogu svakom ko mi dirne sifre
podrazumeva i servisera ... za citanje istih![]()
aj sto je tebi dosadno ... nego i meni
uspavljujem se pored ovoliko vrcavih tema ... samo sto nisam pala glavom na jastuk
al dok jos teskom mukom odolevam , da ti odgovorim
nemam u ppejima nista intrigantno ... ali bi slomila nogu svakom ko mi dirne sifre
podrazumeva i servisera ... za citanje istih![]()
pa dobro, jebemumater naravno da sam uvjeren da svi sami instalirate konponente i reinstalirate sisteme, podižete vindovse i sve znate živo na konpu...
al mislio sam recimo da neznaš...eo za vas koji ste hakeri, teorecka situacija...misim posmatrajte to ko teorecku situaciju...šbbkbb...
naravno da je ozbiljna tema
daklem .... taj bi video cija majka crnu vunu prede
bio bi hakovan iz mesta![]()
isti sam kur...i ja sam isti, gospođa...ja recimo nista ne znam
i sto mi objasne,sutra zaboravim
i stalno nekog moljakam da mi nesto namesti
nije mi frka da dam sifru ovde
i davala sam i drugim forumasima
e sad dal su ulazili na pp,briga me
baj d vej jes mi dosadno, al ovo je ozbiljna tema...barem pretenduje da bude...
baš me zanima jel si otkrila ko je taj...?postoje ljudi kojima bih bez trunke blama ili snebivanja dala sve sifre. u principu, nista ne krijem, i kome verujem verujem.
problem je sto bi to zadrlo u privatnost drugih ljudi, koji su meni verovali. to mi je neprihvatljivo.
jednom je neko "provalio" u moj komp, i rovario..zvala sam policiju..![]()
recimo snekim si baš ono baš dobar...tolko puno dobar da mu daš šifru (nicka za forum naravno, ne sefa u CH banki)...i daš mu recimo konpijuter da ti pojača grafičku...
i on ti malo prošeta po pepetima...i ti to jelda saznaš...
kako bi regovo/la...?