Pepe Imaz

ambidekster65

Legenda
VIP
Poruka
72.794
Zbog želje da malo demistifikujemo ulogu mnogima omraženog Pepe Imaz-a u karijeri našeg najboljeg sportiste pokrenuta je ideja za ovom temom.
Evo par riječi o Imazu...

KO JE PEPE IMAZ?

Hoze Pepe Imaz ima 42 godine i rođen je u gradu Logronjo na severu Španije. Bio je profesionalni teniser, ali bez značajnijih rezultata. Jednom je u karijeri zauzimao mesto među 150 na ATP listi (146. pozicija najbolji plasman), kada je uspeo da se domogne druge runde na Rolan Garosu 1998. godine. Ima osvojene samo dve titule na čelindžerima, i to u dublu. Imaz vodi teniski centar u Marbelji, u čijem opisu stoji da ne funkcioniše po principu većine akademija u kojima je primaran rad na fizičkoj i taktičkoj spremi, već da se u njegovoj školi "pomaže igračima da povrate osećaj ljubavi za tenis, ali i još važnije, za sebe".

Poslednja izmena od moderatora:
Najbolja demistifikacija u ovom slucaju je IGNOR.
Da li je bio vidjen negde u skorije vreme? NIJE.

Jedino ga komentarisati zato što živi u MARBELJI koja je
sasvim slučajno centar šanera i valista sa prostor bivše Jugu.

Za one koji ne znaju valisti su oni koji preko noći prazne butike.

Poslednja izmena:
Svi mi ovde vidimo da ti ne shvataš ništa. Izgubio je jer mu je Pera Mamlaz utuvio u glavu da tenis nije njemu na prvom mestu. Kako je izgubio motivaciju kad je Mamlaz zadužen za njegovu psihu? Jel sad shvataš koju ti tezu braniš? :sad2:

Hajde što ne shvatam ja ali što ne shvataju NOLE, Jelena, roditelji mu... ali znaju Srbi :lol:.

Otkriću ti jednu tajnu... NOLETOVI psihički problemi su nastali usljed psihičkog pražnjenja nakon osvajanja RG-a. To je i sam NOLE rekao x puta. Ja ne znam šta ti sada želiš, ubjediti njega samoga da nije tako (:
Ne ide ILKE! Shvati da kilo prosječnog Srbende nikada nije u pravu zato se nemoj tako ponašati.

Poslednja izmena:
Najbolja demistifikacija u ovom slucaju je IGNOR.
Da li je bio vidjen negde u skorije vreme? NIJE.

Jedino ga komentarisati zato što živi u MARBELJI koja je
sasvim slučajno centar šanera i valista sa prostor bivše Jugu.

Za one koji ne znaju valisti su oni koji preko noći prazne butike.

Pošto se o njemu mnogo piše u Kafani i na temi o Novaku Đokoviću čovjek je zaslužio svoju temu, da se pomenute teme rasterete.

По обичају, опет лупеташ без везе. Мешаш бабе и жабе. Жали Боже што си ишао у школу кад ниси научио да читаш. :sad2:
Ај поново прочитај пост горе.

ILKE, ti moras shvatiti da ti nikada nisi bio pravi navijac Novaka Djokovica i da je to tvoj jedini problem. Tebe za njego bolE ona stvar zato ti njegove odluke nisu bitne.
Dao sam ti odgovor na pitanja... doduse sve ono sto je i sam NOLE izjavio. Ne pokusavam nista na silu kao ti.

Da evo recimo redovno pratis tenis uvidio bi da se Nadal vec skoro 4-5 godina ne moze sastaviti, Federer takodje... dok NOLE uz Pepea veoma uspjesno vec nakon nepune dve godine stoji na vrhu istorije. To je ono sto ti ne mozes diferencirati... jer, pao si par tiketa na njega pa si ljut (:

Boki, ILKE je prosao bar po p.f - Tenis sve Novakove faze .
Radovao se tugovao, slavio .
Pa samo to i ovdje dovoljno je da mu ne mozes reci kako ne prati TENIS.
Po tebi ja isto ne pratim tenis .Ne pratim intezivno kao ILKE,kazem ti sto mislim .
Cesto sam ILKE pitala na p.p. o cemu se radi smatrajuci ga poznavaocem Tenisa .
Postoji nesto vise od Tenisa to sam naucila od Noleta ,Ljubav, ovog puta za virtuelnog prijatela ...
Volim Vas obojicu i tesko mi pada vase prepucavanje .Ne mogu biti samo posmatrac .

Boki, ILKE je prosao bar po p.f - Tenis sve Novakove faze .
Radovao se tugovao, slavio .
Pa samo to i ovdje dovoljno je da mu ne mozes reci kako ne prati TENIS.
Po tebi ja isto ne pratim tenis .Ne pratim intezivno kao ILKE,kazem ti sto mislim .
Cesto sam ILKE pitala na p.p. o cemu se radi smatrajuci ga poznavaocem Tenisa .
Postoji nesto vise od Tenisa to sam naucila od Noleta ,Ljubav, ovog puta za virtuelnog prijatela ...
Volim Vas obojicu i tesko mi pada vase prepucavanje .Ne mogu biti samo posmatrac .

MA dukice, niko tebi nece nista uzeti za zlo... samo i uvijek reci sta mislis.

A sto se ILKETA tice... ne zna on o tenisu mnogo... i uz to ga ne prati iz pravih razloga. Da je iskren NOLETOV fan, nije.

A sto se pracenja tenisa i NOLETOVIH faza tice... evo jedan od mojih postova
[/QUOTE]

Djes Nikac... postovanje...

Poslednja izmena:
Ako se ne varam Pepe se intenzivno pojavljuje nakon raskida saradnje sa Bekerom i otpuštanja tima? Ispravi me ako griješim pa da
Nastavimo :think:?.

bas tako i onda kad je njegov uticaj ojacao nole je poceo da gubi..

- - - - - - - - - -

ILKE, ti moras shvatiti da ti nikada nisi bio pravi navijac Novaka Djokovica i da je to tvoj jedini problem.

sta znaci pravi navijac?
onaj ko ce ga tapsati po ramenima i kad gresi?
ne..pravi prijatelj..navijac..kako god je onaj ko daje podrsku i ukazuje na probleme

iskeno mislim da ljudi koji se kriticki osvrcu na nesto ili nekog vise vole tu osobu nego oni koji samo u delirijumu aplaudiraju (pri ovome ne misim na noleta..govorim uopsteno)

bas tako i onda kad je njegov uticaj ojacao nole je poceo da gubi..

... ne, naprotiv. Metastaza je nastala mnogo prije toga i Pepe nije nista imao sa tim.

- - - - - - - - - -

sta znaci pravi navijac?
onaj ko ce ga tapsati po ramenima i kad gresi?
ne..pravi prijatelj..navijac..kako god je onaj ko daje podrsku i ukazuje na probleme

iskeno mislim da ljudi koji se kriticki osvrcu na nesto ili nekog vise vole tu osobu nego oni koji samo u delirijumu aplaudiraju (pri ovome ne misim na noleta..govorim uopsteno)

Pravi navijac je neko ko ce umjesto svojih emocija na prvo mjesto staviti njegove, NOLETOVE. Nece isfrustriran njega ovdje pljuvati vec ce mu biti zao sto je njegov tim/igrac u toj situaciji.

A ti mu pomazes ili ostavljas sliku pravog navijaca time sto o njemu pricas viceve i kacis takve fotke dok je NOLE u nedodjiji forme?
Ja nisam nigdje procitao da pokusavas da ga shvatis... vidim samo da pokusavas ispricati vic na njegovu temu (onomade sa onim srcima) i kritikovati njegove odluke (Pepea). Ne vidjeh nigdje da su te je njegovo psihicko stanje i povreda pogodile.

ok..da kazemo da si u pravu
kako onda objasnjavas da je gubio dok je pepe bio u timu..kad je izbacen poceo je da dobija i kad je opet samo na trenutak bio sa pepom opet je izgubio i opet cim je otisao od njega opet je dobio.

- - - - - - - - - -

ja i nisam rekao da sam njegov navijac :)
pricao sam o ilketu koji ga je iskreno pratio..ja sam vise..simpatizer..drago mi je kad neko nas dobija...

inace ja sam tenis voleo..igrao ga pre 30 godina..pratio bekera..navratilovu.. gledao tenis uzivo kad su mecevi bili polu prazni ali posle ove manije oko noleta gde zbog dzipova ne mozes prici terenima..gde su digli cene iznajmnljivanja sata u nebesa..ja sam ostavio pracenje tenisa i vraticu mu se kad se pozeri sklone a to ce biti kad nole okaci reket o klin...ovo oko noleta je samo trenutna manija u nasoj zemlji a 90% "obozavalaca" su samo pozeri.

... ne, naprotiv. Metastaza je nastala mnogo prije toga i Pepe nije nista imao sa tim.

- - - - - - - - - -

Pravi navijac je neko ko ce umjesto svojih emocija na prvo mjesto staviti njegove, NOLETOVE. Nece isfrustriran njega ovdje pljuvati vec ce mu biti zao sto je njegov tim/igrac u toj situaciji.

A ti mu pomazes ili ostavljas sliku pravog navijaca time sto o njemu pricas viceve i kacis takve fotke dok je NOLE u nedodjiji forme?
Ja nisam nigdje procitao da pokusavas da ga shvatis... vidim samo da pokusavas ispricati vic na njegovu temu (onomade sa onim srcima) i kritikovati njegove odluke (Pepea). Ne vidjeh nigdje da su te je njegovo psihicko stanje i povreda pogodile.

Tanka je granica između "Pravog navijača" i dick ridera. Veoma tanka. A čini mi se da si je ti prešao odavno.

jos pre dve godine su englezi skapirali kako stvari stoje

Novi udar na Novaka Đokovića iz Velike Britanije! Najkonzervativniji ostrvski tabloid, visokotiražni "Dejli mejl", objavio je analizu Novakove saradnje sa Hozeom Pepeom Imazom, bivšim teniserom a sada duhovnim guruom, u kojoj se manje ili više direktno navodi da je najbolji trener sveta "doživeo relativan tresak" u karijeri, da je potpao pod veliki uticaj čoveka sa "čudnim idejama" i, čak, optužuje da njihovi susreti "na momente liče kao sastanak neke sekte"!

"Dejli mejl" ne propušta da otkrije da se Novakov motiv da se obrati Imazu, "ubeđenom u snagu meditacije i dugih zagrljaja", zapravo krije u strahu od rastuće forme Britanca Endija Mareja koji pretenduje da posle dugo vremena skine našeg tenisera sa prvog mesta ATP liste. Britanski tabloid navodi da je Imaz "sve važniji, sve prisutniji u životu Srbina" i da zbog toga trpi saradnja sa njegovim trenerima Marijanom Vajdom i Borisom Bekerom koja je "bila fenomenalno uspešna, a sada je pod znakom pitanja". To, koliko je "pod znakom pitanja" najbolje svedoči informacija da će i Vajda i Beker biti uz najboljeg tenisera današnjice na završnom mastersu u Londonu.
Pomenuti britanski tabloid pritom špekuliše, pozivajući se na "veoma pouzdane" ali neimenovane izvore, da Novak sa terena komunicira simbolima sa Imazom.

"Prisutnost slatkorečivog Imaza u Đokovićevoj blizini traje znatno duže nego Novakove nedavne teniske poteškoće. Kada je Đoković pobedio Mareja u finalu Rolan Garosa, šampion je nacrtao srce na šljaci, a to je upravo srce simbol koji favorizuje Imaz. Novak je ove godine, takođe, počeo da slavi pobede tako što bi približio dlanove grudima, a onda ih pružao ka svim tribinama. To su neki kritikovali kao ne baš najbolji gest, ali se i govori da je na to podstaknut na to od strane svog spiritualnog mentora", tvrdi Novaku poslovično nenaklonjen tabloid.

Kao dokaz za konspirativne tvrdnje, "Dejli mejl" uzima, kako ga ocenjunje, "izvanredan snimak" koji je nastao na predavanju u Imazovoj bazi u Marbeljinom odmaralištu Puente Romano, nedugo pošto je Novak šokantno izgubio na poslednjem Vimbldonu. Iako se odavno zna da su Novak i njegova supruga Jelena posvećeni zdravoj ishrani, meditaciji i duhovnom ispunjenju, reporter britanskih novina izvlači "najšokantnije" detalje - kako Đoković kaže da bi svi trebalo da uspostavimo konekciju sa božanskom svetlošću, kako je tokom predavanja "proveo dosta vremena žmureći, kontemplirajući" i kako je u jednom trenutku rekao da je pre ovog nastupa grupa uživala u zajedničkoj, dubokoj meditaciji.

"Na momente sve je ovo izgleda kao sastanak neke sekte. Sve to se događalo dok je Srbija gubila na svom terenu od Velike Britanije u četvrtfinalu Dejvis kupa. Đoković je tada bio odsutan sa duela, dok je Marej putovao u Beograd kao netakmičarski član ekipe, kako bi pružio svoju podršku", pecka "Dejli mejl" Đokovića, koji o sektama svakako i ne razmišlja, a i u međuvremenu je postao ktitor crkve u Vučjem Dolu.

U istom ritmu, Britanske novine u celu priču mešaju i nikad potvrđene špekulacije o navodnoj ljubavnoj krizi između Novaka i Jelene, što je, inače, praktično demantovano osmesima i zagrljajima na najnovijim paparaco fotografijama koje su ovih dana objavljene u medijima.

"Prošle nedelje je Đoković bio u Puente Romanu sa Imazom, pripremajući se za ovonedeljni nastup u Parizu. U nedelju je rekao da se oseća podmlađeno i da je spreman za izazov. Bio je povučen kada se pričalo o odsustvu njegove dvojice trenera, ističući da je to bila odluka čitavog tima. Teško je predvideti kako će mu proći ova sedmica, ili koliko je motivisan da odbije nalet Mareja u ovom trenutku", zaključuje "Dejli mejl".

ok..da kazemo da si u pravu
kako onda objasnjavas da je gubio dok je pepe bio u timu..kad je izbacen poceo je da dobija i kad je opet samo na trenutak bio sa pepom opet je izgubio i opet cim je otisao od njega opet je dobio.

- - - - - - - - - -

ja i nisam rekao da sam njegov navijac :)
pricao sam o ilketu koji ga je iskreno pratio..ja sam vise..simpatizer..drago mi je kad neko nas dobija...

inace ja sam tenis voleo..igrao ga pre 30 godina..pratio bekera..navratilovu.. gledao tenis uzivo kad su mecevi bili polu prazni ali posle ove manije oko noleta gde zbog dzipova ne mozes prici terenima..gde su digli cene iznajmnljivanja sata u nebesa..ja sam ostavio pracenje tenisa i vraticu mu se kad se pozeri sklone a to ce biti kad nole okaci reket o klin...ovo oko noleta je samo trenutna manija u nasoj zemlji a 90% "obozavalaca" su samo pozeri.

Nije on poceo gubiti kada je Pepe bio u timu... vec kada su i Beker i Vajda bili tu :) ... Pepe se pojavio par puta da ne bude sam. Eto korigovao sam te, cisto da ubuduce znas o cemu pricamo.

Sa boldovanim se slazem... samo sto ja "dzipovima" ne dozvoljavam da me ometu u emocijama.

ILKE je ok... nekada malo pogubi konce i cinjenicama alija mu prastam zato sto ga volim.

- - - - - - - - - -

Tanka je granica između "Pravog navijača" i dick ridera. Veoma tanka. A čini mi se da si je ti prešao odavno.

Primjetio bih da se "pravog" pise malim slovom.

Poslednja izmena:
Nije on poceo gubiti kada je Pepe bio u timu... vec kada su i Beker i Vajda bili tu :) ... Pepe se pojavio par puta da ne bude sam. Eto korigovao sam te, cisto da ubuduce znas o cemu pricamo.

Sa boldovanim se slazem... samo sto ja "dzipovima" ne dozvoljavam da me ometu u emocijama.

ILKE je ok... nekada malo pogubi konce i cinjenicama alija mu prastam zato sto ga volim.

- - - - - - - - - -

Primjetio bih da se "pravog" pise malim slovom.

Lična imena se pišu velikim slovom :cepanje:

Šta bi sa poentom mog posta oko pravih navijača?

kazi sta su pogresno napisali?
sta nije tacno od onog sta pise?
da li je poceo da salje srca?
da li je poceo da ih crta po terenu?
da li je bio na predavanju sa njim umesto da da moralnu podrsku reprezentaciji?
sta konkretno u postu pise pogresno?

kazi sta su pogresno napisali?
sta nije tacno od onog sta pise?
da li je poceo da salje srca?
da li je poceo da ih crta po terenu?
da li je bio na predavanju sa njim umesto da da moralnu podrsku reprezentaciji?
sta konkretno u postu pise pogresno?

Pa demantovao ih je NOLE... suvisno je bilo sta vise pisati.

Nije on poceo gubiti kada je Pepe bio u timu... vec kada su i Beker i Vajda bili tu :) ....
nije me mrzelo..pogledao sam statistiku :)

nole je sa bekerom bio 3 godine.
u tom periodu osvaja
6 grend slemova
14 mastersa
208 pobeda i samo 23 poraza
57 miliona dolara zarade
i sad ti kazes da je gubio kad je tu bio beker :)

u tom periodu osvaja
6 grend slemova
14 mastersa
57 miliona dolara zarade

Nisu bitni rezultati "tog" perioda... bitno je da je u tom periodu poceo i da gubi :) ... PS i prije Bekera je osvajao velike turnire (:

u tom periodu osvaja
6 grend slemova
14 mastersa
57 miliona dolara zarade

Haha, mora da je tako kad boki zvani istina to kaže :lol:
Beker ga je upropastio.

cime ih je demantovao?
time sto je prestao da gubi kad je imaz otisao?
molim te. smatram te ozbiljnim sagovornikom.
kazi sta konkretno u tekstu nije istina.. ali konkretno.. ne opisna prica kao sad.

Nisu bitni rezultati "tog" perioda... bitno je da je u tom periodu poceo i da gubi :) ... PS i prije Bekera je osvajao velike turnire (:

da naravno.. ajmo malo o vajdi koji je bio pre bekera :)
krece sa noletom 2006.
nole je tad 40. na listi
2007. je vec 5. na ;listi
i nezadrzivo ide napred.
sa vajdom osvaja 12 grend slemova i mesto prepusta bekeru.

znaci sa vajdom i bekerom ukupno 18 grend slemova

koliko ih je osvojio kad su otisli i kad je ostao samo sa pepeom?

da naravno.. ajmo malo o vajdi koji je bio pre bekera :)
krece sa noletom 2006.
nole je tad 40. na listi
2007. je vec 5. na ;listi
i nezadrzivo ide napred.
sa vajdom osvaja 12 grend slemova i mesto prepusta bekeru.

znaci sa vajdom i bekerom ukupno 18 grend slemova

koliko ih je osvojio kad su otisli i kad je ostao samo sa pepeom?

Sada mi se vec cini da sve zavisi iskljucivo od trenera.....

A nista od Noleta.....:sad2:

Back