PENZIONERSKA CINI SE,NEZAHVALNOST !

Preko svih sredstava informisanosti,objavljena je Odluka Premijera,da ce svim Penzionerima,biti isplacena

socijalna pomoc,u visini 5.OOO Rsd.Mislim da je ovo prvi put,ukoliko ja imam ispravno misljenje,da je jedan

Premijer,toliko opterecen,socijalni statusom,penzionera u Srbiji. Takav gest Premijera,svakako zasluzuje svaku

pohvalu,i divljenje,cele nacije.Ja takodje pozdravljam,ovu fascinantnu Odluku Premijera,koji i pored svih ogromnih

drzavnickih poslova,da i pored svega,moze da misli i o socijalno ugrozenim penzionerima,koji objektivno,mogu

reci,pretstavljaju,neki prirepak,u konstelaciji drustvenih slojeva.Ali,ono sto sam primetio kao vrlo nekorektan

odnos,koji penzioneri imaju,u odnosu na navedenu Odluku,da im se isplati CITAVIH 5.OOO Rsd.Nigde,ali

apsolutno nigde,nisam procitao,da se relevantni Sindikat penzionera,zahvalio Premijeru,na tako velikodusnoj
\
Odluci,isplati gore navedene,novcane pomoci.To je vid krajnje neuctivosti,u najmanju ruku.:worth:

...ako me panćenje ne vara , ti li sinko , beše onaj mudri predlagač , autanazije - koja bi rešila problem državnih finansija koje stvara taj " prirepak u konstelaciji drustvenih slojeva ".......doduše , ti to sagledavaš kroz realizaciju eugenike , zato predlog i ne prolazi....no možeš svom velikom voždu , patrioti nad patriotama , da predložiš besplatnu turističku autanznu destinaciju do švajcarskih planina.....takav turizam se već poodavno razvio

( " U Švajcarsku ljudi masovno odlaze da umru ! "
http://www.dnevno.rs/index.php/info...u-ljudi-masovno-odlaze-da-umru-saznajte-zasto
"Broj stranaca koji dolaze u Švajcarsku da umru uz asistenciju, udvostručio se ! " )........

....ovaj ivensticioni program silna sredstva budžetsak bi uštedeo , u proseku po šesdesetak penzija i desetak ovakvih socijalnih davanja , a trošak jedva da bi bio od te sume novca deseti deo.....i svi bi pohrlili , da vide jednom u životu taj beli svet i njegovu lepotu , te da se oslobode ovozemljskih muka i skinu svrata svog , ovakve genijalce i patriote kakav si ti poštovani Lorde , tvoj predsednik i sva politička prestona 'rgela.....to bi bilo zaista humano spasenje za sav taj penzionerski svet , od takovih divnih , mudrih i patriotskih sinova ovog jadnog i ništavnog otečestva !

Knurt-trol-315x177.jpg

Baš je nekako sav trolovski !

Back