Penzioneri su dobili pozdravno pismo i zahvalnicu za podršku

Zoran Jov

Elita
Poruka
16.194
Penzioneri su dobili pozdravno pismo i zahvalnicu za podršku od Aleksandra Vučića i SNS na kućnu adresu i lično ime. Zloupotrebili su spiskove penzionera od PIO fonda. Ovo je krivično delo zloupotrebe ličnih podataka. Još jedan razlog za hapšenje svih odgovornih za sva nedela. Na potezu je tužilaštvo i sud sa narodom.

Penzioneri su dobili pozdravno pismo i zahvalnicu za podršku od Aleksandra Vučića i SNS na kućnu adresu i lično ime. Zloupotrebili su spiskove penzionera od PIO fonda. Ovo je krivično delo zloupotrebe ličnih podataka. Još jedan razlog za hapšenje svih odgovornih za sva nedela. Na potezu je tužilaštvo i sud sa narodom.
Penzioner koji ima stan sprat iznad mene,dosao mi na vrata.Kaze komsija,da mi procitas ovo pismo,ja ne vidim,a naocare sam zagubio.Ja ga uvedem u
moj salon,rekoh mu da sedne u fotelju...i poceh da citam.Ja citam, a on (moj komsija) ne da place,nego rida,a maramicom brise suze,ko Federer kad
mu znoj udari na oci.Procitah celo pismo,i upitah komziju zasto toliko rida.Pa kako komsija da ne ridam.Pismo predsenika je toliko divno,toliko dirljivo
da ja ne mogu to da izdrzim.Srce ce da mi prepukne,jeknu komsija.Kada sam ga ispracao iz mog stana,komsija promrmlja,ja mislio komsija,da u
pismu Predsednika,pise kada ce vratiti onih deset posto od penzije,sto mi kradose cetiri godine....

Jel vi u komšiluku imate GDPR regulativu?

Naši penzioneri su preživali svašta, njima stoji orden za preživljavanje, to je jasno!

Ali nemoj da se penzioner bije sa nekim Sergejem, nemoj da penzioner pada tako nisko da politički bude aktivan na pogrešan način!

Moji penzioneri su meni omiljeni ljudi, oni su riznica znanja, njima bih na test dovela svog đuvegiju na osmatranje... :zcepanje:
Penzioneri iz Centralne Srbije su gospoda, to živi uglavnom kao car svoje porodice i niko im ne oduzima pravo da onoliko koliko mogu (i kako-tako :per:) menjaju na bolje našu stvarnost!
Bili zdravi i dugovečni, penzioneri, to su naše bake i naši dedovi, heroji, šta hoćete, to su veterani ove naše priče!

Naši penzioneri su preživali svašta, njima stoji orden za preživljavanje, to je jasno!

Ali nemoj da se penzioner bije sa nekim Sergejem, nemoj da penzioner pada tako nisko da politički bude aktivan na pogrešan način!

Moji penzioneri su meni omiljeni ljudi, oni su riznica znanja, njima bih na test dovela svog đuvegiju na osmatranje... :zcepanje:
Penzioneri iz Centralne Srbije su gospoda, to živi uglavnom kao car svoje porodice i niko im ne oduzima pravo da onoliko koliko mogu (i kako-tako :per:) menjaju na bolje našu stvarnost!
Bili zdravi i dugovečni, penzioneri, to su naše bake i naši dedovi, heroji, šta hoćete, to su veterani ove naše priče!
Pa ne mislim ja ništa ružno o njima, dapače.
Kao da mislim nešto ružno o djeci, ista stvar. Djeca nemaju pravo glasa, zašto? Isti razlozi vrijede i za penzionere.

Onako usput, penzionerima, ili ajmo reć svima starijima od 70, treba ukinuti pravo glasa jer su neodgovorni, neozbiljni, podjetinje ili jednostavmo postanu neuračunljivi.
Apsolutno se slazem.Dati pravo glasa,osobama preko 7O godina,da oni koji nisu u stanju da traze sopstvena prava,odlucuju u kakvoj buducoj drzavi,
treba da zive nove mlade generacije.

Back