PENZIONERI SE SLAZU,JOS NIJE VREME,ZA POVECANJA PLATA I PENZIJA !

Mi smo zaista jedinstven narod.Narod koji moze da izazove svako postovanje i respekt,kod drugih nacija.

I ako svesni,da su primanja mala,da ni plate,a kamoli penzije,nisu bas dovoljne za neki raskosniji zivot,penzioneri

ne zahtevaju povisice penzija.Oni budno prate,sva zbivanja u nasoj zemlji,svesni su,da su bivsi rezimi,uzimali

enormno mnogo kredita,kod inostranih banaka.Svesni su,i da se dobar deo tih kredita,trosio nenamenski.

Ali...tocak se ne moze vratiti unazad.Dugovi se moraju vracati,narod mora da se:gace: napregne.Znaju penzioneri,

da nije dobro,jesti meso svaki dan.Znaju da ni pivo,uz rucak,nece nista dobro da im donese.Pa cak ni potenciju,

poveca.Zbog svega toga,nasi penzioneri kazu:Izdrzacemo sve dok se zemlja ekonomski ne podigne.Pa ni u

Banje,ne mora se ici svake godine.Vrlo disciplinovano,i ako su vrucine velike,penzioneri su rekli:NE.Necemo se

kupati svaki dan.Jednom nedeljno,dovoljno je.Treba vodu stedeti.Struju vrlo racionalno koriste,samo kada idu

nocu u toalet,radi mokrenja,ponesu baterijsku lampu,da ne trose struju,koja je zemlji potrebna,za industriju.

Sto se seksa tice,to obavezno obavljaju,u potpunom mraku.Struja skupa,penzije male.Eto tako svesni gradjani

iskazuju ljubav,prema svojoj zajednickoj majjci rodjenoj zemlji.Svojoj Domovini.!!!:worth::cmok::cmok2::cmok2:

kriza-na-jarinju.jpg

Poslednja izmena:
U 2.i 3 .veku kog helenskog stanovništva je bila zavladala tzv"endogena psihoza";narod je izgubio volju za životom,bio je veliki broj samoubistava,mali natalitet i ostalo uz to, slično ko i ovo kod nas sada pa se nešto mislim da nije to to ebote ,da nas i ta muka snašla jer kad je moglo kod komšija što ne bi moglo i nas da snadje isto,menščini baš liči na to...:think::eek:Ali ti si stručnjak pa mi kaži jel mož da bidne tako što ?

Poslednja izmena:
Ajde ti meni dragi Lorde ojasni ko tu laze
Penzioneri koji kazu da jos nije vreme za povecanje penzija
Ili oni penzioneri sto pre samo dva meseca ucestovase na protestima protiv diktature,gde su jasno izrazili svoje misljenje o smanjenju penzija,pa zatim povecanju za mizernih 200 dinara,ili jednokratnoj naknadi od 5000 rsd.
Ustvari,znamo ko laze
Propagandi listovi,u ovom slucaju sve dnevne novine i televizijski kanali,koje kontrolise jedan covek....

Dragi moji zabludeli Forumasi.Vi niste u stanju,da identifikujete lazne penzionere (preobucena opozicija) koji su toboze protestovali,protiv "malih"
penzija.Svestan deo penzionera,ne zeli da se penzije uvecavaju,dok se se ne otplate svi medjunarodni krediti,koje je uzeo Titov nenarodni rezim.
Pretpostavljam,da vi,ili bar neko od vas,cita dnevnu stampu.Da li ste slucajno procitali,koliko je Vaucera,podeljeno penzionerima,za letovanja na
moru i banjama.Kazite mi,u kojoj to drugoj zemlji,Vlade tih zemalja,dele besplatne Vaucere penzionerima.? Pored toga,kako je moguce,da ako su penzije tako "male",da penzioneri izdrzavaju svoju odraslu decu (koja nece da rade) i da cak,izdrzavaju svoje unuke ?Sve su to pitanja,za vas,
zabludele "ovce" nebeske,koji veruju lazljivij opoziciji.Penzioneri su u svako doba,spremni,da i svoj zivot,poloze,na ODAR Otadzbine.

Žao mi je što ovo nisam ja izmislio, već Jovan Dučić!

"Несумњиво, људству највише несреће праве глупаци. Највећа је беда што глупак не зна да је глуп, као што ни рђав не зна колико је рђав; а свет би можда био спасен кад би глупаци знали каква су несрећа за човечанство. Глупост је несумњиво у основи сваког порока и злочина. Требаће најзад глупог лечити клинички као опасног болесника. Велика је несрећа друштва и државе што пороци долазе одозго, а глупост одоздо. Од рђавих се можемо одбранити, али глупак је једини злочинац који нас унапред обезоружава."

@Lord Gledston

Sta si ti? Stranacki vojnik pa ispunjavas domace zadatke i
siris dezinformacije po netu?

Citaju novine manje vise svi ali sve pisu isto kao u ona
ranija vremena i ubedjuju ljuide kako zive dobro i ne zele penzije.
Sije mu ga Djuro. Napravise jos jednu prevaru sa penzijama.
Obecavao je za vreme predsednickih izbora da ce da ih poveca pa
sad ispade da ce tek u septembru da objavi procenat ali verovatno
isplata od januara.Eto u tome je prevara,godinu dana obecanja
za penzije a sad ovaj tvoj rece ne mogu vise da budu povecane od
rasta drustvenog proizvoda a to ti je 3% i opet nece da dostignu onaj
iznos koji je uzet penzionerima.

A sto se tice ove Brnabicke o kojoj si ti sa euforijom pisao eto bas
juce procitah kako tvoje stranacke kolege,odnosno ministri iz vlade
traze da se i njima dostave transkripti njenog intervjua? Sto? Pa vi
ste je postavili na to mesto sa punim poverenjem?! A jutros jos
jedna iz tvoje stranke na RTS ladno kaze "ako za 100 dana svog
mandata ne bude pokazala neki rezultat nek podnes ostavku ima
ko da je zameni", Ma nemoj, meni se sad bas svidja ona.
A sta moze mucenica i da uradi kad joj svi disu za vratom?

A ti nastavi da siris propagandu,ko zna, mozda ti neko i poveruje?!

Lord Gledston;bt303496:
Dragi moji zabludeli Forumasi.Vi niste u stanju,da identifikujete lazne penzionere (preobucena opozicija) koji su toboze protestovali,protiv "malih"
penzija.Svestan deo penzionera,ne zeli da se penzije uvecavaju,dok se se ne otplate svi medjunarodni krediti,koje je uzeo Titov nenarodni rezim.
Pretpostavljam,da vi,ili bar neko od vas,cita dnevnu stampu.Da li ste slucajno procitali,koliko je Vaucera,podeljeno penzionerima,za letovanja na
moru i banjama.Kazite mi,u kojoj to drugoj zemlji,Vlade tih zemalja,dele besplatne Vaucere penzionerima.? Pored toga,kako je moguce,da ako su penzije tako "male",da penzioneri izdrzavaju svoju odraslu decu (koja nece da rade) i da cak,izdrzavaju svoje unuke ?Sve su to pitanja,za vas,
zabludele "ovce" nebeske,koji veruju lazljivij opoziciji.Penzioneri su u svako doba,spremni,da i svoj zivot,poloze,na ODAR Otadzbine.

U ovo ne verujes ni ti.Nema laznih penzionera ima samo
mucenika gladnih leba po veceri.Na zalost.

Penzioneri su danas,u nasoj Srbiji,najimucniji stalez.Oni ne rade nista,a parice im "lezu" svakih petnaest dana,na njihove rancucice tekuce.E pa,
svi bi mi,tako hteli da zivimo.Da ne radimo nista,da citamo novine po ceo dan.Da "politiziramo",kudimo "vlast" i gundjamo poceo bogovetni dan,
A po vascelu noc,da "jebuckamo" nase znatno mladje zene,koje su se zbog nase penzije,udale za nas.Medjutim,nama mladjima je znatno teze.
Postavlja se pitanje,da li uopste imamo platu.?Drugo pitanje je,kolika nam je plata.I trece.To sto su nam plate male,a mi mladi,zeljni seksa,
nismo u stanju,da udomimo neku dobru drusnu devojku,da i mi noci svoje,"zasladimo" dobrim seksiranjem.Eto,zbog tih i takvih stvari,penzioneri
su zadovoljni svojim penzijama.A cim si materijalno zadovoljan,onda si i raspolozen i potentan,kao priplodni pastuv.!!!

Lord Gledston;bt303519:
Penzioneri su danas,u nasoj Srbiji,najimucniji stalez.Oni ne rade nista,a parice im "lezu" svakih petnaest dana,na njihove rancucice tekuce.E pa,
svi bi mi,tako hteli da zivimo.Da ne radimo nista,da citamo novine po ceo dan.Da "politiziramo",kudimo "vlast" i gundjamo poceo bogovetni dan,
A po vascelu noc,da "jebuckamo" nase znatno mladje zene,koje su se zbog nase penzije,udale za nas.Medjutim,nama mladjima je znatno teze.
Postavlja se pitanje,da li uopste imamo platu.?Drugo pitanje je,kolika nam je plata.I trece.To sto su nam plate male,a mi mladi,zeljni seksa,
nismo u stanju,da udomimo neku dobru drusnu devojku,da i mi noci svoje,"zasladimo" dobrim seksiranjem.Eto,zbog tih i takvih stvari,penzioneri
su zadovoljni svojim penzijama.A cim si materijalno zadovoljan,onda si i raspolozen i potentan,kao priplodni pastuv.!!!

Ti nisi krsten :hahaha::hahaha::hahaha:

Lord Gledston;bt303536:
Na zaista genijalni zakljucak,koji je dao "Sibirski Tigar",da NISAM KRSTEN ! Odgovaram mu:NISAM ZAISTA KRSTEN ! Ja sam dete

komunizma,kao beba sam citao Marksov "Kapital" i...odbio sam da budem krsten....Izvini 'Sibirski Tigre",ali...tako je bilo...
Pa požuri ,krsti se ..i pokaj se,nikad nije kasno...ustvari što kasnije to bolje,tako se nekad i radilo;):lol:

Back