Penzioneri očajni zbog novih cena u prevozu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/52...u-Molim-vas-proverite-da-li-je-to-neka-greska

Penzioneri očajni zbog novih cena u prevozu: Molim vas, proverite da li je to neka greška
30. 12. 2014. - 16:28h
M.T. - M.M.
Telefoni beogradske redakcije od jutros neprestano zvone, a na drugoj strani žice ogorčeni penzioneri ne veruju da će od 1. februara po novom tarifnom sistemu morati da plaćaju mesečnu kartu u gradskom prevozu.

- Znate imam 73 godine i veću sramotu nisam doživeo. Oni nas pljačkaju. Imam penziju od koje jedva mogu da preživim, a sada moram mesečno da izdvajam 990 dinara za Bus Plus. To je 12.000 dinara godišnje, kako ih nije sramota. Još ne mogu da poverujem u izmene, molim vas proverite možda je reč o nekoj grešci - kaže Vlada Pantelić.

I ostali stariji čitaoci "Blica" javljali su se u neverici.

- Jako sam pogođen ovim izmenama, ovo je baš da čovek zaplače. Penzioner sam i smatram da je ovo nečuveno! - rekao je jedan od čitalaca koji se predstavio kao "građanin Zemuna".

Još jedan penzioner nije hteo da se predstavi, ali ni da poveruje u novi tarifni sistem.

- Kakva je ovo nova izmena, ja nemam reči. Plaćaću prevoz 1.000 dinara mesecno. Neko se igra sa našim živcima, ovo je tuga! - istakao je stariji muškarac.

I nakon 100 poziva koje smo primili danas, dakle nije u pitanju nikakva greška, već su u pitanju novi cenovnici gradskog prevoza.

............

Ali nije greska. Sve je to njima njihov Vucic dao. :hahaha:

Послато са SM-N9100 уз помоћ Тапатока

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/52...u-Molim-vas-proverite-da-li-je-to-neka-greska

Penzioneri očajni zbog novih cena u prevozu: Molim vas, proverite da li je to neka greška
30. 12. 2014. - 16:28h
M.T. - M.M.
Telefoni beogradske redakcije od jutros neprestano zvone, a na drugoj strani žice ogorčeni penzioneri ne veruju da će od 1. februara po novom tarifnom sistemu morati da plaćaju mesečnu kartu u gradskom prevozu.

- Znate imam 73 godine i veću sramotu nisam doživeo. Oni nas pljačkaju. Imam penziju od koje jedva mogu da preživim, a sada moram mesečno da izdvajam 990 dinara za Bus Plus. To je 12.000 dinara godišnje, kako ih nije sramota. Još ne mogu da poverujem u izmene, molim vas proverite možda je reč o nekoj grešci - kaže Vlada Pantelić.

I ostali stariji čitaoci "Blica" javljali su se u neverici.

- Jako sam pogođen ovim izmenama, ovo je baš da čovek zaplače. Penzioner sam i smatram da je ovo nečuveno! - rekao je jedan od čitalaca koji se predstavio kao "građanin Zemuna".

Još jedan penzioner nije hteo da se predstavi, ali ni da poveruje u novi tarifni sistem.

- Kakva je ovo nova izmena, ja nemam reči. Plaćaću prevoz 1.000 dinara mesecno. Neko se igra sa našim živcima, ovo je tuga! - istakao je stariji muškarac.

I nakon 100 poziva koje smo primili danas, dakle nije u pitanju nikakva greška, već su u pitanju novi cenovnici gradskog prevoza.

............

Ali nije greska. Sve je to njima njihov Vucic dao. :hahaha:

Послато са SM-N9100 уз помоћ Тапатока
Tipična SrPska lenjinistička inkvizicija, a kao bili su "nežni" samo 990,oo din, z:lol:

Da, glasali su, što neki kažu ovde, sad neka kusaju, i neka razmisle da li treba da i dalje izlaze na glasanje... z:lol:

Poslednja izmena:
Углавном са скоро увек на стрени пензоса - али морам признати да у овом случају НЕ! И то зато што ако неко уђе у градски превоз у свако доба дана АУТОБУСИ И ТРАМВАЈИ И ТРОЛЕЈБУСИ СУ ПРЕПУНИ ПЕНЗОСА...... па мислим ствааааааарно.... треба мање да се смуцају по граду и да се возикају.......

Углавном са скоро увек на стрени пензоса - али морам признати да у овом случају НЕ! И то зато што ако неко уђе у градски превоз у свако доба дана АУТОБУСИ И ТРАМВАЈИ И ТРОЛЕЈБУСИ СУ ПРЕПУНИ ПЕНЗОСА...... па мислим ствааааааарно.... треба мање да се смуцају по граду и да се возикају.......

:hahaha::hahaha::hahaha:

stvarno bre mito kako mozes da budes takav...to im je i bioskop i pozoriste i mek...gde ce bez para ...daleko park nece valjda trotoarima da setaju ti bi ih u kucu zatvorio

otimaju od sirotinje.....sta smo mi bogu zgresili da imamo ovakvu vlastz:cry:

Nije mi jasno sto se toliko bune. Imaju kao svaki dan obaveze po gradu pa moraju da se vozaju.
Sta tek da kaze onaj ko radi, mora na posao svaki dan, stvarno mu je neophodan autobus a ima platu manju od npr 25000. On mora da placa 3000 mesecno samo za sebe, pa jos i deci da daje za prevoz, za skolu...brdo drugih troskova.
Trebalo im je jos ranije uvesti to da placaju kao i svi drugi a ne da se za dz voze na tudji racun.

^^^
nisi bas u pravu.
mnogi penzioneri svaki dan idu na "posao"
cuvaju unuke dok im roditelji rade.
takodje..kazes da je trebalo i ranije uvesti da placaju.
ni tu nisi u pravu a recicu ti i zasto. neko nekad davno kad je pravljen taj sistem je imao malo mozga u glavi i skapirao je da je za grad da ne kazem drzavu najbolje da penzioneri ne placaju karte. zasto to kazem?
zato sto me bas zanima da vidim izbacivanje penzionera ili penzionerke sa dusom u nosu iz autobusa kad kontrola dodje a oni nemaju kartu... zamisli da nekog penzionera strefi infarkt ili mu pozli dok se raspravlja sa kontrolorom..to ce odjeknuti kao bomba...ceo sistem ce poceti da se urusava jer ce negativna reakcija javnosti biti velika..

naravno ali jedno je kad kontrola maltretira nekog sa 30 a druga nekog sa 70.
nemoguca misija...to je u neku ruku svima nama usadjeno i u pravila ponasanja da starije i nemocne treba postovati..

sta ce da rade.. da komunalci dolaze i hapse sedamdesetogodisnjaka jer nije imao kartu ili licnu da pokaze?
odmah ce u javnosti."hapse dedu a nisu u stanju da hapse lopove"... kazem ti..penzioneri su vruc krompir koji ne treba dirati

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back