PENZIONERI...MASALA !

Odem ja danas kod mog Strica sa ga posetim,a on meni kaze,kako je objavljeno da ce svi penzioneri,dobiti neke

tzv.Seniorske karte,uz ciju pomoc ce imati beneficirane cene za neke usluge.Ja ga upitah,a sta se pod tim uslugama

podrazumeva.Pa,kaze Stric,nesto jeftinije u apoteci,karte za Zooloski Vrt,za neka pozorista,bioskope i sta ti ga ja

znam.Pa lepo rekoh,vidis da sam ja bio u pravu,sto sam na sva usta hvalio Gradonacelnika Sinisu Malog.

I da se ne zaboravi,ja sam ga prvi Nazvao Sinisa Veliki,zbog svih njegovih zasluga,za brzi razvoj beograda.

Bio sam zaista duboko dirnut tim saznanjem,da ce nasi stari ljudi,nasi dragi penzioneri,koji su sebe utkali u ovaj

grandiozni grad,dobiti te Senior karte,koje pertstavljaju zivotni san,svakog prosvecenog penzionera.Medjutim,

vidim ja,da se moj Stric bas nije mnogo obradovao ovom divnom poklonu,koji je grad castio penzionere.Pitam ja

Strica,u cemu je stvar,sta sada ne valja,kada je "mrke brke opustio"! Pa Sinovce,prozbori on tiho,hvala im na

tim popustima za Zooloski Vrt,Pozorista,Bioskope,ali...ne videh ono,sto nama penzionerima treba kao hleb nas

nasusni.Pa sta Strice uzviknuh ja.Pa ne videh nigde u najavama,da ce biti popusta za Kafane,a to,nama

penzionerima treba...j...s i Zooloski i sve Vrtove sveta,bez Kafane,rece moj Striko placnim glasom!!!:dash::rtfm::sad2:

Back