Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
@Grom_sa_neba! koliko sam razumeo , botoslav bi otisao da istroluje i dodatno penzose , sto i nije lose.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svima je jasno da je Belivuk Djilasov igrac koji je uhvacen s prstima u pekmezu pa sada gospodinu predsjedniku Vucicu i gospodinu ministru Vulinu koji su najzasluzniji za njegovo hapsenje pokusava napakirati hrpu stvari.
@Grom_sa_neba! koliko sam razumeo , botoslav bi otisao da istroluje i dodatno penzose , sto i nije lose.
Vec sam napisao da je po iskazu tog cevapdzije Belivuka, gospodin ministar Aleksandar Vulin u najmanju ruku Superman.BeliVučićev klan...
Posvađali se oko ćevapa...
...
On te poslove u ministarstvu ne razume ( nije razumeo ni predjasnje),Vec sam napisao da je po iskazu tog cevapdzije Belivuka, gospodin ministar Aleksandar Vulin u najmanju ruku Superman.
Uz poslove u ministarstvu ima vremena da se sastaje s Belivukom, obilazi vikendice, razvozi sanduke oruzja po Jajincima, okopava Jovanjicu, pa tko bi normalan u tu hrpu lazi povjerovao?
Gospodin predsjednik radi puno tezi posao od rudarskog.
Valjda gospodin predsjednik najbolje znam sta @GrdobanS odgovara.
Kako povjerovati covjeku kojem je otici ubiti nekoga kao meni otici na rucak u restoran?On te poslove u ministarstvu ne razume ( nije razumeo ni predjasnje),
slobodan je covek, ne zna sta ce sa sobom i onda ide da rilja, kopa,
prska, okopava, dovozi, odvozi.
Koga je taj ubijao? Taj ne ubija licno.Kako povjerovati covjeku kojem je otici ubiti nekoga kao meni otici na rucak u restoran?
U svakom slucaju, meni to lici na maslo oporbe kako bi napakirali gospodinu predsjedniku i gospodinu ministru Vulinu.Koga je taj ubijao? Taj ne ubija licno.
Oporba je sta? Opozicija?U svakom slucaju, meni to lici na maslo oporbe kako bi napakirali gospodinu predsjedniku i gospodinu ministru Vulinu.
Ajde bogati, dobro ti znas sta ja pisem, kao sto ja dobro znam sta je štrojenje.Oporba je sta? Opozicija?
Ako vec obozovas Vucica pisi tako da te vecina barem njegovih
sendvicara ovde razume. Ovako ce pomisliti da je oporba nesti oporo,
a oporo je kiselo, neprijatno.
Pa ja znam jer sam skolovana, ali samo primecujem da obozavaociAjde bogati, dobro ti znas sta ja pisem, kao sto ja dobro znam sta je štrojenje.
Svi se mi ovdje medjusobno lijepo razumijemo kada SDP-njarama i Zutima treba stati u kraj.Pa ja znam jer sam skolovana, ali samo primecujem da obozavaoci
Vucica nece razumeti hrvatski, a ti eto ne znas srpski bas dobro.