Penzionere umesto u Banju Vrdnik odveli u Busije na Vučićev skup

BeliVučićev klan...

Posvađali se oko ćevapa...

...
Vec sam napisao da je po iskazu tog cevapdzije Belivuka, gospodin ministar Aleksandar Vulin u najmanju ruku Superman.
Uz poslove u ministarstvu ima vremena da se sastaje s Belivukom, obilazi vikendice, razvozi sanduke oruzja po Jajincima, okopava Jovanjicu, pa tko bi normalan u tu hrpu lazi povjerovao?

Vec sam napisao da je po iskazu tog cevapdzije Belivuka, gospodin ministar Aleksandar Vulin u najmanju ruku Superman.
Uz poslove u ministarstvu ima vremena da se sastaje s Belivukom, obilazi vikendice, razvozi sanduke oruzja po Jajincima, okopava Jovanjicu, pa tko bi normalan u tu hrpu lazi povjerovao?
On te poslove u ministarstvu ne razume ( nije razumeo ni predjasnje),
slobodan je covek, ne zna sta ce sa sobom i onda ide da rilja, kopa,
prska, okopava, dovozi, odvozi.

I treba ga u rudnik ! :okok:

Jel tako @Jugoslav Čvarak

...
Gospodin predsjednik radi puno tezi posao od rudarskog.
Rudari odrade svoju smjenu, odu kuci, zatvore vrata i tu pocinje njihov normalan zivot.
Gospodin predsjednik ponekad radi i 20 sati dnevno, a radi cak i dok spava, zbog toga sto to kratko spavanje iskoristava kako bi u snu razmisljao i vizualizirao bolju buducnost za Srbiju.

U svakom slucaju, meni to lici na maslo oporbe kako bi napakirali gospodinu predsjedniku i gospodinu ministru Vulinu.
Oporba je sta? Opozicija?
Ako vec obozovas Vucica pisi tako da te vecina barem njegovih
sendvicara ovde razume. Ovako ce pomisliti da je oporba nesti oporo,
a oporo je kiselo, neprijatno.

Oporba je sta? Opozicija?
Ako vec obozovas Vucica pisi tako da te vecina barem njegovih
sendvicara ovde razume. Ovako ce pomisliti da je oporba nesti oporo,
a oporo je kiselo, neprijatno.
Ajde bogati, dobro ti znas sta ja pisem, kao sto ja dobro znam sta je štrojenje.
A to da je srpska opozicija opora, kisela, neprijatna i kvarna si u pravu.
Eto, vidis da znas.

Back