Pentium ->premium

pivosok

Buduća legenda
Poruka
26.396
Posto je keva koristila moj samsung sa i7(3630m) i upropastila sta se upropastiti moze ( prosula kafu na tastaturu,ostetila ekran, 2 usb ne rade, plastika na jednom mestu dobro ostecena) i to sve za manje od 5 meseci koriscenja, odlucio sam da ga popravim. I sad ekran je 60 evra , tastatura oko 30 i za usb mozda 20-30 evra i ova plastika ako uopste moze da se nadje . Da li se uopste isplati popravljati ovako nesto, Laptop je kostao oko 80000 pre 2 godine. ili ga prodati kao neispravnog. A za kevu uzeti neki pentium

ako je elektronika generalno u redu onda se isplati
ja imam jedan samsung R730 od pre skoro šest god. i radi kao sat
tiha i stabilna mašina...ova druga dva što su mnogo jača toshiba i sony,
ne mogu vodu da mu donesu

Posto je keva koristila moj samsung sa i7(3630m) i upropastila sta se upropastiti moze ( prosula kafu na tastaturu,ostetila ekran, 2 usb ne rade, plastika na jednom mestu dobro ostecena) i to sve za manje od 5 meseci koriscenja, odlucio sam da ga popravim. I sad ekran je 60 evra , tastatura oko 30 i za usb mozda 20-30 evra i ova plastika ako uopste moze da se nadje . Da li se uopste isplati popravljati ovako nesto, Laptop je kostao oko 80000 pre 2 godine. ili ga prodati kao neispravnog. A za kevu uzeti neki pentium
To bi bilo najbolje kada bi isti takav nasao polovan,pa onda spakovao jedan dobar.Ovako deo po deo,ako kupujes nove delove,tesko da se isplati.Ispasce skuplji nego kad je bio nov.Za te delove,koje si nabrojao i cene za njih,mogao bi kupiti neki solidan lap+ da i taj prodas.

mnogo govorite o laptopovima,kao da su neki automobili. kao da imaju hiljadu delova. nema tu nista,brend ili marka ne igraju ulogu nikakvu,to je samo kuciste i plastika. nema puno filozofije,bitno je sta je unutra. a unutra ne moze biti ni samsung ni sony ni toshiba,nego moze biti samo amd,intel i nvidia. mogu biti spore i jeftine komponente,a mogu biti i brze i skupe. to je sve. i odrzavanje igra ulogu,kao kod automobila. ko ne zna da odrzava,on kupi najskuplji racunar i posle kaze - ovo bre ne valja nista,sve se pokocilo.

Back