gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Menja zena priveske, kod njih je dobar standard, nisu sirotinja raja k'o mi... pa ni Lady Gaga ne nosi uvek iste snicle na sebi... ima u frizideru sveze bifteke i menja garderobu... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje okaciti u prirodnoj velicini,pa kad vec hoce da ga nosi neka joj ga pod nosom.
e da, a da nije prelepa fransuskinja, vec neki gabor, bilo bi paz profuknjace..![]()
Narocito kitaЛепој жени све лепо стоји.
Naeocito kita![]()
Прикладно, без призвука вулгарности.
Не знам што се сви у студију смејуље. Баш јој лепо и природно стоји кита.
Ja mislim da je ovo idiotski, degutantno i besmisleno
Nek je u pitanju prelepa ne znam koja, smatrao bih je kretenom i obisao u sirokom luku
Nesto sam opet to pogledala,pa mi nekako ljepsa kita od nje,da nije kite bila bi sasvim obicna.
e da, a da nije prelepa fransuskinja, vec neki gabor, bilo bi paz profuknjace..![]()
pa evo mogu ja,al prvo da vidim taj album s tvojim golisavim slikamapa tako je to, ako je neko poseban , u ovom slučaju lep , dozvoljeno je mnogo toga.
nemoj mi reći da isto ne važi i u suprotnom smeru, za muškarce !?
A da li bi neko mogao da prevede o čemu se radi u emisiji ?
A da li bi neko mogao da prevede o čemu se radi u emisiji ?
pa idi vidipa evo mogu ja,al prvo da vidim taj album s tvojim golisavim slikama![]()
O, stvarno ? pa ja moram da negde nabavim transkript cele emisije !O pendiranim glasovima Evropskog veca i odluci Komisije u vezi poljoprivrednih kvota![]()
pa videlapa idi vidi
O, stvarno ? pa ja moram da negde nabavim transkript cele emisije !
Biće, ali ne mogu odma. Sutra, preksutra, neki dan...pa videla
al ne verujem da si ovo ti
aj napisi na levoj sisici lindaleepa stavi u album i ima celog bodlera da ti prevedem
![]()
pa postoje neki mitovi vezani za raznorazne ukrase, figurice i sl.
kazu da kad imas figricu slona u kuci, mora da ima podignutu surlu da bi u toj kuci bilo blagostanja i srece..
kad je figura konja, isto...bitno je da se konj propinje na zadnje noge i da ima podignute prednje..u dr slucaju ne valja..
e pa tako verujem da i za ovaj privezak vazi isto..
dzaba kad mu je osnovni stav - pao
nema tu srece ni lepote..![]()