Pemzija :)

Al' pazi, videćete da će doći u kasne sate, neke pijane i raščerupane, i počeće da se hvalisaju kako su se dobro kresnule, danas sa nekim fantastičnim tipom kog su upoznale na Havajima... :hahaha:

Danas vise nije uopste savremeno,da devojke kresu muskarci.Devojke su sa razlogom,zaplasene od teskih polnih bolesti.I sta da rade,u toj i takvoj situaciji?
Dve drugarice,koje se dobro poznaju,uzmu stancic u zakup,placaju po pola stanarinu.Posto su sigurne,da su obe zdrave,one se kresu jedna sa drugom,i
njima je jako lepo.Sve ono,sto im muskarac moze priustiti,mogu i one,jedna drugoj! Jedino,sto ne mogu,da ostanu u drugom stanju.A to im bas,na ovu finansijsku
katastrofu i ne treba.Muskarci(mnogi od nas),misle,da su nezamenljivi za zene.To uopstr nije tacno.Niko kao zena,nezna sve erogene zone,druge zene.
Znam mnogo devojaka,koje zive sa drugaricom,punim seksualnim zivotom.Ako u perspektivi,naleti neki "SOM" sa dobrim parama,udace se za njega,i sebi
obezbediti dalji ugodan zivot.Dotle......sa drugaricom,do raja i nazad,svake noci........

Е то сам исто питао, пре свега где је модератор? Јел и она баба? Видим тамо она раванина тема, 100 страна већ, а ни обрисана ни премештена, што је јако мистериозно, пошто обично буде обрисана.

Zene ne dolaze na forum,onda ,kada se "deli socijalna penzija".Mislim da je svakom jasno,da te pare,koje nasi roditelji,dobijaju kao penziju,ustvari,ni u jednoj
normalnoj Evropskoj zemlji,nije ni SOCIJALNA POMOC.E pa kada prime tu "penziju",i kada vide kolika je,tada ceo taj dan provedu placuci. Placu i kukaju,sto
ostadose dok su bile mlade,u ovoj DOLINI PLACA u ovoj nasoj "najlepsoj"zemlji na svetu. A sada.......SVI NA IZBORE ! da osvetlamo obraz,nas obraz
obraz NEBESKOG naroda !!! Amin !

Е то сам исто питао, пре свега где је модератор? Јел и она баба? Видим тамо она раванина тема, 100 страна већ, а ни обрисана ни премештена, што је јако мистериозно, пошто обично буде обрисана.
Па рекох, данас се делила пензија. :)

Zene ne dolaze na forum,onda ,kada se "deli socijalna penzija".Mislim da je svakom jasno,da te pare,koje nasi roditelji,dobijaju kao penziju,ustvari,ni u jednoj
normalnoj Evropskoj zemlji,nije ni SOCIJALNA POMOC.E pa kada prime tu "penziju",i kada vide kolika je,tada ceo taj dan provedu placuci. Placu i kukaju,sto
ostadose dok su bile mlade,u ovoj DOLINI PLACA u ovoj nasoj "najlepsoj"zemlji na svetu. A sada.......SVI NA IZBORE ! da osvetlamo obraz,nas obraz
obraz NEBESKOG naroda !!! Amin !
Па сад кад већ причамо озбиљно, требао би да знаш да вечина нема приход да покрпи ни пола месеца, те се сви, ама баш сви, допуњавају се од пензија...
Такође, не заборави да има много њих који имају абнормално високе пензије, тј, сви комунисти из оног доба, као и данашњи офарбани демокрацијани.. :)

Нико од њих нема мању пензију од 150.000,оо дин...

Poslednja izmena:
http://www.pio.rs/lat/

Znači, džabe sam danas stajala u redu u pošti .... A zaboravih zašto sam tamo bila.
Овде у Панчеву су делили свуда, и у банкама и у пошти...

И немој гледати званичну информацију ПИО фонда, јер се пензије деле раније, и раније се прокњиже... :)

Па где су до сад, да нам причају како је текло плетење чарапа?

- - - - - - - - - -

Хоће то кад се остари.
Стрпљење брате, стрпљење... :)

Тек узимају залет... :)

Данас сам био у банку подигао сешину пензију, и требао сам да се задржим у граду, али још ме дрма температура повремено, па сам зато кући сво време, ни мене не би видели данас цео дан овде... :hahaha:

Poslednja izmena:

Back