gost 270414
Veoma poznat
- Poruka
- 13.578
Pa dobro, zna li neko da objasni gde nestanu žene kad god se daju pemzije, kao danas, te nedolaze na forum? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja to onako kao sa tavanaau brate šta ti sve zapažaš. al aj što zapažaš nego što jezivo dedukuješ![]()
Al' pazi, videćete da će doći u kasne sate, neke pijane i raščerupane, i počeće da se hvalisaju kako su se dobro kresnule, danas sa nekim fantastičnim tipom kog su upoznale na Havajima...![]()
Pa gde češ veču drogu od žena, same sebi su droga...uuu znači teške droge a
Па ко то незна лепото?Majke vam, kako vi znate kad je penzija?
Па рекох, данас се делила пензија.Е то сам исто питао, пре свега где је модератор? Јел и она баба? Видим тамо она раванина тема, 100 страна већ, а ни обрисана ни премештена, што је јако мистериозно, пошто обично буде обрисана.
Па сад кад већ причамо озбиљно, требао би да знаш да вечина нема приход да покрпи ни пола месеца, те се сви, ама баш сви, допуњавају се од пензија...Zene ne dolaze na forum,onda ,kada se "deli socijalna penzija".Mislim da je svakom jasno,da te pare,koje nasi roditelji,dobijaju kao penziju,ustvari,ni u jednoj
normalnoj Evropskoj zemlji,nije ni SOCIJALNA POMOC.E pa kada prime tu "penziju",i kada vide kolika je,tada ceo taj dan provedu placuci. Placu i kukaju,sto
ostadose dok su bile mlade,u ovoj DOLINI PLACA u ovoj nasoj "najlepsoj"zemlji na svetu. A sada.......SVI NA IZBORE ! da osvetlamo obraz,nas obraz
obraz NEBESKOG naroda !!! Amin !
Данас, данас черо, била је..Nije danas, šinko.
Sutra.
Данас, данас черо, била је..![]()
Па рекох, данас се делила пензија.![]()
http://www.pio.rs/lat/
Znači, džabe sam danas stajala u redu u pošti .... A zaboravih zašto sam tamo bila.
Овде у Панчеву су делили свуда, и у банкама и у пошти...http://www.pio.rs/lat/
Znači, džabe sam danas stajala u redu u pošti .... A zaboravih zašto sam tamo bila.
Стрпљење брате, стрпљење...Па где су до сад, да нам причају како је текло плетење чарапа?
- - - - - - - - - -
Хоће то кад се остари.
Српљење брате, стрпљење...![]()
Тек узимају залет...![]()
Заборавио си кад се одвија живот у БГ, НС и вечим градовима? Тек после 22 часа, у БГ после поноћи тек почиње...Док се упали виндовс и не сете се лозинке![]()
Па многи нису данас подизали...Deda kaze da ce sutra penzija![]()