Pekmeza ideologija savremenog kapitalizma

Umri_muski

Legenda
Poruka
73.035
Ukratko da definisem...zapadni kapitalizam

Zene ocekuju neku zastitu interesa od muskaraca sa kojim su, narocito u mladjem uzrastu
(cak i kad je fazon, ej ja sam pijana a ti me cuvaj od toga da se poseksam sa nekim)
Postoji razlika izmedju ocekivanja i zelja kod muskaraca a kod zena ne toliko naglaseno.
Sugestija da novac resava sve i nadomestuje emotivne kikseve i paradokse.
Napredovanje se desava vremenom i prodornoscu a ne kvalitetom
(idealno za razvoj pekmeza efekta umesto mnogo tezeg rada na sebi ili na svojim sposobnostima).

Emancipovana zena koja je postojala ranije jer zena nije imala drugog izbora nego da postane cvrsta , skoro kao muskarac, danas je postala pekmeza jer je emancipacija dobila drugo znacenje i zahteva borbu za oslobodjenje od ugnjetavaca, nazvanog muskarac i muski rod.

Muskomrstvo postaje institucionalizovano samo maskirano...
Samom promenom znacenja emancipacija iz ispoljenje sebe u oslobadjanje sebe od ugnjetavanja a koga nego muskarca...

:lol:
Uđem na temu, koja naslovom liči da bi trebala biti u pdf politika, kad ono Umri muški opet o ženama :lol:
Nemoj se smeješ il ljutiš, ali opsednut si ženama, ne znam šta su ti uradile kad ovoliko prostora njima (nama) posvećuješ :zper:

Meni nista, ali zagadjuju prostor i onda nastupa ponasanje ljudi u zagadjenom prostoru....
Tako da direktno nista, ali su posast u konacnom kad se sabere...

Back