Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Nisam ih preterano volela nikad, al ovo mi je stene priraslo za srce... Ako ima neko saveta kako hraniti, koliko im setnje treba i sl. pomozite. Za 2 meseca je uzimam, a pojma nemam sta sa njom da radim.
Najsigurnije ti je da mu kupis Royal Canin mini pa prema starosnoj kategoriji, to je najbolja hrana za njih na nasem trzistu a kako su mali i ne pojedu je mnogo, isplati se, moj Gizmo je na RC bio sve do gadnog artritisa, onda sam mu kombinovala RC mini mature i Hill's jd, mesec dana jedno, mesec drugo.
Slikah pekinezera na Beogradskoj izložbi,ujedno i moj prvi susret sa pravim Pekijem,do sad sam imala prilike da viđam samo ono što većina nas podrazumeva pod pekinezer. Ako uspete da išta vidite ispod ove dlake ,deluje vrlo čupava a zapravo češalj jako glatko prolazi kroz dlaku.
Moj Gizmo je imao drugara iz kraja sa malo manje dlake ali svakako sasvim solidno odlakanog. Inace, pre neku godinu je na Cruftsu pobedio pekinezer i mislim da je sutradan uginuo. Na proglasenju je sedeo na kesama leda da bi se rashladio jer brahicefalicni psi i inace imaju problema sa disanjem, dodaj tome jos ovoliko dlake...
Da ,u pravu si kamenicvete ,i ja sad prvi put vidim izlozbenog pekinezera koji ne lici na one koje vidjam, mada (stvar ukusa)-meni su mnogo lepsi oni sa malo manje dlake poput onog sa 1.strane vlasnika bjn_tmc.