Pekari

• Začetnik teme Začetnik teme SSJ4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

SSJ4

Ističe se
Poruka
2.334
Evo bash chitam u Novostima, iako je brashno mnogo jeftinije, pekari nece znatno smanjivati cene hleba, jer toboze, brasno cini "samo" 1/3 cene, a da je u pitanju povecanje cene, bilo bi da je brasno CHAK! 1/3 cene hleba i da ne moze nikako da se izbegne povecanje cena. Secam se kako je bilo pre par godina, kada je skocila cena brasna pa je bila fora da pekari ne mogu da opstanu, i da moraju povecati cene da bi odrzali sopstvenu egzistenciju.

Mislim, trziste nam je opshti haos.

• Podržavam
Reactions: 27E
Ma to su sve prevaranti,peku tamo hleb i kojekakve gluposti a puni para.

BrE......jeftinije mi da se nazderem mesa nego da odem u pekaru......propaS.
A sto je najgore, brat od strica mi je vlasnik pekare, tako da znam kakvu zaradu imaju. Znachi chovek ima dve kuce od 150 kvadrata, Audi A6 (deca mu voze Opel Signum), i pun ***** svega ...

Evo bash chitam u Novostima, iako je brashno mnogo jeftinije, pekari nece znatno smanjivati cene hleba, jer toboze, brasno cini "samo" 1/3 cene, a da je u pitanju povecanje cene, bilo bi da je brasno CHAK! 1/3 cene hleba i da ne moze nikako da se izbegne povecanje cena. Secam se kako je bilo pre par godina, kada je skocila cena brasna pa je bila fora da pekari ne mogu da opstanu, i da moraju povecati cene da bi odrzali sopstvenu egzistenciju

Влики,(ако не и сви) приватници пекари су снизили цене хлебу
одавно.
Има их много у Србији,сви раде и сви имају добит,
Само државне пекаре немају.
Интересантно.

И још ово:
од 1кг.брашна,добије се 1,300 кг. хлеба.
1хлеб од 0,5кг кошта 35 дин (.државни)
1 хлеб од 0,5кг кошта 25 дин (приватни)

Хлебно брашно није скупље од 40 дин.мислим и јефтиније. На више кад се купује још јефтиније.
Остало рачунајте сами па ће вам се касти...

Evo bash chitam u Novostima, iako je brashno mnogo jeftinije, pekari nece znatno smanjivati cene hleba, jer toboze, brasno cini "samo" 1/3 cene, a da je u pitanju povecanje cene, bilo bi da je brasno CHAK! 1/3 cene hleba i da ne moze nikako da se izbegne povecanje cena. Secam se kako je bilo pre par godina, kada je skocila cena brasna pa je bila fora da pekari ne mogu da opstanu, i da moraju povecati cene da bi odrzali sopstvenu egzistenciju.

Мислим ... држава нам је општи хаос .... све у њој функционише по систему - прејеботине :dash:

Back