Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
evo mesta gde mozes da nadjes odgovor na sva pitanja o P.A. i vidis nase radove :wink:
Udruzenje pejzaznih arhitekata SCG poziva sve kolege, buduce kolege-studente, sve prijatelje struke, kao i druge zainteresovane, da dodju na svecano otvaranje
I SALONA PEJZAZNE ARHITEKTURE.
Salon ce biti otvoren u petak 3. juna 2005. u 19 sati u prostorijama Poslovnog centra NIS "Jugopetrol" u ul. Milentija Popovica br. 1, Novi Beograd.
Nakon otvaranja izlozbe, predvidjena je svecana dodela nagrada i priznanja Salona.
Poslednje 4 godine jeste navala. Prvi dan prijemnog (u sredu) je ispitivanje umetnickih sklonosti - likovno i zadaci tipa arhitektonskih (senka, perspektiva, orijentacija u prostoru...), a drugi dan (mislim petak) ispitivanje "teorijske sklonosti" - biologija.
Ne znam koliko sam pomogla :?
Ako volite biljke, posmatranje prirode, crtanje, ako vam ne smeta blaga dezorganizacija jos uvek mladog smera, nedostatak udzbenika, dosta vremena provedenog na raznoraznim vezbama, ovo je prava stvar! Ovo je samo misljenje jednog apsolventa P.A. ili kako nas nekad nazivaju - zelenasi. :wink: