Peglanje :)

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
391.300
Scena:

Ona: kupuje donji ves, proba,trazi i druge boje, pa opet proba, cipkan , svilen ,pamucan..bruseve, bodice
i tako dobrih 45 minuta i vise..na kraju skupi stvari ode do blagajne.ceh trocifren u evricima

On: izvuce karticu i ispegla sve to.

Priznajem ,lepa slika :D

Sta vi mislite ?

Scena:

Ona: kupuje donji ves, proba,trazi i druge boje, pa opet proba, cipkan , svilen ,pamucan..bruseve, bodice
i tako dobrih 45 minuta i vise..na kraju skupi stvari ode do blagajne.ceh trocifren u evricima

On: izvuce karticu i ispegla sve to.

Priznajem ,lepa slika :D

Sta vi mislite ?

lepa???!!!
sta je tu lepo zivota ti :bljuc:
mislis da time nije kupio i nju?
mislis da je to zdrav odnos, da ona ima svoje ja, da je izgradjena, da moze da se izgradi u takvoj situaciji?

Mislim da je muskarcima smaranje soping i da je najbolje da to zene rade solo.

Meni nesto drugo nije jasno a to je isprobavanje, desava se da se dami ne svide gace pa ih i ne kupi. Sta rade prodavci sa tim gacicama, daju sledecoj da ih isproba, i sledecoj, i sledecoj.... dokle to ide, da su patike, one su cvrste, ali donji ves se menja vec na dodir dva.

ja prislonila misa vidim pominju se gace, povezem sa naslovom reko ovo je garant o peglanju donjeg vesa dal to radimo, reko se upisem ko losa domacica da to ne radim...kad ono ne lezi vraze totalno druga tematika, svako prema svojim afinitetima :lol:

- - - - - - - - - -

Mislim da je muskarcima smaranje soping i da je najbolje da to zene rade solo.

Meni nesto drugo nije jasno a to je isprobavanje, desava se da se dami ne svide gace pa ih i ne kupi. Sta rade prodavci sa tim gacicama, daju sledecoj da ih isproba, i sledecoj, i sledecoj.... dokle to ide, da su patike, one su cvrste, ali donji ves se menja vec na dodir dva.

isprobavaju preko hulahoki i svojih gaca, mislim barem se nadam, nisam im virila u kabinu :lol:

Pa o cemu je rec?

Videla si da neko nekome nesto kupuje?
Nemas pojma o njihovom odnosu a ocekujes da mi sta?
Komentarisemo?

Pa dobro.
Mozda tako i tvoj tata kupi tvojoj mami sexy ves,
I sta sad?

zašto tako misliš? pa zar tebi muž ne kupuje nikad nešto lepo?

Mislim, zato sto se svaki poklon prima s duznim postovanjem,

Skupi pokloni obavezuju,
i ko ga primi ima obavezu prema davaocu...

Nikom trocifrena cifra u evricima nije mala... nigde u svetu^^
taj je svestan svog novca i zna za sta daje :lol:

Ovakva devojka je na putu za propast na osnovu onog sto sam ja pojmila o zivotu :sad2:

Back