Peglanje peškira

Peškire peglate posle...

• ...svakog pranja.

• ...svakog drugog pranja.

• ...svakog petog pranja.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ништа не пеглам.
Пешкире посебно не пеглам.
Пре сам пеглала све - и чарапе!
А онда сам сконтала да је пеглање потпуно бемислена радња...

Juju, crna Vanda, dobro je što si se opametila, ova boldovana rečenica mi stvarno ne liče na tebe.;)

U mojoj kući se se stvari uredno okače na strik, pa se uredno slože i stave u ormare, tako da nema potrebe za peglanje.
Moje ćere misle da je i to uredno kačenje i slaganje previše.
A peglam po potrebi, ako je nešto ipak previše izgužvano, pa je baš sramota takvog ga obući.
Košulje MM pegla sam, naučila sam ga na vreme da to nije ni bauk niti nemuževno.:zper:
Pantalone na ivicu ne nosi niko, svi smo u fazonu farmeriki ili somotskih pantalona i trenerki.
I da peglam stolnjak za svečane prilike, ostalim danima na stolu su podmetači ili eventualno mušema koji se lako prebrišu truleks krpom.

'ebi ga ni od mene nikad neće biti uzorna domačica, koja svoje vreme i snagu troši na bespotrebne gluposti.

Poslednja izmena:
Ja sam razvila niz vestina susenja vesa, tako da se ne mora peglati. Znaci, ni krpe, ni peskire, majice tek poneke, koje se ne osuse ravno, ves nikada (kakva sterilizacija, pa cemu se pere na visokoj temp, pa jos i sa deterdzentom), zavese samo okacim vlazne (same se istegnu). Uz omeksivac "easy iron", koji jos dodatno smanjuje nabore izazvane pranjem, peglu uzimam u ruke oko sest puta godisnje.
I niko ne ide izguzvan.

Back