PedometarAl pazi ovo mi je dr put da ulazim na temu a sad se cepam jer kontam da isti naslov moze sasvim lepo da se primeni na muske forumase
![]()
...pa moze, al ajde reci ti, ne mogu stalno ja da budem bezobrazna....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PedometarAl pazi ovo mi je dr put da ulazim na temu a sad se cepam jer kontam da isti naslov moze sasvim lepo da se primeni na muske forumase
![]()
I jeste li protumacili?
U koju svrhu ti to uopste treba? Ako je zbog vezbanja, baci aplikaciju momentalno, jer kao sto Metla rece nidje veze. Minimum 45 minuta aktivnog hoda. Opet naglasavam ako je zbog vezbanja.
...pa jesi li citala sta sam napisala u jedno minimum 3 posta....koje crno vezbanje, jedva hodam ko normalni svet....
..da ponovim jos ovaj put....ucinilo mi se da je to previse koraka, da aplikacija uopste ne radi....meni je samo vazno da dan za danom ipak pravim neki korak vise,
kako bi mi se misici koliko toliko vratili u normalu i kako bi vratila kondiciju u bar neki normalni nivo....ovo sada je strasno....upropasti me ova vrucina, nemogucnost
boravka napolju i kretanja....eto...sad mozes sto se mene tice i celu temu obrisati....
Temu ne mogu da obrisem jer nisam mod ovde, a i da jesam ne bih je brsala i ne znam sta skaces odmah. To sto ti radis nema efekta, a ti se ljuti koliko hoces.
Nekoliko ljudi ti je reklo da batalis spravu. Pametnije ti je da sebi odredis distancu, nego broj koraka. Danas napravis jedan krug oko zgrade, sutra jedan i cetvrt i tako dalje, ravnomernim tempom jer se tako cuva snaga, i bisec u mogucnosti da zacrtanu distancu predjes. Idi nekoliko koraka uz, pa nekoliko koraka niz stepenice. Menjaj podlogu po kojoj hodas. Na taj nacin ces jedino poboljsati svoje fizicko stanje i postepeno steci kondiciju.
Vidim razumes se u materiju...a htela sam prodati mooda za bubrege..
![]()
...ko skace, da bar mogu
...meni ima efekta u smislu da je u mojoj glavi tako lakse....a to sve sto pricas i radim, htela ne htela....izadjem iz zgrade pa idem uzbrdo, onda idem po parku, mada izbegavam travu, idem
po zemljanoj staz....pa opet nizbrdo, pa uzbrdo....pa betonska staza, a zemljana...i tako nekoliko krugova....
...sve u svemu juce sam presla duplo vise nego prvog dana, sto je za mene velika stvar i brze hodala....3 ipo kruga kroz park su nepuna 3 kilometra...plus ovo ostalo..dobra sam...zadovoljna,
mada me je posle bolela noga...ali mora malo dok se ne stanje koliko toliko normalizuje....
...ja sam temu otvorila jer nije bilo drugog nacina da fotku prebacim na neku temu, nije mi bilo cilj tema kao tema....vec neke konsultacije prosto receno.....eto....
....valjda se sad razumemo.....i da volela bih da mogu da skacem![]()
Razumem ja sta ti hoces, ali broj koraka je nebitan u odnosu na distancu. Istu distancu mozes preci sa razlicitim brojem koraka, jer broj zavisi od duzine i visine koraka i tvoje brzine, a to nije uvek isto. Zato pricam o distaci, jer ona ti je fizicki merljiva, a nije promenljiva u smisli da zavisi od niza faktora.
Tako da to da li si napravila 40 ili 45 koraka nema neke veze, ako distanca ostaje ista.