....sta ovo znaci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Piše da si napravila 2538 koraka odnosno prešla 1776 m za 27 min i 25 sec pri prosečnoj brzini od 3,9 km na čas i sagorela 97 kcl.
Šta ti nije jasno?
Piše da si napravila 2538 koraka odnosno prešla 1776 m za 27 min i 25 sec pri prosečnoj brzini od 3,9 km na čas i sagorela 97 kcl.
Šta ti nije jasno?
Možda ono 24 Jul? Šta je to?
Ništa bez 10 sati pešačenja.
Možda ono 24 Jul? Šta je to?
a ovo levo ? broj cipela nedostaje![]()
Pa moguće je.... peosečna brzina pešaka je nekih 5 km/h, ako se ne varam....pa nije mi logicno da sam toliko koraka napravila, jesam se nesto prvo motala po naselju pa onda po parku nekoliko krugova ali mi se opet cini da nisam toliko
koraka napravila....ja idem prilicno sporo u odnosu na ranije....
..ajde mozda je i tacno videcemo opet sutra....moguce da i radi kako treba...nisam to niakd koristila do sada....
a sto ti mislis da je to tacno u svaki milimetar
to ti cita na osnovu gps-a, sistem koji itekako ima poveci opseg greske meren nekoliko desetina metara
sad ti oces u korak da ti bude tacan
jos kao potrosene kalorije, aha oce to se bas tako racuna, gps ne meri potrosnju kalorija
poenta - aplikacija je glupost....moze da ti posluzi da okvirno vidis predjenu klimotrazu i vreme kao jedino tacno izmereno, sve ostalo sto je napisano mozes slobodno da preskaces
Pa probaj da izbrojis odredjeni broj koraka i onda vidi dal se gadjas sa tom spravom
tako je najlakse
Pa moguće je.... peosečna brzina pešaka je nekih 5 km/h, ako se ne varam.
S obzirom da ideš sporije kako i sama kažeš, i s obzirom da si se "motala po naselju", logična je ta brzina od 3,9 km/h, a i verovatno su ti koraci kraći.
E sad, koliko je to precizan instrument, nemam pojma, ja ga nisam koristila.
pa korisna je kako rekoh vidis okvirno predjenu daljinu i vidis vreme
i to je nesto
ne znam sta te buni u celoj aplikaciji
1700m uopste nije mnogo predjena razdaljina da bi ti se cinila da je previse i da gresi mnogo.....to je u sustini par ulica levo desno....ne znam sto mislis da gresi puno u merenju
prati predjenu razdaljinu i povecvaj je polako da se vratis u kondiciju i to je to
Imas podesavanje duzina koraka
..pa ucinilo mi se da je na tu razdaljinu mnogo koraka....to me je zbunilo bilo mi je nerealno....
...a dobro mi je da bar koliko toliko ispratim sta radim i da li bar malo napredujem....samo ce mi
trebati vremena.....ali mislim da cu morati kod otropeda na jesen....videcemo....
ma ne gledaj broj koraka, jes bas je to tacno idi begaj
ume da omane celu ulicu na navigaciji a ti mislis ce da ubode broj koraka![]()
predjena kilometraza je priblizno tacna, od stipsu tolko, prati to i mirna backa
..e pa da to sam i mislila....da vidim hocu li za neko realno vreme doci bar do 4km u cugu, a da pritom ne padnem na nos od umora...i da me ne zaboli kuk jer
nepravilno hodam.....gggrrrr....
kod fizijatra da napravis uloske po svojoj meri da ti regulisu gazenje, pa ce ti mnogo olaksati
ovako sad nepravilno hodas i samo ces vremenom ostecenja da napravis i stopalima kolenima i kuku
sto pre idi da napravi uloske, tj kad budes mogla prvom prilikom, skupa zanimacija ali hbg zdravlje cele muskulature i kostiju je u pitanju
A sto bi morao u metar da znam koliko sam prepesacio...misim sto bi se neko opterecivao da zna u metar
....![]()
....sta ovo znaci?