Pedometar

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Afroo

Zaslužan član
Poruka
111.627
537248d692aac8c5fde3baf12d0e7462.jpg
....
....sta ovo znaci?

Piše da si napravila 2538 koraka odnosno prešla 1776 m za 27 min i 25 sec pri prosečnoj brzini od 3,9 km na čas i sagorela 97 kcl.
Šta ti nije jasno?

...pa nije mi logicno da sam toliko koraka napravila, jesam se nesto prvo motala po naselju pa onda po parku nekoliko krugova ali mi se opet cini da nisam toliko
koraka napravila....ja idem prilicno sporo u odnosu na ranije....
..ajde mozda je i tacno videcemo opet sutra....moguce da i radi kako treba...nisam to niakd koristila do sada....

...cilj je da se bar malo aktiviram, od nekretanja me noge ne drze....katastrofa ziva...

- - - - - - - - - -

Možda ono 24 Jul? Šta je to?

..ajd ne kenjaj zivota ti...

- - - - - - - - - -

Ništa bez 10 sati pešačenja.

...aha pa da onda bas da ostanem bez noge totalno, hvala na savetu, ne bi ja to....

...pa nije mi logicno da sam toliko koraka napravila, jesam se nesto prvo motala po naselju pa onda po parku nekoliko krugova ali mi se opet cini da nisam toliko
koraka napravila....ja idem prilicno sporo u odnosu na ranije....
..ajde mozda je i tacno videcemo opet sutra....moguce da i radi kako treba...nisam to niakd koristila do sada....
Pa moguće je.... peosečna brzina pešaka je nekih 5 km/h, ako se ne varam.
S obzirom da ideš sporije kako i sama kažeš, i s obzirom da si se "motala po naselju", logična je ta brzina od 3,9 km/h, a i verovatno su ti koraci kraći.

E sad, koliko je to precizan instrument, nemam pojma, ja ga nisam koristila.

a sto ti mislis da je to tacno u svaki milimetar
to ti cita na osnovu gps-a, sistem koji itekako ima poveci opseg greske meren nekoliko desetina metara
sad ti oces u korak da ti bude tacan :lol:

jos kao potrosene kalorije, aha oce to se bas tako racuna, gps ne meri potrosnju kalorija

poenta - aplikacija je glupost....moze da ti posluzi da okvirno vidis predjenu klimotrazu i vreme kao jedino tacno izmereno, sve ostalo sto je napisano mozes slobodno da preskaces

a sto ti mislis da je to tacno u svaki milimetar
to ti cita na osnovu gps-a, sistem koji itekako ima poveci opseg greske meren nekoliko desetina metara
sad ti oces u korak da ti bude tacan :lol:

jos kao potrosene kalorije, aha oce to se bas tako racuna, gps ne meri potrosnju kalorija

poenta - aplikacija je glupost....moze da ti posluzi da okvirno vidis predjenu klimotrazu i vreme kao jedino tacno izmereno, sve ostalo sto je napisano mozes slobodno da preskaces

..ama ko hoce, tu aplikaciju je neko spominjao ovde na nekoj temi pa sam je ja zato instalirala, jer nemem pojma kako druge rade, a kao ova je dobra da meri broj
koraka.....znas koliko me briga za kalorije, znam ja gde sam TU i bez merenja....ali mi je nelogicno, prosto sam mislila da je puno manje, a sto rece Cvetic posto
pravim krace korake moguce da je i bilo tu priblizno....

...nema veze moze da se ovo obrise koja je Modla ovde, praticu pa cu videti st ai kako, samo hocu nesto sto ce me malo podstaci da hodam bar iste razdaljine, ako ne
duze, bar za sad....nije mi dobro za nogu da dugo i brzo hodam (ne mogu bas), a nije mi dobro ni ovoliko nekretanje....moram da nadjem neku sredinu....

- - - - - - - - - -

Pa probaj da izbrojis odredjeni broj koraka i onda vidi dal se gadjas sa tom spravom
tako je najlakse

..ma u sustini to meni ne moze ni da izmeri kako treba malo idem pa stanem, pa malo ubrzam, pa stanem, pa onda idem ko debil korak po korak, i onda me zaboli
kuk druge noge i stojim....ma katastrofa sve u svemu....

...obrisite sto me je zanimalo saznala sam....hvala...

- - - - - - - - - -

Pa moguće je.... peosečna brzina pešaka je nekih 5 km/h, ako se ne varam.
S obzirom da ideš sporije kako i sama kažeš, i s obzirom da si se "motala po naselju", logična je ta brzina od 3,9 km/h, a i verovatno su ti koraci kraći.

E sad, koliko je to precizan instrument, nemam pojma, ja ga nisam koristila.

...ma je idem ko puz, jer ne smem da idem kako bi htela, zaboli me pa onda ne mogu ni tako kako vec hodam...jos vrucina na sve to...

pa korisna je kako rekoh vidis okvirno predjenu daljinu i vidis vreme
i to je nesto
ne znam sta te buni u celoj aplikaciji
1700m uopste nije mnogo predjena razdaljina da bi ti se cinila da je previse i da gresi mnogo.....to je u sustini par ulica levo desno....ne znam sto mislis da gresi puno u merenju

prati predjenu razdaljinu i povecvaj je polako da se vratis u kondiciju i to je to

pa korisna je kako rekoh vidis okvirno predjenu daljinu i vidis vreme
i to je nesto
ne znam sta te buni u celoj aplikaciji
1700m uopste nije mnogo predjena razdaljina da bi ti se cinila da je previse i da gresi mnogo.....to je u sustini par ulica levo desno....ne znam sto mislis da gresi puno u merenju

prati predjenu razdaljinu i povecvaj je polako da se vratis u kondiciju i to je to

..pa ucinilo mi se da je na tu razdaljinu mnogo koraka....to me je zbunilo bilo mi je nerealno....

...a dobro mi je da bar koliko toliko ispratim sta radim i da li bar malo napredujem....samo ce mi
trebati vremena.....ali mislim da cu morati kod otropeda na jesen....videcemo....

- - - - - - - - - -

Imas podesavanje duzina koraka

..jel, nisam to videla, ajde malo cu da procackam mozda i nadjem sta jos ima...

..pa ucinilo mi se da je na tu razdaljinu mnogo koraka....to me je zbunilo bilo mi je nerealno....

...a dobro mi je da bar koliko toliko ispratim sta radim i da li bar malo napredujem....samo ce mi
trebati vremena.....ali mislim da cu morati kod otropeda na jesen....videcemo....

ma ne gledaj broj koraka, jes bas je to tacno idi begaj
ume da omane celu ulicu na navigaciji a ti mislis ce da ubode broj koraka :lol:
predjena kilometraza je priblizno tacna, od stipsu tolko, prati to i mirna backa

ma ne gledaj broj koraka, jes bas je to tacno idi begaj
ume da omane celu ulicu na navigaciji a ti mislis ce da ubode broj koraka :lol:
predjena kilometraza je priblizno tacna, od stipsu tolko, prati to i mirna backa

..e pa da to sam i mislila....da vidim hocu li za neko realno vreme doci bar do 4km u cugu, a da pritom ne padnem na nos od umora...i da me ne zaboli kuk jer
nepravilno hodam.....gggrrrr....

..e pa da to sam i mislila....da vidim hocu li za neko realno vreme doci bar do 4km u cugu, a da pritom ne padnem na nos od umora...i da me ne zaboli kuk jer
nepravilno hodam.....gggrrrr....

kod fizijatra da napravis uloske po svojoj meri da ti regulisu gazenje, pa ce ti mnogo olaksati
ovako sad nepravilno hodas i samo ces vremenom ostecenja da napravis i stopalima kolenima i kuku
sto pre idi da napravi uloske, tj kad budes mogla prvom prilikom, skupa zanimacija ali hbg zdravlje cele muskulature i kostiju je u pitanju

kod fizijatra da napravis uloske po svojoj meri da ti regulisu gazenje, pa ce ti mnogo olaksati
ovako sad nepravilno hodas i samo ces vremenom ostecenja da napravis i stopalima kolenima i kuku
sto pre idi da napravi uloske, tj kad budes mogla prvom prilikom, skupa zanimacija ali hbg zdravlje cele muskulature i kostiju je u pitanju

...nadam se da cu na jesen moci to da odradim....idem, pa se malo gegam pa kao opet idem pravilno, a djavola nije to pravilan hod....nisam nikad tako
hodala...i nervira me to i smeta mi, a i boli i ova operisana noga i ova zdrava pocinje da boli i u kuku i u kolenu....u pravu si...

A sto bi morao u metar da znam koliko sam prepesacio...misim sto bi se neko opterecivao da zna u metar

..pa i ne mora, ja sam gore rekla, da me je zbunio broj koraka, cinilo mi se da je to previse...pa sam zato pitala.....sad je sve jasno...samo sto sam
danas prepesacila prilicno, a zaboravila da ukljucim :( vazno mi je da okvirno pratim zbog mog celokupnog stanja i same noge....

Back