Jedan obican tata
Primećen član
- Poruka
- 745
Ima li neko ovu spravu i malo objasnjenja iz prve ruke,naravno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
misliš na brojač koraka?
imala ja...tj.imam još uvijek,ali ne radi...mislim,može se popraviti,nije neki kvar,ali još nikako to da uradim...
inače,prosta spravica...ubaciš parametre za dužinu koraka i težinu,i pokazuje broj pređenih koraka,i na osnovu toga pređenu kilometražu i potrošen broj kalorija...a ima i sat...![]()
osnovna mana mu je što ga je lako izgubiti i ako ga ispustiš i malo jače udari poremeti se mehanizam unutra i onda ništa ne broji...
eto,šta te još zanima o ovoj napravi?
p.s. ja imam neki iz "oriflejma",ništa skupo i profesionalno...![]()
Pa kako da izmerim duzinu koraka?Ono,uzmem metar i merim?Pa uopste korak nije isti ako trcim ili setam,brzi hod i normalan hod nije isto a sve to primenjujem u nekom dvo-satnom treningu...
Na biciklu imam onu malu spravicu koju zakacim za tocak i tu je prosta stvar ali me taj pedometar zainteresovao jer kada trcim ili setam voleo bih da znam koliko sam km presao,kalorije i ostalo me ne zanima ali me razdaljina itekako interesuje.
eh,pa nije to baš toliko precizno...![]()
uzmi neku prosječnu dužinu koraka...i da...metrom izmjeriš...![]()
Ja imam Reebokov sat za merenje pulsa. Imao sam pedometar ali nisam bas bio zadovoljan sa njim.
Citam ovu temu i razmisljam logicno, sta god da imas, obavezno mora da ti meri duzinu koraka, tako da i bas nije precizan. Razmisli samo, ako trcis 40 minuta napravis dobar broj koraka, i ako samo 10 cm skratis korak, rezultat je drugi. Jedino da ima neki "senzor" i automatski da izracunava duzinu koraka pritom da ubraja u kilometrazu. To bi onda bilo profesionalno, ovo sve ostalo je igranje.
Ima ih sa satom i senzorom ili samo senzor koji se prikaci na patiku.
Izguglaj "Foot pod".