Pedofilija

to,neće neko da dobije želju da zlostavlja zato što je izabrao nečim da se bavi,taj ima tu želju od uvek,i bira da se bavi nečim što bu mu omogućilo da sprovede bolene fantazije u delu a zbog toga što ta neka profesija nosi sa sobom neku određenu reputaciju ne izaziva sumnju ili stavlja zrtve u poziciju da im se ne povreje tako lako
Koja ono beše ova tema? Mislim, koji naslov?

Moze li meni neko reci kada deda od , pa nekih 70 godina rekla bih , salje poruke devojci od 20 , (mozda uzrast njegove cerke ), nije pedofilija ? Jel Vama to normalno ? Spopadanje iste osobe po drustvenim mrezama i slanje poruka. Meni recimo daje sliku poremecene osobe, kurvara , meni je bolesno nekako.

U sta to spada?

Ne znam da li se čini da ih "ima mnogo" zato što ih stvarno ima mnogo, ili jer je danas prosto fensi biti psihički bolestan. Tako da se ne pouzdajem u tu referencu. Neverovatno je mngo ljudi koji sami sebi raspisuju dijagnozu, a pravilo interneta (ili današnjeg društva?) jeste:što poremećenije, to više lajkova.

Koliko sam ja upoznata s tematikom, pedofilija se ne leči, odnosno nije ju moguće izlečiti. Postoji nekoliko vrsta "stanja" ili bolje rečeno mentalnih sklopova kod ljudi kojima se ne može pomoći. Mislim, koji se ne mogu "izlečiti". Tu spadaju poremećaji ličnosti, poput psihopatije, naprimer, i tu spada pedofilija. Nisam čula ni za jedan slučaj izlečenog pedofila ikada. Sigurna sam da bi bilo na sva zvona da je to ikada ma kome pošlo za rukom. Kao i svi poremećaji, ni pedofili ne misle o sebi kao o bolesnima ili ludima - najviše koliko su u stanju to je da budu svesni da rade nešto što je sankcionisano u društvu i zbog toga moraju kriti ako mogu. Kao i psihopate, i njima je njihov mentalni sklop potpuno normalan.

Inače, obzirom da se radi o neizlečivom stanju a izuzetno opasnom, mišljenja sam da bi oni svi trebali biti zatvoreni negde - ukoliko nisu sproveli u delo svoje želje. Ako jesu, onda druga priča, i, po meni, jako gadna po njih. Ja nisam politički korektna, i ne mislim da svako zaslužuje pravo na ljudsko dostojanstvo i život. Silovatelji dece naročito.
A šta ćemo sa _____ efebofilima

Moze li meni neko reci kada deda od , pa nekih 70 godina rekla bih , salje poruke devojci od 20 , (mozda uzrast njegove cerke ), nije pedofilija ? Jel Vama to normalno ? Spopadanje iste osobe po drustvenim mrezama i slanje poruka. Meni recimo daje sliku poremecene osobe, kurvara , meni je bolesno nekako.

U sta to spada?
Spada u tvoju nesposobnost da posmatraš odrasle žene od 18 godina 1 sekund odraslima

Ne razumem recnik isfrustrinih ljudi..moze li prevod za iste gospodin/gjo banovan? 🤗 Hvala Bogu sto sam za te stvari nesposobna, bitno je da sam normalna i sto ne posmatram te stvari kroz prizmu bolesnog mozga..vec zdravog.🤪

Ne razumem recnik isfrustrinih ljudi..moze li prevod za iste gospodin/gjo banovan? 🤗 Hvala Bogu sto sam za te stvari nesposobna, bitno je da sam normalna i sto ne posmatram te stvari kroz prizmu bolesnog mozga..vec zdravog.🤪
Поента је да, у шта год спадало, педофилија није, јер говориш о одраслој особи (20 година), а педофилија подразумева сексуално интересовање за децу у предпубертетском узрасту.

Možda je Vaše vreme da se udate prošlo, i sad mrzite nas u najboljim godinama (18 godina i 1 sekund)

Vidim da si banovan, ali valjda odgovoriš posle. Ako se ikada vratiš. A što bi.

Moraš biti mnogo, mnoooogo preciziniji. Danas ima jedno 80 vrsta......ebofila. Zoofili, nekrofili itd itd. Moraš biti jasniji kad se izražavaš :mrgreen:
Говори о ефебофилији - сексуалном интересовању за особе у касноадолесцентском узрасту, од 15 до 19 година, које се не сматра парафилијом, за разлику од педофилије, зоофилије и некрофилије. Прилично прецизно.

Efobofil je neko ko smatra da je žena od 15 godina hot, ali od 11 već ne
Pa onda efobofili i nisu toliko loši.

Ja mislim da je bitno i važno razlikovati one pedofilske kandidate, koji sam razmišljaju o tome, a nisu počinili silovanja ili općenito pedofilske radnje. Kada bi ih društvo više poticalo na pravovremena liječenja i prevenciju, bilo bi i manje onih pedofila koji realiziraju svoje gadosti

Pa onda efobofili i nisu toliko loši.

Ja mislim da je bitno i važno razlikovati one pedofilske kandidate, koji sam razmišljaju o tome, a nisu počinili silovanja ili općenito pedofilske radnje. Kada bi ih društvo više poticalo na pravovremena liječenja i prevenciju, bilo bi i manje onih pedofila koji realiziraju svoje gadosti
Али о коме би онда писали како их треба сецкати, мучити или шта год већ? Болесном друштву је то потребно.

Али о коме би онда писали како их треба сецкати, мучити или шта год већ? Болесном друштву је то потребно.
Pa, ono, valjda postoje i pedofilski kandidati koji se žele liječiti?

Ni ja nisam čist, i meni se nekad svidi koja žena od 13 ili 14 godina, ali ne skidam slike i ne dopisujem se

Back