Pedofilija

gledala sam kako scotland Rjard lovi pedofile na netu. Ljudi se obucavaju za taj posao jer nemaju drugog nacina osim da se infiltriraju; da steknu necije poverenje da bi mogli da isprate sta se radi...a oni stalno menjaju lokacije.
Da stvar bude jos teza, oni ni ne smeju da reaguju na `sitne ribe` da bi nekako prisli vrhu organizacije.
Ponesto sto je bilo podnosljivo (!!!!!!!!!) je i ispricano u toj emisiji.....jasno da mi se i od toga povracalo danima....
Ljudi koj irade s takvim monstrumima imaju psihijatrijski tretman kao sastavni deo radnog dana da ne bi pukli i pokvarili celu akciju.

Dakle, STRAHOTA!!!!!!!
Ni ne mogu da zamislim sta je dovoljna kazna...i potrebna?

kalithea:
gledala sam kako scotland Rjard lovi pedofile na netu. Ljudi se obucavaju za taj posao jer nemaju drugog nacina osim da se infiltriraju; da steknu necije poverenje da bi mogli da isprate sta se radi...a oni stalno menjaju lokacije.
Da stvar bude jos teza, oni ni ne smeju da reaguju na `sitne ribe` da bi nekako prisli vrhu organizacije.
Ponesto sto je bilo podnosljivo (!!!!!!!!!) je i ispricano u toj emisiji.....jasno da mi se i od toga povracalo danima....
Ljudi koj irade s takvim monstrumima imaju psihijatrijski tretman kao sastavni deo radnog dana da ne bi pukli i pokvarili celu akciju.

Dakle, STRAHOTA!!!!!!!

E citam u danasnjoj stampi prvi put kod nas su navatali takve,,,,,,,,,,

(izvinjavam se za brljotine u prethodnoj poruci!)
Elem, st abi s onim velikodostojnikom SPC? zaboravih mu ime...onaj sto jaaaaaako voli decake????? P,P,P...vrag ga odneo, ne mogu da se setim!
Za ove koj isu se zapitali, da li takvi imaju sopstvenu deca, da imaju i neretko su im objekat.
Daleko bilo, grkljan bi zubima iscupala tom nekom, ali se zapitam STA NIJE U REDU SA MAJKAMA KOJE TO SLUTE, ZNAJU, VIDE i ne reaguju...prozivka vazi i za te oceve i za takve majke (eto i oni se tako
nazivaju)

kalithea:
(izvinjavam se za brljotine u prethodnoj poruci!)
Elem, st abi s onim velikodostojnikom SPC? zaboravih mu ime...onaj sto jaaaaaako voli decake????? P,P,P...vrag ga odneo, ne mogu da se setim!
Za ove koj isu se zapitali, da li takvi imaju sopstvenu deca, da imaju i neretko su im objekat.
Daleko bilo, grkljan bi zubima iscupala tom nekom, ali se zapitam STA NIJE U REDU SA MAJKAMA KOJE TO SLUTE, ZNAJU, VIDE i ne reaguju...prozivka vazi i za te oceve i za takve majke (eto i oni se tako
nazivaju)

Ajd sad ono............

lav607:
kalithea:

Dakle, STRAHOTA!!!!!!!

E citam u danasnjoj stampi prvi put kod nas su navatali takve,,,,,,,,,,

Malo nisam u toku, ali kao sto to obicno biva, bice da ga je dete izazvalo, "ponasalo se provokativno"i na kraju ce dobiti 2 godine uslovno :x Nas kao i vecina zakona, kad je to u pitanju su sranje. Za pljacke i pronevere i ubistva se tobija 10-ak god. a za silovanja i pedofiliju obicno uslovna(daju sansu da to urade ponovo#$@$# :x :x ) Ja bi ih u naucne svrhe, da ih zive seckaju na rezance kao sto je to Mengele radio :x :x :x

Ovo je sad, mozda, mala digresija...
Slazem se da pedofiliju treba strogo kaznjavati ali sam se ipak malo najezio od vecine komentara.
Ne mogu da se oduprem utisku da vecina ljudi ovde malo zaista razmislja o pedofiliji (psiholoski profil pedofila, posledice po zrtvu, itd), nego koristi sam pomen pedofilije da iz sebe istrese najcrnje porive bez opasnosti da ce ih neko zbog toga prozvati.
Stavite ga da stoji na kocki leda dimenzija: 50x30x30 cm, bosog, naravno... A onda mu zavezete ruke (iza ledja naravno, da ne moze da ih koristi), i stavite mu omcu oko vrata, a drugi kraj omce cvrsto privezete za neku gredu, plafon ili sta vec...

I tako ga lepo ostavite na sobnoj temperaturi...

Pa prvo pocnu da mu klecaju kolena zbog leda, a led se polako topi... a on ide sve nize i nize... i omca se steze sve vise i vise... Imacete 30min do sat vremena loode zabave
Pedofilija nije jedina nenormalna pojava. Svasta moze da se nadje po mozgovima.

LePiaf:
Slazem se da pedofiliju treba strogo kaznjavati ali sam se ipak malo najezio od vecine komentara.
Ne mogu da se oduprem utisku da vecina ljudi ovde malo zaista razmislja o pedofiliji (psiholoski profil pedofila, posledice po zrtvu, itd), nego koristi sam pomen pedofilije da iz sebe istrese najcrnje porive bez opasnosti da ce ih neko zbog toga prozvati.
Stavite ga da stoji na kocki leda dimenzija: 50x30x30 cm, bosog, naravno... A onda mu zavezete ruke (iza ledja naravno, da ne moze da ih koristi), i stavite mu omcu oko vrata, a drugi kraj omce cvrsto privezete za neku gredu, plafon ili sta vec...

Pa prvo pocnu da mu klecaju kolena zbog leda, a led se polako topi... a on ide sve nize i nize... i omca se steze sve vise i vise... Imacete 30min do sat vremena loode zabave

Ja tebe ne kontam, pa rekli su ljudi kako ne razumiju kako se neko moza paliti na malu, nevinu, krhku djecu....ajd,ajd, cekaj...... prije nego zapjenim, hoces li mi, molim te objasniti sada o cemu ti pricas?

Nikada nisam doživela nešto tako konkretno, ali, svet je pun jadnika, nije mi se malo puta desilo da me neki čika od pedesetak godina pita "da li hoću da odradim jedan poslić"... :twisted: O pipkanju u prevozu da i ne govorim...
Pa onda - komplimenti...
Svi preko 50;
A sve dok sam ja imala ispod 18.

mammy:
LePiaf:

Ja tebe ne kontam, pa rekli su ljudi kako ne razumiju kako se neko moza paliti na malu, nevinu, krhku djecu....ajd,ajd, cekaj...... prije nego zapjenim, hoces li mi, molim te objasniti sada o cemu ti pricas?
Rekao sam da se jednako jezim i od pedofila i od ovakvih "zdravih" (latentnih sadista). Sta nije jasno?

LePiaf:
mammy:
LePiaf:

Rekao sam da se jednako jezim i od pedofila i od ovakvih "zdravih" (latentnih sadista). Sta nije jasno?

Sve jasno!
Ali ja se ipak vise jezim pedofila jer oni djecu traumiraju bez da su ista uradila (djeca), a ovi "zdravi latentni sadisti" ipak imaju i te kakav razlog da te pedofile traumiraju.

ma izbegavala sam ovu temu al reko ajd mozda se neko zeza ,,,,
e pa ovo je strasno ,,,,cini mi se kao da mi se noge odsekle ,,, imam dva klinca i jedino smem bezbedno kod svoje majke da ih ostavim ,,, ova ostala familija ,,,uh bas kada moram ,, a kada uzmem decu ,,,tako ih detaljno pregledam i ispitam koliko god mogu da mi ispricaju sta su sve radili ,,, a mali su ,, a ja sumnjam u sve ,,,, ovo je nocna mora

Баш није тема за Љ и С, али кад већ постоји, могу само да кажем да такве треба мучити најгорим мукама.
Свиђа ми се што у том циљу криминалци у затворима представњају продужену руку правде, јер која казна је адекватна за такав ужасни злочин?

ja mislim da kad neko dodje dotle da bude pedofil, da ne radi to svesno nego je odlepio!
znaci da se u tom trenutku ne kontrolise
kao kad se npr prejedete, i posle se kajete
mozda je to tako
ili ako ste puni sex frustraicije (hmm evo ja jesam) i onda eto tu je malo dete nece da se buni...i onda u trenutku pap uvatite ga za koleno

Back