- Poruka
- 322
snaja88:E gresis, bez njega se ne moze,uostalom, to smo vec videliХЕРЦ:"Koga nema bez njega se moze" pa i bez Stojakovica.![]()
![]()
..
Sad me je zvao cale i kaze da u nekim novinama pise da je Tadic&Co. na drzavnom nivou zvao Pedju (bolje reci molio) da dodje na Zlatibor kad moze,cekace ga, da dodje sa suprugom i detetom!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad je doslo i njegovih 5 minuta konacno! Dal bi predsednik molio Bodirogu da dodje? Radmanovica :shock: ? Ne!!!!! A zasto :? ? Pa zato sto imamo samo jednog najboljeg kosarkasa![]()
!
Nadam se da nece pristati, dosta su ga vozali. Ovo je senzacija,nikad nisam cula za takve poteze vlasti!
Dobijate text cim dobijem novine,OK?
ps. Vicente nosi se covece! Sve tvoje price padaju u vodu posle ovog poteza Nije valjda da sam ja opet u pravu 8)
Prvo da kazem, sve i da ga je Tadic zvao to nije neka velika cast, i to bi vise vidio kao sramotu. Tadic je jedan obicni smrad koji ne postuje ni srpski narod ni srpske zrtve a to se pokazalo nedavno i znamo svi o cemu je rijec.
Drugo, Tadic ga je zvao zbog $$$ koji dolaze od marketinga jednog igraca kao sto je Stojakovic, a ne zato sto on zna i postuje njegove igracke i ljudske kvalitete.
Sve gore navedene legende nase kosarke upravo i jesu to, jer su dali sve svoje igracke godine reprezentaciji, a za drzavu je bila veca cast igrati nego sve $$$ ovog svijeta i svi prstenovi NBA lige.
Ponos je dobiti Orden SVETOG SAVE od N.S. Patrijarha Pavla - to je olicenje ljudskosti, a evropa ga je vise puta proglasavala najboljim igracem kontinenta sto dokazuje i njegovu sportsku velicinu.
*** Nije dzaba skandirala citava SCG(i sire - RS) - MI IMAMO SVOGA BOGA, IME MU JE BODIROGA !!! ***
p.s. Stojakovic je veliki igrac, ali se pokazao kao mali patriota i jos manji covjek (ostaviti reprezentativne drugove i to u trenutku koji se desava samo jednom u zivotu kada se takvo takmicenje odrzava u domovini - SRAMOTA !