Pedja ne igra na EP, zašto?

snaja88:
ХЕРЦ:
"Koga nema bez njega se moze" pa i bez Stojakovica.
E gresis, bez njega se ne moze,uostalom, to smo vec videli :roll: :roll: :roll: ..
Sad me je zvao cale i kaze da u nekim novinama pise da je Tadic&Co. na drzavnom nivou zvao Pedju (bolje reci molio) da dodje na Zlatibor kad moze,cekace ga, da dodje sa suprugom i detetom!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sad je doslo i njegovih 5 minuta konacno! Dal bi predsednik molio Bodirogu da dodje? Radmanovica :shock: ? Ne!!!!! A zasto :? ? Pa zato sto imamo samo jednog najboljeg kosarkasa :twisted: :twisted: !
Nadam se da nece pristati, dosta su ga vozali. Ovo je senzacija,nikad nisam cula za takve poteze vlasti!
Dobijate text cim dobijem novine,OK?

ps. Vicente nosi se covece :evil: ! Sve tvoje price padaju u vodu posle ovog poteza Nije valjda da sam ja opet u pravu 8)

Prvo da kazem, sve i da ga je Tadic zvao to nije neka velika cast, i to bi vise vidio kao sramotu. Tadic je jedan obicni smrad koji ne postuje ni srpski narod ni srpske zrtve a to se pokazalo nedavno i znamo svi o cemu je rijec.
Drugo, Tadic ga je zvao zbog $$$ koji dolaze od marketinga jednog igraca kao sto je Stojakovic, a ne zato sto on zna i postuje njegove igracke i ljudske kvalitete.

Sve gore navedene legende nase kosarke upravo i jesu to, jer su dali sve svoje igracke godine reprezentaciji, a za drzavu je bila veca cast igrati nego sve $$$ ovog svijeta i svi prstenovi NBA lige.

Ponos je dobiti Orden SVETOG SAVE od N.S. Patrijarha Pavla - to je olicenje ljudskosti, a evropa ga je vise puta proglasavala najboljim igracem kontinenta sto dokazuje i njegovu sportsku velicinu.

*** Nije dzaba skandirala citava SCG(i sire - RS) - MI IMAMO SVOGA BOGA, IME MU JE BODIROGA !!! ***

p.s. Stojakovic je veliki igrac, ali se pokazao kao mali patriota i jos manji covjek (ostaviti reprezentativne drugove i to u trenutku koji se desava samo jednom u zivotu kada se takvo takmicenje odrzava u domovini - SRAMOTA !

...и мене је ужасно разочарао. Само са спортског аспекта, он је велики играч...играч који на свакој утакмици попуни своју квоту од 20 поена, играч помоћу којег екипа има опцију више у нападу. Значио би нам много, поготово што ће сада Радмановић углавном бити на тројци. Мада можда је то и добро, ове године су нам бољи центри.

Али овако...знао сам да је мала душа и играч који није за завршнице...али нисам знао да је ПИЧКИЦА...тотално сам разочаран. :(

Ja sam u jednom topiku već opisao ko su Stojaković i Divac (vidite topik ''Šta Stojakoviću treba da dostigne savršenstvo'' ili tako nešto. Ovaj drugi je nekada i hteo da zaigra za reprezentaciju dok se nije afirmisao, a ovaj drugi je biznismen od malih nogu (kada je sa 18 otišao u Grčku). Što se mene tiče oni i nisu više za nacionalni tip. Divac je mator a Stojaković osim šuta (pod uslovom da ga pro.ere) nema ništa. Ni odbranu, ni ulaz, ni herca! Debil koji se pravi veliki igrač. Kada sam ga uporedio sa Dirkom Novickim neki su me popljuvali da sam Nemac. :lol: Međutim, Dirk Novicki ne samo da je bolji u svim elementima igre nego uvekigra za svoju zemlju, dok naše zvezde otvaraju svoje kampove, pokušavaju da otkupe fabrike ali ne žele da igraju za svoju zemlju!
PS Bolje da se ne prikazuju kao neke patriote kada kupe neki medicinski aparat od 10000$, jer je prema onome kako zarađuju isto kao kad prosečan čovek nekome ''pokloni'' sladoled ili lilihip.

Kako vidim, Pedja opet nece igrati za nas...makar tako kazu na www.sportskevesti.net

Skot i skotovi
Od Tomislav Lovrekovic | Postavljeno Danas | Košarka , Reprezentacija | Neocenjeno

..........peđa stojaković se oporavlja od povede. To što su mu početna slova imena i prezimena napisana malim slovima, ne svedoči o našoj nepismenosti i nepoznavanju osnova pismenosti, već o njegovoj velični.

Na pitanje o daljim planovima, kaže peđa da će 12. maja otići KUĆI u Grčku. Neka ga. A onako usput, u celoj toj priči, nekom se slučajno otelo, pa je pitao nešto i o reprezentaciji. A onda, BUM. Isto tako elegantno i usput, njegov trener Skot je konstatovao kako će se "peđa odmarati tokom leta i kako veruje da ovaj NEMA ŽELJU da igra za reprezentaciju".

U pravu si, Skote, i ti si shvatio ono što čelnici našeg saveza (istina, sada bivši) ne mogu sebi godinama da utuve u glavu. On, nema želju da igra za svoju zemlju, ako je to uopšte još uvek njegova zemlja (a nije). Izgleda, dragi naš Skote, da ti i nisi jedini skot u ovom problemu - ima vas dvojica. Jedan prezimenom, a drugi karakterom.

A ovaj drugi je nama bitan, jer tebi, svaka čast, stručnjak si, afirmisan u najjačoj košarkoj ligi NBA, međutim, trenutno nam nisi zanimljiv.

Uostalom, zašto više i pričati?Sve i da hoće, nije mu mesto među najboljim momcima Srbije. Nije dovoljno imati sigurnu ruku, dobro šutirati trojke. Treba više od brzog ulaza i dobrog razigravanja. Traži se (makar se tražio, u nekim boljim vremenima sa nekim boljim ljudima) Čast, Ponos, Patriotizam, Puno srce, Inat i što bi rek'o Vlade Divac Dobro vaspitanje. Zbog nedostatka gore navedenog, Peji, Peđi, ko je ili šta li je već i nije mesto u reprezentaciji. I zašto se priča i piše o njemu, njegovim povredama i prosečnim partijama, zašto ne posvetiti prostor i vreme momcima koji bi na terenu ginuli za grb svoje zemlje i koji znaju da poštuju ono šta su, ko su i odakle su?

A tek te priče koje nam "prosipa", u stilu "klub ne da", "ne dozvoljava"...Nije mi jasno kako NBA klubovi ne dozvoljavaju (i kako to mogu da urade, kada nije definisano ugovorom) samo našim igračima. Valjda je to neka zavera protiv super zvezde Stojakovića, dok ovim klincima i nebitnim igračima tipa Dirk Novicki, Manu Đinobili, Po Gasol ipak dozvoljavaju (a i šta će im oni, kad je tu Peja?).

Prvo nemojte da pljujete po coveku. On radi svoj posao posteno, i najbolje sto ume. Zapitajte se sta je ova zemlja njemu dala?? On se afirmisao iz Grcke. Daleko od toga da ga branim, ali setite se da je u Svedskoj igrao povredjen, kad su mnogi odbili poziv. Mi od njega na toj poziciji boljeg nemamo. A cujem da ni Krstic nece da igra, a Sakota ostao selektor, tako da nam jos jedna blamaza ne gine.

Zashto?
Pa zato shto je P.ichka.
Srali su na onoj nashoj zadnjoj bruci 2006.da kao"odmaraju"glavne igrache i da je glavno prvenstvo ovo zbog kvalifikacija za Olimpijadu..i da ce kao hrvatski Grk na ovom sigurno igrati.Ja sam i tada govorio da od toga nema nishta.On je jedan umishljeni lik i 0 od choveka,koji ce nam qurac.I sa njim nishta ne bi napravili kao i bez njega.On samo zna da stoji u uglu i cheka da shutne za 3.Novicki koji je 10 puta kvalitetniji igrach stalno igra za Nemachku i to je prava verlichina,ovaj"nash"je obichna bruka.I ovo prvenstvo ce biti cirkus za izivljavanje raznih Tripkovica koji ni za reprezentaciju Albanije nisu.

Back