Pedja ne igra na EP, zašto?

Вероватно и једно и друго. У сваком случају на играчу је да прогута ипослуша, ако је у питању сукоб.
Велики кошгетер, али малог срца. Никад га нисам волео.

ma manite se tih patriotskih sr.an.nja i ne napadajte coveka... a u stvari, jedva cekate da mu nadjete nesto pa da ga bacite u blato, jer takav smo pacenicki mentalitet, preziremo najbolje, najnaprednije, najuspesnije pripadnike svog naroda...

potencirate i preuvelicavate njegove mane (ne podrzavam ni one koji ga kuju u zvezde), pa on je samo covek i naravno da nije savrsen, ali umesto sto sudite pogledajte malo cinjenice...
niko nije postigao vise od nasih kosarkasa na svetskom nivou i to je cinjenica.
u reprezentaciji je dosta toga ostvario, u turskoj je bio mvp prvenstva, u indijanopolisu u prvoj petorci, da ne pominjem ta dva zlata.
neka pusti malo i druge da se iskazu u reprezentaciji, recimo radmanovica na trojci. drugo, ono sto mu u karijeri fali je prsten, i neka svu snagu usmeri na to.
takodje, porediti treceg strelca nba lige, i treceg na glasanju za mvp te sezone iza garneta i dzermajna onila, sa nekakvim bodirogama i ostalim koji nisu ni omirisali ili uspeli u nba je smesno...

mada, steta sto necemo uzivati u njegovom fenomenalnom shutu na evropskom prvenstvu

meni je licno zao sto lik nece igrati, jer dobro igra.Moze da prica ko sta hoce, ali on je nasoj kosarci dao mnogo. Toliko o njemu kao igracu...
a kao covek... Pa sta mozete reci za coveka koji ne zeli da igra na takmicenju koje se igra u njegovoj domovini... U glavnom gradu...
I, zar su mu vazniji humanitarni kampovi na koje ce da ide, od njegove zemlje... toliko od mene...

malena_nbg:
meni je licno zao sto lik nece igrati, jer dobro igra.Moze da prica ko sta hoce, ali on je nasoj kosarci dao mnogo. Toliko o njemu kao igracu...

a kako je dao mnogo? uplatio neke pare od plate? porez? ja nemam pojma u stvari ali mozes da kazesh!!

pa dobro covek je valjda i vise igrao van SCG nije ni cudo.....mislim prosla generacija je rasla uz druga tita i exyu i pionire i taj osecaj zajednice i drzave je valjda bio usadjen, a ovi sada ljudi tj igraci idu za parama.

random_cloud_form:
neka pusti malo i druge da se iskazu u reprezentaciji, recimo radmanovica na trojci. drugo, ono sto mu u karijeri fali je prsten, i neka svu snagu usmeri na to.
..

mada, steta sto necemo uzivati u njegovom fenomenalnom shutu na evropskom prvenstvu

pa valjda je taj ultrasuper igrac pedja potreban reprezentaciji da bi nesto postigla. a sto on uopste izostaje. mada nemam pojma...a jel su ranije ovi igraci izostajali...pa nisu, jedino kad se nesto polome..ili kad su zasli u godine...nekad je valjda bila cast igrati u reprezentaciji i valjda se "zivelo za to" a sad ti je to samo smaranje vise, sta, ni neke pare se ne dobiju, koliko on moze para da namlati za to vreme...ali ako i nije bas previse ziveo u SCG sto bi uopste imao takav osecaj.
ja nemam pojma u stvarii

ne znam..verovatno bi trebalo uvesti nekakve neopravdane izostanke..pa da ga malo zvekne po dzepu...neka...ili da ga ne zovu nikada vise u r.

?:
malena_nbg:

a kako je dao mnogo? uplatio neke pare od plate? porez? ja nemam pojma u stvari ali mozes da kazesh!!

pa dobro covek je valjda i vise igrao van SCG nije ni cudo.....mislim prosla generacija je rasla uz druga tita i exyu i pionire i taj osecaj zajednice i drzave je valjda bio usadjen, a ovi sada ljudi tj igraci idu za parama.

Pa pazi kazem da je dao mnogo, jer je dosta utakmica odigrao u reprezentaciji, dosta medalja osvojio, a i dao dosta koseva... Dok je igrao, igrao je dobro, i to niko ne moze da porekne. Sta hoces da kazes da nikada nista nije uradio za reprezentaciju??? To sto je on smrad kao covek nema veze sa time sto je uradio u reprezentaciji... To o cemu ti pricas govori o njegovom karakterteru, i nema veze sa njegovom igrom... i da to za izostanke i rep. si potpuno u pravu. On cim je odbio da igra prosli put nije ga trebalo zvati ni ove godine, jer je vojsku mogao i da odlozi za par meseci kasnije...

ХЕРЦ:
"Koga nema bez njega se moze" pa i bez Stojakovica.
E gresis, bez njega se ne moze,uostalom, to smo vec videli :roll: :roll: :roll: ..
Sad me je zvao cale i kaze da u nekim novinama pise da je Tadic&Co. na drzavnom nivou zvao Pedju (bolje reci molio) da dodje na Zlatibor kad moze,cekace ga, da dodje sa suprugom i detetom!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sad je doslo i njegovih 5 minuta konacno! Dal bi predsednik molio Bodirogu da dodje? Radmanovica :shock: ? Ne!!!!! A zasto :? ? Pa zato sto imamo samo jednog najboljeg kosarkasa :twisted: :twisted: !
Nadam se da nece pristati, dosta su ga vozali. Ovo je senzacija,nikad nisam cula za takve poteze vlasti!
Dobijate text cim dobijem novine,OK?

ps. Vicente nosi se covece :evil: ! Sve tvoje price padaju u vodu posle ovog poteza Nije valjda da sam ja opet u pravu 8)

Pa Stojakovic ja pokazao kakav je patriota! On nikada nije i nece biti na nivou jednog Kice, Praje, Moke, Mirze, Krese, Djordjevica , Danilovica, Bodiroge itd itd. Neka decko bleji tamo gdje mu je mjesto u toj divljoj zemlji koju zovu Amerika.
Koji ce klinac Zeljku uobrazeni priuceni suter trojki? Kosarka nije samo trojke, trojke trojke....
Srecno Zeljku i kosarkasima. Zlato je nase

Kosgeter! Slazem se sa vama ali kosgeter ne znaci i DOBAR kosarkas. Sto je sa odbranom, kolektivnom igrom, taktikom. Pa on ne postuje kolektivnu igru a ima i tupavu facu pa vjerovatno ne moze da zapamti 3 sablona. Ma dajte, neka ga tamo u onoj Americi. Tamo samo skacu, trce, sutiraju i zakucavaju! Bem tu kosarku. On nezna za drugu.

Списак је објављен. Пичкица није на списку.
Штета, фалиће његови поени. И поред тога сматрам да ова екипа без Вујанића и овог може и мора да освоји злато. За разлику од прошлих година, имамо дугачку клупу.

Back