PEDJA...i ostali

• Začetnik teme Začetnik teme x-files TORPA .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kad ode u NBA ,moj omiljeni igrac tamo ce biti MIlos Vujanic.Zaista je jedno pitanje ko je najbolji,a sasvim drugo to sto mogu da budem istinski fan samo nasih igraca.Od igraca koje sam gledala,objektivno mi je najimpresivniji Brajant.

Knicks:
Samo pitanje je problematicno. Jordan je najveci igrac svih vremena i to je jednostavno tako, nema tu "naseg misljenja". Ko vam je najdrazi igrac u NBA ili tako nesto, smisleno bi zvucalo. Ponavljam, to nije nesto oko cega mozemo raspravljati, nije "stvar ukusa", to je cinjenica. Da citiram Birda: "Bog je veceras preobucen u Michael Jordana...", poslije 69 koseva Bostonu '86. godine. Nema ovde mjesta raspravljanju-definitivno!

I to posle teske povrede...

A za onog sto tvrdi da je PEJA bolji od Sprivela :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Stvarno simpaticno.
Sprivel je strasan igrac, ali je trenutno (na zalost, jer ga ne volim bas) ubedljivo najbolji Kobi Brajant... Nakon toliko koseva, skokova, asistencija u ovoj sezoni, konacno je uspeo ono sto je Dzordan do sad drzao samo za sebe. To je pored pozicije statisticki najludjeg beka (osim sebicnog T-maca) pozicija U PRVOJ ODBRAMBENOJ PETORCI! Prvi put mogu da kazem da je zaista postao najbolji igrac.

U istoriji Dzordan, naravno...

Nikola:
Knicks:
Samo pitanje je problematicno. Jordan je najveci igrac svih vremena i to je jednostavno tako, nema tu "naseg misljenja". Ko vam je najdrazi igrac u NBA ili tako nesto, smisleno bi zvucalo. Ponavljam, to nije nesto oko cega mozemo raspravljati, nije "stvar ukusa", to je cinjenica. Da citiram Birda: "Bog je veceras preobucen u Michael Jordana...", poslije 69 koseva Bostonu '86. godine. Nema ovde mjesta raspravljanju-definitivno!

I to posle teske povrede...

A za onog sto tvrdi da je PEJA bolji od Sprivela :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Stvarno simpaticno.
Sprivel je strasan igrac, ali je trenutno (na zalost, jer ga ne volim bas) ubedljivo najbolji Kobi Brajant... Nakon toliko koseva, skokova, asistencija u ovoj sezoni, konacno je uspeo ono sto je Dzordan do sad drzao samo za sebe. To je pored pozicije statisticki najludjeg beka (osim sebicnog T-maca) pozicija U PRVOJ ODBRAMBENOJ PETORCI! Prvi put mogu da kazem da je zaista postao najbolji igrac.

U istoriji Dzordan, naravno...
Poslije loma stopala lijeve noge i 64 propustene utakmice..."Mislim da je on Bog prerusen u Michaela Jordana. On je najstrasniji igrac u NBA. Ovdje u Boston Gardenu, na drzavnoj televiziji, u doigravanju, on nam je prikazao jednu od najboljih igara svih vremena. Nisam mogao vjerovati da ce neko ovo napraviti Boston Celticsima."
Larry Bird, 20. aprila 1986, nakon sto im je Jordan ubacio 63 kosa (dugujem tu ispravku), najvise u istoriji doigravanja.
Cini mi se da je ova izjava najslikovitiji odgovor na postavljeno pitanje.
U pravu si potpuno, simpaticnih izjava je bilo i bice. Nevjerovatno mi je, ipak, da niko, do sada, nije spomenuo Jordana u ovom kontekstu.
Jos dva imena, koja nisu spomenuta,a vrlo brzo ce biti sastavni dio iole ozbiljnije price na temu NBA-najbolji igrac. Amare Stoudemire (Phoenix) i LeBron James (Cleveland). E to je vec moja prognoza, "moje misljenje", a tice se buducnosti.
Trenutno? Znamo ko je MVP i mislim da je opravdao to priznanje u finalu play-offa. :wink:

Za mene ipak nasi odnosno srpsko-crnogorski talenti ,zvijezde predstavljaju vise nego prosjecan NBA igrac.Samim tim sto smo kako evropski tako i svjetski sampioni ipak govori o tezini i talentu nasih igraca.Upravo najvise od svega ovoga rekao je i pokaza Pedja kao i Divac koji su postali nase a ne Americke NBA zvijezde.

SLOZIO BIH SA LIKOM KOJI JE REKAO DA JE
DZORDAN NAJBOLJI IGRAC SVIH VREMENA I TO
NE KAZEM SAMO JA ILI ON NEGO MNOGI DRUGI
SVETSKI KOSARKASI KOJI SU IMALI TU CAST
DA IGRAJU PROTIV NJEGA. DANAS JE TO DRUGACIJE, VECINA TRENERA U NBA BI SE SLOZILA DA JE TRENUTNO NAJBOLJI KOBI BRAJANT A AKO NEKOGA ZANIMA STA JA MISLIM
ONDA JE TO NARAVNO PEDJA STOJAKOVIC.

Back