Gost
Kad ode u NBA ,moj omiljeni igrac tamo ce biti MIlos Vujanic.Zaista je jedno pitanje ko je najbolji,a sasvim drugo to sto mogu da budem istinski fan samo nasih igraca.Od igraca koje sam gledala,objektivno mi je najimpresivniji Brajant.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pedja Stojakovic Tim Dankan Kris Weber Kobi Brajant Trejsi megrejdix-files TORPA .:najbolji kosarkas u NBA-upo vama je?
Anonymous:x-files TORPA .:najbolji kosarkas u NBA-u Kobi Garnet Seki Trejsi Pedja
Knicks:Samo pitanje je problematicno. Jordan je najveci igrac svih vremena i to je jednostavno tako, nema tu "naseg misljenja". Ko vam je najdrazi igrac u NBA ili tako nesto, smisleno bi zvucalo. Ponavljam, to nije nesto oko cega mozemo raspravljati, nije "stvar ukusa", to je cinjenica. Da citiram Birda: "Bog je veceras preobucen u Michael Jordana...", poslije 69 koseva Bostonu '86. godine. Nema ovde mjesta raspravljanju-definitivno!
Poslije loma stopala lijeve noge i 64 propustene utakmice..."Mislim da je on Bog prerusen u Michaela Jordana. On je najstrasniji igrac u NBA. Ovdje u Boston Gardenu, na drzavnoj televiziji, u doigravanju, on nam je prikazao jednu od najboljih igara svih vremena. Nisam mogao vjerovati da ce neko ovo napraviti Boston Celticsima."Nikola:Knicks:Samo pitanje je problematicno. Jordan je najveci igrac svih vremena i to je jednostavno tako, nema tu "naseg misljenja". Ko vam je najdrazi igrac u NBA ili tako nesto, smisleno bi zvucalo. Ponavljam, to nije nesto oko cega mozemo raspravljati, nije "stvar ukusa", to je cinjenica. Da citiram Birda: "Bog je veceras preobucen u Michael Jordana...", poslije 69 koseva Bostonu '86. godine. Nema ovde mjesta raspravljanju-definitivno!
I to posle teske povrede...
A za onog sto tvrdi da je PEJA bolji od Sprivela![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stvarno simpaticno.
Sprivel je strasan igrac, ali je trenutno (na zalost, jer ga ne volim bas) ubedljivo najbolji Kobi Brajant... Nakon toliko koseva, skokova, asistencija u ovoj sezoni, konacno je uspeo ono sto je Dzordan do sad drzao samo za sebe. To je pored pozicije statisticki najludjeg beka (osim sebicnog T-maca) pozicija U PRVOJ ODBRAMBENOJ PETORCI! Prvi put mogu da kazem da je zaista postao najbolji igrac.
U istoriji Dzordan, naravno...
x-files TORPA:naravnonete:najbolji je pedja stojakovic
Jel ti se oovi svidjaju ili mislis da su najbolji IGRACI?#Jovana#:Mc Grady,R.Jeferson,Martin,Crity,Kobe,....ali ne i Pedja.Pedja jo O.K,ali ne i najbolji
Zbog takvih pesimista smo i izgubili!!Anonymous:RAZBICE NAS RUSI
![]()