Pedeset nijansi dileme

GilbertGrape

Početnik
Poruka
27
Drage moje, evo mene opet u potrazi za vasim misljenjem. Htela sam da postavim temu na strani erotske price ili kako vec, ali videla sam da tamo ima puno muskih, a mene zanima samo misljenje zena. I ovoga puta mozete naslutiti dilemu iz naslova, ali da skratim pricu, sta biste uradile da ste na mestu Anastazije koja je dobila ponudu gospodina Greja. Da li biste pristale? Ja cu morati mnogo da razmislim jer sam dobila ponudu i evo zbog toga veceras gledam film. Mislim da mi nije dobro hehe Sve je to lepse u filmu, naravno realnost je malo opasnija. Donecu odluku kad tad, ali bas da cujem da li biste pristale da budete u ulozi SUBMISSIVE? Decko je toliko ozbiljan da kopira poentu filma da zeli da napravimo i ugovor. Meni je to smesno koliko i strasno. What would you do?

Drage moje, evo mene opet u potrazi za vasim misljenjem. Htela sam da postavim temu na strani erotske price ili kako vec, ali videla sam da tamo ima puno muskih, a mene zanima samo misljenje zena. I ovoga puta mozete naslutiti dilemu iz naslova, ali da skratim pricu, sta biste uradile da ste na mestu Anastazije koja je dobila ponudu gospodina Greja. Da li biste pristale? Ja cu morati mnogo da razmislim jer sam dobila ponudu i evo zbog toga veceras gledam film. Mislim da mi nije dobro hehe Sve je to lepse u filmu, naravno realnost je malo opasnija. Donecu odluku kad tad, ali bas da cujem da li biste pristale da budete u ulozi SUBMISSIVE? Decko je toliko ozbiljan da kopira poentu filma da zeli da napravimo i ugovor. Meni je to smesno koliko i strasno. What do you think?

E meni su čitali pasus iz te knjige, transfer blama sam doživela.
A onda sam morala da gledam film.. to je bilo dva sata transfera blama..
Znači katastrofica jedna.. znači taj film i knjiga i pomama za istima mi je skroz skenjjala veru u ljudski rod...

Nisam čitala knjigu a ni gledala film niti nameravam. Žena svakako svog muškarca treba da ošamuti i izbezumi prvo a onda mu se tako podivljalom prepušta što na neki način znači da podržavam ali u svom stilu i intezitetu takvu tematiku u krevetu.

Nisam čitala knjigu a ni gledala film niti nameravam. Žena svakako svog muškarca treba da ošamuti i izbezumi prvo a onda mu se tako podivljalom prepušta što na neki način znači da podržavam ali u svom stilu i intezitetu takvu tematiku u krevetu.

Film nisam gledala, ali knjigu sam procitala, samo prvi deo... Meni sasvim dosta..i previse! Hahaha!

Savet za postavljaca teme: kajacas se kako god okrenes! :D

Drage moje, evo mene opet u potrazi za vasim misljenjem. Htela sam da postavim temu na strani erotske price ili kako vec, ali videla sam da tamo ima puno muskih, a mene zanima samo misljenje zena. I ovoga puta mozete naslutiti dilemu iz naslova, ali da skratim pricu, sta biste uradile da ste na mestu Anastazije koja je dobila ponudu gospodina Greja. Da li biste pristale? Ja cu morati mnogo da razmislim jer sam dobila ponudu i evo zbog toga veceras gledam film. Mislim da mi nije dobro hehe Sve je to lepse u filmu, naravno realnost je malo opasnija. Donecu odluku kad tad, ali bas da cujem da li biste pristale da budete u ulozi SUBMISSIVE? Decko je toliko ozbiljan da kopira poentu filma da zeli da napravimo i ugovor. Meni je to smesno koliko i strasno. What would you do?
:zcepanje:
ajmo ljudi potrudite se kad izmisljate teme:lol:

O Boze...:fdlan:

E meni su čitali pasus iz te knjige, transfer blama sam doživela.
A onda sam morala da gledam film.. to je bilo dva sata transfera blama..
Znači katastrofica jedna.. znači taj film i knjiga i pomama za istima mi je skroz skenjjala veru u ljudski rod...

nit sam citala nit sam gledala film:smeker:

- - - - - - - - - -

:lol:

- - - - - - - - - -

a sto se plais neurozo kad vidis da je tema tralalal....

Nemas pojma sta si propustila... znaci ima neka scena ona u krevetu s njim i on joj spremio dorucak. I grize ona taj tost i on skace i grize tost koji je njoj u ustima. Ej instinktivno sam krenula dlanom.

brate ja znam ono kad sam ledal trejler meni je todelovalo ko sadomazo za zaostalu decu...bukvalno ko da je ona dete u telu zene blago retardirana,a one neki mentol istripovani:lol:
msm kapiram ja privlacnost sm ali brate ovo je na nekom predpubertetlijskom nivou...

- - - - - - - - - -

Isto.
Nit planiram,cula sam da je krs.
Ali vidim da se neko uziveo u ulogu
Nadam se da nije gledala avatara

brate ja znam ono kad sam ledal trejler meni je todelovalo ko sadomazo za zaostalu decu...bukvalno ko da je ona dete u telu zene blago retardirana,a one neki mentol istripovani:lol:
msm kapiram ja privlacnost sm ali brate ovo je na nekom predpubertetlijskom nivou...

- - - - - - - - - -

Pa i je malo za zaostale u razvoju.. losa gluma, losi dijalozi, klisiranost.. znaci ja ne verujem da neko drka na onoliku kolicinu klisea...

Back