pedeset centimetara

zanimljivi jebbalo majku...bolje reći smešni...
mora da se potkačuje na hoklicu ili stepenik više da bi ga dovatila da ga poljubi...
u krevetu te razlike već padaju u vodu...misim nebitne su jel...

da su sad tu određene moderatorke koje to više nisu, skočile bi na tebe rečima pa šta ako je viša od njega, gde piše da samo muškarci moraju da budu viši od žena...:lol:

Tačno.... meni je to manje smešno od ovog gore navedenog slučaja... Tačnije to kad je žena viša ni ne registrujem nešto preterano, nisam još videla 30 cm višu ženu od muškarca.

da su sad tu određene moderatorke koje to više nisu, skočile bi na tebe rečima pa šta ako je viša od njega, gde piše da samo muškarci moraju da budu viši od žena...:lol:

Ne kazem ja nista protiv toga, vec samo da mi je pomalo smesno, uz to su jos i zgodne devojke bile, tako da su verovatno ti decaci po duzini bolji dole. :D :hahaha:
A mozda je i prava ljubav u pitanju, ko ce ga znati, uglavnom ako oni nemaju problema sa tim cool, samo napred.

pa i meni je smešno...i jeste verovatno prava ljubav...jer ma koliko se mi pravili fensi, kul i to, i dalje robujemo nekim ubeđenjima opšteraširenim i prihvaćenim...pa kada su oni kao par prenebregli to, zaobišli to opterašireno shvatanje kako idealan par mora da izgleda, a pritom i dalje većina parova vodi računa i na te stvari, onda verovatno jeste prava ljubav...

...jeote počo sam da kenjjam ko foka...:/ :dash:

Jesu i vama zanimljivi parovi od pola metra razlike u visini... u korist muškarca većinom...?

P. S. Zbog nekih je važno naglasiti NE U DUŽINI, U VISINI.... stojećoj visini, ne ležećoj.

Videli brat i ja jednom devojka oko 200-205cm visine, a momak negde oko 160cm visine. U Novom Sadu u Dunavskoj ulici - dakle u centru. Ona je baš onako lepa i visoka, ali i zgodna cura, a on neki mali, pomalo buskast. Šetaju, drže se za ruke i ne haju za poglede :)

pa i meni je smešno...i jeste verovatno prava ljubav...jer ma koliko se mi pravili fensi, kul i to, i dalje robujemo nekim ubeđenjima opšteraširenim i prihvaćenim...pa kada su oni kao par prenebregli to, zaobišli to opterašireno shvatanje kako idealan par mora da izgleda, a pritom i dalje većina parova vodi računa i na te stvari, onda verovatno jeste prava ljubav...

...jeote počo sam da kenjjam ko foka...:/ :dash:

Videli brat i ja jednom devojka oko 200-205cm visine, a momak negde oko 160cm visine. U Novom Sadu u Dunavskoj ulici - dakle u centru. Ona je baš onako lepa i visoka, ali i zgodna cura, a on neki mali, pomalo buskast. Šetaju, drže se za ruke i ne haju za poglede :)
o tome ti pričam...:)

Back