- Poruka
- 91.437
Ja ću da se pretvaram da ovde na forumu ima ljubitelja gitare i opreme, pa ću da pišem baš kao da će neko da čita.
Dakle, imate li pedale za gitare?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Distorzija da, ali može da ti se ne svidiSvaka ti cast ako sada nadjes pojacalo za gitaru bez distorzije.
Krenuli su sada da prave aplikacije koje menjaju i pedale i procesore, za vezbu mi izgledaju dobro.
Upravo ovo o čemu pričam. Gaze da promene zvukNe razumem se u to ali vidim po koncertima kada gitaristi gaze nesto nogom,molim za objasnjenje sta i zasto to gaze?
Hvala.
Distorzija da, ali može da ti se ne svidi
Tačno. Nabaviš pedalu koja ti da bolji zvuk.Ne moras da je ukljucis.
Dobro si to naglasio. Više volim DelayImam samo jednu. Overdrive (Blues Driver). Mozda kasnije uzmem jos neku. Chorus, Phaser i Flanger, bi bio moj izbor. Ti specificno vise volis Eho nego Delay?
Znači da si neozbiljanIz kog si ti veka ispao. Pedale? Pojačala? Jel to i dalje neko koristi? Ja prešao još pre 15 godina na digitalno.
Sad sam pogledao ovaj video. Dakle efekti koji se meni svidjaju spadaju pod "modularne". Nisam to znao.....Za one koji se slabo razumeju, ovo je dobar uvod u materiju
Koristis Tonex pedalu ili kompjuter za softver?Tonex je odlican softver. Moze da simulira bilo koju pedalu, i to uverljivo.
Ja bih tu dodao Uni-Vibe uz Crybaby , mogla bi da prodje i neka fuze facePretpostavimo da pojačalo nema ugrađene efekte (osim možda reverb), ovo je moj izbor
- Eho
- Overdrive
- Distortion
Iz kog si ti veka ispao. Pedale? Pojačala? Jel to i dalje neko koristi? Ja prešao još pre 15 godina na digitalno.
Digitalni efekti mogu da budu korisni ako samo snimaš, ali za svirku uživo ili za komponovanje, trebaš da imaš slobodu da prebacuješ u trenu.
Kvalitet zvuka da ne pominjem
Digitalni efekti mogu da budu korisni ako samo snimaš, ali za svirku uživo ili za komponovanje, trebaš da imaš slobodu da prebacuješ u trenu.
Kvalitet zvuka da ne pominjem