Педала за Мекдоналдс у Боливији

Poruka
905
Мекдоналдс побегао из Боливије.

1229_mcdonalds.JPG

Земља нема ни нафту ни туризам али се не да лоповима. А ове наше сероње на власти продали би и рођену мајку, а и сестру.

http://www.takepart.com/article/2013/06/05/country-no-mcdonalds

Danas jedem cizburger, dupli, slano katastrofa. A tek minijaturno....4komada I nisam se najeo. Kola ko kola nista posebno no onoliki led samo razvodni izgubi ukus ...sejk su isto smanjili....jedino jos valja pomfrit...Ali ***** restoran u kom valja samo pomfrit a i to je mizerna porcija. Sto ne stave lepo vise i naplate vise i kraj price... Nekada je mek bio fensi ili ja vise nisam klinac jedem bolju hranu...realno...sad serviraju splacine. Danas Sam bio u uscu kod njih I nikada vise

pa eto, ima i neka vajda od toga što su zemlja nepismenih poludivljih preplašenih indijanaca.
mada kad bi ameri videli neki ćar tamo vrlo brzo bi oni 'iskvarili' tu šaku indijanaca, ne boj se. nema mediokriteta koji ne bi pao na amerikansku 'kulturu'

Neces verovati, Bolivijanci se najvise plase USTASA!

A ni ne znaju ko su bile ustase.

Znam da tamo majke plase decu da ce doci ustase i odneti ih!

Ovo je ZBILJA, nije zezanje!

pa eto, ima i neka vajda od toga što su zemlja nepismenih poludivljih preplašenih indijanaca.

ако су они такви преплашени какви смо тек ми Срби.:D
Америка је хтела тамо да их покраде за воду, има то и у Џемс Бонд филму а истинит је догађај, али су их истерали без много размишљања.

Америка је хтела тамо да их покраде за воду, има то и у Џемс Бонд филму а истинит је догађај, али су их истерали без много размишљања.

Tako je...Nisu oni bas tako preplaseni...

Ubili su Che Guevaru...

Ubili su u momentu trojicu NASIH ratnih veterana koji su otisli u Boliviju da budu telohranitelji nekog narko bosa...

Iako su indijanci kao Edo - nisu za podcenjivanje.

a pa mi smo zemlja pokondirenih tikvi što im lepše tuđe gowno od svoje pogače, to je očigledno...
a da je amerima stvarno zapelo za bolivijsku vodu, tržište brze hrane ili nešto treće peto deseto, našli bi oni način da i njih naprave zemljom pokondirenih tikvi kojima je tuđe gowno milije od sopstvene pogače..

Poslednja izmena:

Ubili su Che Guevaru...

Боливијанци су незгодна екипа.:)
А за нас су хероји.

Мислим да се претерује и с тим како су Американци свемогући и онда им се све да за џ. У Вијетнаму су попили батине из Сомалије су побегли, из Никарагве, Еквадора, Венецуеле, ево сада и у Сирији им не цветају руже.

Ubili su Che Guevaru...

Боливијанци су незгодна екипа.:)
А за нас су хероји.

Мислим да се претерује и с тим како су Американци свемогући и онда им се све да за џ. У Вијетнаму су попили батине из Сомалије су побегли, из Никарагве, Еквадора, Венецуеле, ево сада и у Сирији им не цветају руже.

nisam na taj strah mislio, mislio sam na strah od stranog nepoznatog... misim nemoj mi reći da su pedalirali meka zato što su visoko prosvećeni i osvešćeni po pitanju džank fuda i njegovog uticaja na zdravlje

Че су убили јер је био странац, а не због идеја. Да је био из Боливије не би га убили иако је комуниста. Ако се погледа мало боље видео види се да су Мекдоналдс избацили и због тога што им је култура исхране потпуно другачија, значи нису нешто ни ишли у те ресторане. Американце су највише истерали због воде а и јер су им бранили да гаје коку као од тога се прави кокаин:D А американци су смислили кокаин у лабораторијама. Кока је њихова домаћа биљка као за нас шљива. И сада дође нека криминална агенција коју пошаље ЦИА из Америке и каже морате да смаљите производњу коке јер се на Флориди масовно корисит бело:D
А код нас ова неопевана банда увози цигаре од усташа са 1 одсто царине јер им је тако наредила ЕУ, нема везе што ће да пропане ДИН.

Мекдоналдс побегао из Боливије.

Pogledajte prilog 304119

Земља нема ни нафту ни туризам али се не да лоповима. А ове наше сероње на власти продали би и рођену мајку, а и сестру.

http://www.takepart.com/article/2013/06/05/country-no-mcdonalds
Ma to treba sve pozatvarati! Pod hitno!

Koje su to dileje mogle da dozvole, mek ku.ac u Srbiji!

Pa zar nema domačih pljeskavica, kojima nemože po kvalitetu prići ni jedan u svetu?

Zamislite, bio sam u Nišu pre nekih 3-4 godine, i sve Čevapđinice bile zatvorene! Otišli smo da jedemo u taj mcd, i za tu neku pljesku veličine čvarka koja je smrdela da povratiš, bez ukusa, uzeli nam po komadu preko 800 din!

A u to vreme pljeskavice domaće bile oko 60-70 din!

Zamalo da zovu policiju, napravio sam incident. Posebno što su idotski bezobrazni!

Poslednja izmena:
McDonalds prodaje GM đubre. To bi trebalo proterati iz Srbije.
Nisu mi jasni ljudi koji jedu tu otrovnu plastiku?

Kad bi se to desilo(Proterivanje) sve NVO organizacije bi se srucile,
uz pregrst smorenih babuskara i kretena iz NVO ,mozda nam ne ginu i sankcije,
+ na sve to jos nam samo fali da slusamo zapad kako nam drzi moralne vrednosti.

Ubili su Che Guevaru...

Ubili su u momentu trojicu NASIH ratnih veterana koji su otisli u Boliviju da budu telohranitelji nekog narko bosa...

Iako su indijanci kao Edo - nisu za podcenjivanje.

da ne komentarisem ostalo... msm sta drugo ocekujes za ljude koji su telohranitelji narko bosa? ono, da docekaju penziju u boliviji i sl? kakve veze ima sto su nasi? sta sad time hoces da kazes?

Kad bi se to desilo(Proterivanje) sve NVO organizacije bi se srucile,
uz pregrst smorenih babuskara i kretena iz NVO ,mozda nam ne ginu i sankcije,
+ na sve to jos nam samo fali da slusamo zapad kako nam drzi moralne vrednosti.

Не треба их протеривати, сами ће да оду ако не буду имали довољно шупљоглавих ждерача.

Ја у Мек углавном улазим ради ве-цеа, мада сада траже рачун као доказ да си пазарио.

Не треба их протеривати, сами ће да оду ако не буду имали довољно шупљоглавих ждерача.

Ја у Мек углавном улазим ради ве-цеа, мада сада траже рачун као доказ да си пазарио.

Tesko,vrlo tesko ,dok je mladih ,a i starih koji ce vrlo rado
posecivati zlo od americke brze hrane,nema sanse da odmagle.
Ali,se nadam da ce jednog dana neko nas doci na ideju da napravi
slicno Meku ,sa zdravom brzom hranom i tako potisnuti,zlo

Back