Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ima super novih smerova, ja sam DIZAJNER MEDIJA U OBRAZOVANJU... Sta kazete na naziv? Ako ima neko nekih planova, predloga i sl. neka pise, planiram da se kandidujem za studenta prodekana. Pozz ;-)
e, mozes li mi molim te reci hoce li biti mesta na budzetu u septembarskom roku? :-? i kakav je prijemni, koji je broj bodova potreban za budzet? hvala ti unapred!! :razz:
e, samo jos nesto, moze li se skolarina placati na vise rata, i koliko? :|
Ima super novih smerova, ja sam DIZAJNER MEDIJA U OBRAZOVANJU... Sta kazete na naziv? Ako ima neko nekih planova, predloga i sl. neka pise, planiram da se kandidujem za studenta prodekana. Pozz ;-)
Ja se javljam malo kasno,ali ozbiljno pocinjem da razmisljam o izboru fakulteta..i razmisljam o Uciteljskom , Pedagoskom ili sta vec..i zanima me pomenuti smijer....ako jos dolazis na forum da li mozes nesto malo da nam kazes o ovom smijeru...?I da li ima taj i u Novom Sadu jer ja tamo zelim da idem da studiram?...