Peckanje

gazdarica

Početnik
Poruka
1
Nisam sad mogla da trazim da li postoji ovakva tema ali ja bih vas zamolila da mi preporucite sta da uradim, i kom ljekaru da se obratim. Moj problem je sledeci :
Krajem februara sam imala pjesak u bubrezima. Nisam imala nikakvih tegoba, problema, nista. Cak me nije ni bolilo sa strane... Medjutim, prije skoro 6 mjeseci imala sam urinarnu infekciju, od koje me bolio stomak na dnu prilikom mokrenja. Nekada mi se desavalo da samo od sebe pocne da pecka na ulasku u vaginu ( ako sam se dobro izrazila). Znaci ni kad ne idem u wc mene pocne da pecka. Prije 2 sedmice radila sam opet UZ i bubrezi su se znatno poboljsali. Posle svih injekcija, cajeva, tableta, kremica koje sam mazala "dole" se to peckanje povuklo ali ne sasvim... Pratila sam i to pocne da me pecka oko pola 10 prije podne do 1-2 sata posle podne... To mi je ugrozilo zivot, vjerujte mi.. Kukala sam od tog peckanja , samo mi je cilj da se toga rijesim... Ginekolozi su mi propisivali kremice i to... ako ne bude mi bolje za par sedmica idem na pregled... Trenutno su mi doktori propisali neke cajeve , tri vrste caja po 7 dana da pijem, i tablete za "lakse" mokrenje. Da napomenem, nisam nevina.. Imam 17 godina.

Back