Пецкање при мокрењу/исцедак...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
12
Извињавам се на отварању нове теме ако није прикладно, прелистао сам неколико страница уназад и нисам нашао адекватну тему да напишем свој проблем :)
Наиме, прошли викенд (не овај сад последњи већ онај пре тога) сам имао сексуалне односе са својом девојком (незаштићене), која иначе не живи у истом граду као и ја па углавном имамо сексуалне односе на сваких 2-3 недеље кад се видимо. Једини изузетак овог пута је био што смо имали и незаштићени анални секс по први пут, можда је и то битно за ову причу. 3 дана после нашег последњег односа а 5 дана после аналног осетио сам пецкање при мокрењу и исцедак из пениса, то ми се никада раније у животу није догодило. Сутрадан сам одма отишао код лекара и он ми је дао упут за брис уретре на бактерије, гљивице, хламидију, уреаплазму и микоплазму, упут за уринокултуру и упут за спермокултуру. Дан после тога ујутру сам одма урадио брис уретре и предао урин. Тих дана ме је прилично јако пекло при мокрењу а исцедак је био обилан, густ, између беле и жућкасте боје и у току целог дана, врло непријатно, пар дана сам чак носио и пешкирчић у гаћама јер је много капало. Осетио сам да ми је уретра била благо натечена и на додир је болело, врло непријатан осећај углавном... Спермокултуру нисам урадио јер сам се искрено плашио да мастурбирам и ејакулирам у том стању а и био сам убеђен да ће се у брису уретре или урину видети у чему је проблем. Почетком ове недеље и ево до данас осетим да ме доста мање (или чак скоро уопште не) пече док мокрим али исцедак је и даље ту, перзистира :) Подигао сам резултате бриса и урина и негативни су на СВЕ. Немам бактерија у брису ни у урину, хламидија, уреаплазма, микоплазма све је негативно... Чак су ми све јединице у урину у референтном опсегу осим леукоцита који су 10. Отишао сам данас код лекара са тим резултатима и он ми није рекао апсолутно ништа само да урадим још спермокултуру па да са тим налазима дођем код њега поново. Ја већ полудео реко јел могуће то, реците ми нешто барем на шта сумњате али није хтео да прича док не види резултате спермоултуре. Сутра ујутру ћу отићи да дам сперму на анализу и то ће опет потрајати 2-3 радна дана док не стигну резултати па ме занима да ли неко овде може да ми каже шта све може да буде у питању ако ми је већ брис негативан и урин негативан, да ли је прехлада реална опција пошто сам се и био смрзо једно два дана за онај викенд баш кад ми је девојка била ту јер сам радио напољу или је можда до аналног секса, дајте неке претпоставке док не добијем и резултате спермокултуре?
Хвала унапред :ok: (извин'те због нашироког објашњавања :mrgreen: )

ne verujem da je prehlada ,100% je od analnog i nemoj se vise s tim zaebavati bez kondoma,jedino sto mozes je pojacana higijena posle svakog mokrenja,ne bih ti ni1 sapun preporucio kapiram da ne prija isto svakom,ja koristim od maslinovog ulja i varijacije od kamilice lavande cimeta itd..mozes slobodno ispirati cajem kamilice i samo cepaj cajeve i prolom vodu..mozes i do neke pijace kod travara opisati problem i dace ti neku mesavinu

Значи правац код Јове Травара, је.беш савремену медицину :mrgreen:
Хвала на саветима, урадићу тако па ми можда и престане ово док ми не стигну резултати следеће недеље... Само ми реци како мислиш да испирам чајем камилице? Да га умочим, опроости на изразу, у чашу са чајем? И јел треба да буде хладан или млак чај?

Пијем, само камилицу цепам заслађену медом. Узео сам онај од цвета камилице ''Др. Јосифа Панчића'' и попијем око 2 на дан... У среду идем по резултате спермограма и ако је и то негативно заиста немам представу шта ће лекар да ми каже онда... Вероватно исто нешто типа ''пиј чајеве''...

Poslednja izmena:
Пијем, само камилицу цепам заслађену медом. Узео сам онај од цвета камилице ''Др. Јосифа Панчића'' и попијем око 2 на дан... У среду идем по резултате спермограма и ако је и то негативно заиста немам представу шта ће лекар да ми каже онда... Вероватно исто нешто типа ''пиј чајеве''...

pijes 2 caja ili 2litra..ima razlike..
da bi jednostano ``isprao`` sistem, ako nemas patognene, nego samo visak bakterija koje cine normalnu floru unosi vise tecnosti dok ne saniras problem..

Ало бре ово је подфорум за помоћ око здравствених проблема, а не сајам смајлија :deda:
Скапиро сам, био зицер јбг ал нисам знао како да се изразим :mrgreen:
Дајте још који (користан) савет шаљивџије...
:znamiguje:...izvini,smesan mi komentar Drinjacin,a ti pamet u glavu ubuduce...z;)

Pij caj od uve, brusnice ili persuna, to ti je bolje. (i bolje da bude ne zasladjen)

Наравно да памет у главу,:deda: кондом треба при вагиналном сексу, а поготово при аналном. Е јеси видео шта је уретрални брис?.. кад она зла вештица угура ти четку у рупицу пениса па се онако садистички смеши а ти колуташ очима,z:mrgreen: а ти после тога недељу дана вриштиш кад пишкиш.z:cry: Не причам ти што сам читао већ што сам искусио. Јес да је секс лепши без кондома за нас и њих жене,z:) али не размишљаш са ким је била и шта је покупила.:zima2: Мирно спаваш...:zcool:
Можда сам превише опрезан, а знаш како кажу, кога су змије уједале и гуштера се плаши.z:lol:z:lol:

Узео сам резултате спермокултуре, негативни су... Отишао поново код лекара човек нема представу шта ми је и сад ми је дао упут за уринокултуру, јер први пут ми је дао само за урин и трихомонас вагиналис. Каже да не би требало да је од аналног секса јер нема бактерија никаквих нигде и да би сигурно нешто показало у лабораторијским налазима да је до тога... Сад сам већ упао у тежак бедак и реко сам и њему да ми је више пун к. испитивања, чекања на резултате, да ме мрзи да то све радим и да ми каже шта ми је више и зашто још увек имам исцедак! И он као не знам шта год да урадимо ти си чист као морамо да наставимо да испитујемо, ја реко ви док испитате све ја ћу се сам излечити и без вас и одем... Дао ми је и упут за уролога који ми баш значи, вероватно ће ми заказати преглед негде тамо крајем јануара и то ако имам среће... :zroll: Наставићу да пијем чајеве, овог пута увин, па шта ми Бог да... Хвала вам свима на помоћи и на саветима.

Узео сам резултате спермокултуре, негативни су... Отишао поново код лекара човек нема представу шта ми је и сад ми је дао упут за уринокултуру, јер први пут ми је дао само за урин и трихомонас вагиналис. Каже да не би требало да је од аналног секса јер нема бактерија никаквих нигде и да би сигурно нешто показало у лабораторијским налазима да је до тога... Сад сам већ упао у тежак бедак и реко сам и њему да ми је више пун к. испитивања, чекања на резултате, да ме мрзи да то све радим и да ми каже шта ми је више и зашто још увек имам исцедак! И он као не знам шта год да урадимо ти си чист као морамо да наставимо да испитујемо, ја реко ви док испитате све ја ћу се сам излечити и без вас и одем... Дао ми је и упут за уролога који ми баш значи, вероватно ће ми заказати преглед негде тамо крајем јануара и то ако имам среће... :zroll: Наставићу да пијем чајеве, овог пута увин, па шта ми Бог да... Хвала вам свима на помоћи и на саветима.

Sledeci put nemoj da nabijas polni organ u necije debelo crevo. Debelo crevo ima misice sfinktere koji sluze da izguraju nesto iz njega a ne da primaju nesto....
Uostalom kada upraznjavas analni sex, to je takva vrsta sexa da je nebitno da li je musko ili zensko, jer se nabija u isto debelo crevo, koje je anatomski isto. Da lit i vredi to sad toliko kada si navukao bolestinu? A da pokusas jos malo da experimentises, mozda utvrdis da si gay?

To ti je skola za sledeci put. Ne stavljaj nesto tamo gde priroda nije rekla da se stavlja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back