poetessa
Legenda
- Poruka
- 56.288
Kampovanje na jezeru, uz pecanje naravno. Neces valjda po citave dane i noci u satoru da...blejis.![]()

..
znaš, znaš

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kampovanje na jezeru, uz pecanje naravno. Neces valjda po citave dane i noci u satoru da...blejis.![]()
Moze, moze. Ali kad signalizator zapisti ja moram brzinom munje da izletim iz satora...ne smem da propustim kapitalnu ribu. Nadam se da za to imas razumevanja.![]()
Eeeee....volim tvoja siroka shvatanja i toleranciju.![]()
![]()
Otkud ce da mi smeta?
Bitno da je nama lepo kada smo zajedno, to je taj fazon. Haha…![]()
auuu, ala zabacuješ
..
nema, profesionalno, vidi se iskustvo![]()
Umem sa "dubinkom" prilicno lepo i daleko da zabacim.
Teska artiljerija.![]()
pa zar od rane zore
..
nemoj baš tako daleko, da ne promašiš, da se ne zaplete u granje, travicu, kosicu, šta već![]()
U tim satima se ja obicno vratjam iz nocnog zivota
gde pecate ribe,sta od pribora koristite, da li koristite zastavno oruzje ili ne,da li idete u ribolov na brinete, crnke ili plavuse,koliko kilograma je imala najteza riba koju ste upecali?
Moz i kilo dinamita to je mnogo delotvornije
nece ih bas oladimo, samo oshamutimo da ne zna gde se nalazi a zna kako da odradi posao sa entuzijazmom haha
moja pokojni cale, ludak svoje vrste, muzicar po nemackama i srbijanskim igrankama 60-ih, tip koji do zadnjeg dana nije hteo da mi kaze koliko brace i sestara imam, dao mi je prost savet. ides u lov, uvek idi sam, bez konkurencije. gledaj sta ti treba, kres ili romansa. ova je upisulja ova nije, pr5idjes toj koja nije, odbije te, ides dalje dok neka ne pristane. a ove sto ne pristaju, ne trosi vreme, jer njihovo ne, znaci mozda - mozda znaci 'da' - 'da' znaci da je radodajka i nosi kondom.
poruka mu je bila da znas ko si i da jedno zensko 'ne' ima tezinu kao i lanjski sneg.
danas koristim druge metode, sin treba da prevazidje oca.