Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I one tebe vole, SehhiLovim carobne ribicena reci OZ
![]()
Same se ulovesve vrste ribica volim
ja sam kolekcionar
![]()
![]()
Moja ribica je najvlaznijaLove you Girls![]()
![]()
tvoju ribicu
najvise
![]()
![]()
hehe
Dzordzi ponos forumana forumu
sta god se upeca
marija je imala mozda 75
marija je imala mozda 75
Lov je ono pravo od ove godine sam postao lovac i bas mi prija ,volim posle lova da odem sa ekipom u kafanche i da tamo prepricavamo lovacke dogodovstine.Nisam ni znao za sve cari lova dok se sticajem okolnosti nisam u tu rabotu upetljao.Sad jedva cekam da nedelja dodje
a jel' vas ne mrzi da čekate kad pecate?
Da, lov je agresivan i najcesce neuspesan bas zbog toga.meni nešto taj lov agresivan, ne znam..nešto kao grupa odraslih ljudi se sastane, pazi da jedni druge ne upucaju i onda love neke jadne živuljke...msm. osim ako nije pitanje opstanka i tako to..onda u redu![]()
Lov je ono pravo od ove godine sam postao lovac i bas mi prija
Od pribora koristim sta i svi koriste.gde pecate ribe,sta od pribora koristite, da li koristite zastavno oruzje ili ne,da li idete u ribolov na brinete, crnke ili plavuse,koliko kilograma je imala najteza riba koju ste upecali?
Pa i ne bas. Kvalitet strpljenje je kljuc u pecanju i ponekad je potrebno pecati jako dugo, mada ja za to nikada nisam imao prvo motiva i zelje.
Peca se uvek vise istovremeno ili bolje receno, pecaju se sve pa koja zagrize.
Kvalitetan pecaros ce biti u stanju da na udicu uhvati i po 10 riba istovremeno i samo treba da odabere jednu ili par njih ako zeli.
Kizo i Sugenzi uvek pricaju o lovu i odmah sam shvatio da ne znaju "znanje"i da nisu previse iskusni, dok je pecanje bas pecanje pravi termin.
Kljuc je u tome da zena bude ta koja prva "prilazi" i da ima zelju za time.
- - - - - - - - - -
Da, lov je agresivan i najcesce neuspesan bas zbog toga.
- - - - - - - - - -
Od ove godine? A pre nisi bio lovac znaci?![]()
Nisam bio al sam postao, oruzje jos uvek nemam ali ga uzmem od prijatelja koji je naoruzan do zuba.
I ja sam razmisljao da krenem da se bavim lovom kao hobijem, ali ne cini mi se isplativo ulagati vreme i energiju u to.
Ako uletis u pravu ekipu postaje zarazno do bola.Meni je tek sad jasno u cemu je car lova i lovackog fazona.
na bućkalicu![]()
...
ajd' nek neko objasni koje su ribe mesožderke i jesu li te ukusnije, nego ove druge
...
a jel' vas ne mrzi da čekate kad pecate?
- - - - - - - - - -
meni nešto taj lov agresivan, ne znam..nešto kao grupa odraslih ljudi se sastane, pazi da jedni druge ne upucaju i onda love neke jadne živuljke...msm. osim ako nije pitanje opstanka i tako to..onda u redu![]()
Svaka čast strastvenim pecarošima...ali ako sam nešto naučio sa godinama to je da je najbolji,energetski najisplatljiviji i moj omiljeni metod ribolova da izaberem dok se još brćka u akvarijumu ili sa menija,opustim se uz neki chardonnay ili pinot i sačekam, da mi je serviraju...moje je samo da konzumiram![]()
O pecanju bih mogao doktorski da napisem...ali me mrzi, jebbiga...
Ajde Beer, ti najstrastveniji pecaroš, a nećeš da podeliš znanje, mislim nema smisla![]()
Pa nije da necu da podelim...zar si zaboravila sve moje romanticne price koje sam ti pricao?![]()
pa sad, ne znam sa mnom si pričao o kampovanju
![]()
...
a videh negde da pišeš i pesmice, ali nisam imala tu čast![]()