PDF Sport

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Sherlock

Domaćin
Poruka
3.454
Pobogu, šta ste napravili od sporta? Koncept sa objedinjenim temama funkcioniše svuda, dakle na temi o jednom klubu ili jednoj ligi se piše tokom cele sezone. Ovako smo dobili hiljadu tema, bukvalno po jednu za svaku sitnicu, sa par postova na njoj. Tema naravno zamre brzo, pa se uguši u moru drugih tema i svaka diskusija je u startu sasečena. Ne vidim da se iko od korisnika bunio na pređašnje stanje i iskreno mi nije jasno šta je cilj svega? Da se oteramo svi mi koji pišemo na sportu, jer meni aposlutno ne pada na pamet da otvaram po sto tema gde ću da pišem po jednu rečenicu ako hoću malo da prodiskutujem i razmenim mišljenja o klubu koji pratim.

Jako nefunkcionalno rešenje. Vraćajte kako je bilo...

Kao moderator fudbalskog dela, duznost mi je da odgovorim na ovo pitanje.

Da bismo poboljsali poziciju Foruma u rezultatima pretrazivanja na Guglu, a samim tim i privukli vise ljudi da dolaze na forum i diskutuju sa svima nama - ukidamo zbirne teme, tj. praksu objedinjavanja vise slicnih tema u jednu zajednicku.

Ovo veoma dobro funckionise u politickom delu gde ljudi diskutuju o svakoj temi posebno umesto da se sve grupise.

Treba samo da se navikne na to.

Obecavam kao moderator da necu otvarati 100 tema odjednom na dan tako da ce biti sasvim dovoljno tema za diskusije i nece biti prenatrpano.

Kao moderator fudbalskog dela, duznost mi je da odgovorim na ovo pitanje.

Da bismo poboljsali poziciju Foruma u rezultatima pretrazivanja na Guglu, a samim tim i privukli vise ljudi da dolaze na forum i diskutuju sa svima nama - ukidamo zbirne teme, tj. praksu objedinjavanja vise slicnih tema u jednu zajednicku.

Ovo veoma dobro funckionise u politickom delu gde ljudi diskutuju o svakoj temi posebno umesto da se sve grupise.

Treba samo da se navikne na to.

Obecavam kao moderator da necu otvarati 100 tema odjednom na dan tako da ce biti sasvim dovoljno tema za diskusije i nece biti prenatrpano.

To bas ja hdedoh da napisem, koliko god se cini da je ranije bilo bolje, opet mozda je jednostavno stvar navike, pa nam vremenom i ovo bude kul, ko ce ga znati.. E sad ovaj deo sto kaze Sherlock ako zbog toga stari forumasi odustanu od pisanja, a i ovako nas nema mnogo.....

To bas ja hdedoh da napisem, koliko god se cini da je ranije bilo bolje, opet mozda je jednostavno stvar navike, pa nam vremenom i ovo bude kul, ko ce ga znati.. E sad ovaj deo sto kaze Sherlock ako zbog toga stari forumasi odustanu od pisanja, a i ovako nas nema mnogo.....
Sve je stvar navike ... nece nigde stari forumasi ako im je toliko stalo do foruma ;)

Uopšte nije praktično i princip sa politike ne može da se primeni. Evo npr, gde da prokomentarišem rad uprave Fk Partizan, rad stručnog štaba i uopšte aktuelni trenutak u klubu? Gde dati ocenu prelaznog roka ili uopšte diskutovati o tome šta nam fali i koga bi trebalo dovesti? Ako je bitnije biti što bolje plasiran na Guglu pa uzimati što više para od reklama onda super, organizujte se prema tome pa nek vam Gugl piše postove.

Vidim da košarku niste dirali, ostavite makar to normalno kad ste fudbal već zajebali.

Ovo sto si napomenuo kao primer, rad uprave nekog kluba,o aktuelnom prelaznom roku u nekom klubu i koga dovesti u taj klub, aktuelni trenutak u klubu itd..mozes da otvoris posebne teme i na njima da komentarišete
Da ne pominjem da se prica u Zbirnoj temi o nekom aktuelnom dešavanju, vrlo brzo zatrpa pricom o nekom drugom dešavanju pa neko ko želi da išcita šta je pisano o nrkoj utakmici na primer .. treba da kopa po 10 i više strana u nazad a to niko nece
Vrlo brzo ces se uveriti da je prakticnije otvaranje posebnih tema o svakom desavanju nego bunkerisanje vesti i pisanje u Zbirnim temama

Mogu da otvorim temu, slažem se, i zvaće se FK Partizan 2019/20. Drugačije ne može.

Diskusija je živa stvar. Non stop se nešto dešava i bolje je da bude objedinjeno. Prvo jer ne može da se otvori milion tema, drugo dosta stvari je povezano i i treba ih posmatrati kao deo jedne iste celine a ne odvojeno. Zbirna tema možda izgleda arhaično, ali samo izgleda, sve je imalo svoj prirodan tok i smisao, koji je novom reorganizacijom ubijen.

PS
Uleti mi u pm slobodno :mrgreen:

Uopšte nije praktično i princip sa politike ne može da se primeni. Evo npr, gde da prokomentarišem rad uprave Fk Partizan, rad stručnog štaba i uopšte aktuelni trenutak u klubu? Gde dati ocenu prelaznog roka ili uopšte diskutovati o tome šta nam fali i koga bi trebalo dovesti? Ako je bitnije biti što bolje plasiran na Guglu pa uzimati što više para od reklama onda super, organizujte se prema tome pa nek vam Gugl piše postove.

Vidim da košarku niste dirali, ostavite makar to normalno kad ste fudbal već zajebali.

otvoris temu o aktuelnim desavanjima u upravi FK Partizan
otvoris temu i o radu strucnog staba.
o svakoj aktuelnosti (povredjen igrac,odredjena utakmica, desavanje na tribini,.... otvoris temu)..tako je sve pregledno i na svom mestu i koga zanima to desavanje lako ga nalazi.

stvar je ciste navike..navikao si da se sve nalazi u jednoj temi..verujem da i kod kuce ne drzis carape, gace, majice i ostalo na gomili pa rovaris, nego ti je sve slozeno po ormanima ili fijokama.
vremenom ces shvatiti da je ovaj koncept bolji.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back