PCR test nabavna cena 5 evra

mario80

Stara legenda
Banovan
Poruka
82.949
Idu polako godišnji odmori a Srbija je testove koji u nabavci koštaju 5 (pet) evra abnormalno poskupela sa 6000 na 9000 din.
Ima li šanse da se stane ovom naprednjačkom lopovluku iako je vanredno stanje, pandemija njih ništa ne zaustavlja da mešetare kako sa oružjem tako sa drogom i lekovima a evo i sa testovima. U vreme Jugoslavije ovo se zvalo ratno profiterstvo i znalo se koja je kazna.

https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-55331405

_116101495_131565652_733826703914975_5739045362094004464_n.jpg

Koja je onda tek ugradnja i pljacka naroda i drzave kroz vakcine ,posebno kineske koje su i najskuplje i najneefikasnije ujedno?
Za Srbiju i Vucica one ne kostaju nista. Brat Si je to poklonio jer ta vakcina
jos uvek u civilizaciji nema dozvolu.
Placane su ove druge tri vakcine, ali nisu to bas neke velike pare,
Astra kosta u vrh glave 2 dolara, Pfizer 16, Sputnik valjda isto toliko.

Ima li šanse da se stane ovom naprednjačkom lopovluku iako je vanredno stanje, pandemija njih ništa ne zaustavlja da mešetare kako sa oružjem tako sa drogom i lekovima a evo i sa testovima. U vreme Jugoslavije ovo se zvalo ratno profiterstvo i znalo se koja je kazna.
Ako ideš na sopstveni zahtev, onda plaćaš.
I to je PCR test, nije antigenski, potrebni su lab-tehničari, aparati, reagensi, šta misliš - teta ti gurne štapić
u grlo i on pocrveni ili pozeleni?
Ko je vakcinisan, ne treba mu PCR test na granici - ko neće da se vakciniše, ja bih mu naplaćivao PCR test 50,000 dinara.

P.S.
Za one koji dobiju uput od lekara, test je besplatan, tako da bi bilo lepo da ne lupetaš po forumu bez veze, razumem ja da ti
kao bot moraš da ispuniš kvotu da bi zaradio pare za odmor (za koji ti treba PCR), al smanji količinu gluposti po poruci...

Za Srbiju i Vucica one ne kostaju nista. Brat Si je to poklonio jer ta vakcina
jos uvek u civilizaciji nema dozvolu.
Placane su ove druge tri vakcine, ali nisu to bas neke velike pare,
Astra kosta u vrh glave 2 dolara, Pfizer 16, Sputnik valjda isto toliko.
Imaš li ti link da potkrepiš ove nebuloze da je nešto besplatno? A da nije informer ili kurir? Test u nabavci košta 5 evra. Znači nikada se nije ovako besno kralo kao danas.

I to je PCR test, nije antigenski, potrebni su lab-tehničari, aparati, reagensi, šta misliš - teta ti gurne štapić
Ko je vakcinisan, ne treba mu PCR test na granici - ko neće da se vakciniše, ja bih mu naplaćivao PCR test 50,000 dinara.

P.S.
Za one koji dobiju uput od lekara, test je besplatan, tako da bi bilo lepo da ne lupetaš po forumu bez veze, razumem ja da ti
kao bot moraš da ispuniš kvotu da bi zaradio pare za odmor (za koji ti treba PCR), al smanji količinu gluposti po poruci...
Kako mozes starijem forumasu da se tako bahato i bezobrazno obracas,stidi se!
A mozda si i neka botina sa klonj nalogom ,nije to prvi put na ovom forumu .
Preko granice nisu potrebni pcr testovi to su ciste gluposti ,samo sam cuo za Grcku ,****** ih Grcka.

P.S.
Ti sa 77 poruka meni kažeš sa botujem? A ti se rodio iz sns shoopka preključe? More mrš lopurdo naprednjačka! Vakciniši se ti na svoju odgovornost a do tada tišina!

Kako mozes starijem forumasu da se tako bahato i bezobrazno obracas,stidi se!
A mozda si i neka botina sa klonj nalogom ,nije to prvi put na ovom forumu .
Preko granice nisu potrebni pcr testovi to su ciste gluposti ,samo sam cuo za Grcku ,****** ih Grcka.
Botuje i smrdi, nek mu se mama vakciniše na svoju odgovornost. Ne može svako da se zajebava sa svojom glavom naročito ljudi sa raznim bolestima i autoimunim problemima što je njima i cilj da istrebe što više ljudi.

Idu polako godišnji odmori a Srbija je testove koji u nabavci koštaju 5 (pet) evra abnormalno poskupela sa 6000 na 9000 din.

https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-55331405

_116101495_131565652_733826703914975_5739045362094004464_n.jpg

Vakcina

Poštovani ves.bole,

Napravili ste prekršaj "Provociranje / odgovor na provokaciju" u poruci PCR test nabavna cena 5 evra:
Rayela:
A ne dobijam ni ja,narocito ne od Vucica koga ocigledno ti ovde uzdizs u nebesa.
Ajde molim te, citiraj mi tu poruku u kojoj ja uzdižem Vučića u nebesa.
Ja jednostavno ne želim da pljujem po bilo kome samo zato što se on zove Vučić ili Šaban ili kako već...
To što je Vučić falio na času srpskog kad se učila množina je jedna stvar, a to kad on uradi nešto dobro za
Srbiju je sasvim druga.
Ne, nego treba da plačem okolo i zovem evropske parlamentarce, kao oni smradovi iz nazovi opozicije?
Da li može bilo ko na očigledniji način da pokaže koliki je smrad od izdajnika Srbije i srpskog nacionalnog ponosa?
Ej, da Švabe dolaze da nam pokazuju šta je demokratija i šta su ljudska prava?
Pa jel znate vi "slobodoumni" da su prve žrtve nemačkih vojnika posle Drugog Svetskog rata bili upravo srpski civili na Kosovu i Metohiji?

Provociranje drugih korisnika nije lepo i molimo Vas da to ne radite. Ako su i Vas drugi provocirali, to nije razlog da odgovorite istom merom.

Molimo Vas da se ubuduće pridržavate pravila korektne i kulturne diskusije, u skladu sa Pravilnikom Foruma Krstarice.

Hvala na razumevanju.
Ne, nemam razumevanja za brisanje ove poruke.
Gde ja to konkretno u ovoj (izbrisanoj) poruci vređam nekoga?

Zato što si nepismen, pa moraju gazde da ti čitaju. Ajde ponovo kod njih i traži da ti još jednom objasne, ali
sasvim polako, pošto imaš izvesnih poteškoća sa razumevanjem.
Zodiac nije nepismen, a i da jeste, sta tebe briga.
Nije dozvoljeno da pises nesuvisle odgovore i komentare
koje veze nemaju s temom. Vec sam te upozorila brisuci ti
komentar gde ljude nazivas botovima i pises o WWII.

Back