Милица
Buduća legenda
- Poruka
- 26.912
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
greška, Višegradska je u pitanju
o pa da..bila nesto trudna drugarica kratko tamo i kaze dovezli zenu iz hitne ovi kao ma stavite je tu kao pogledace i ovi iz hitne valjda im rekli da ce je voze dalje i oni je na kraju primili odmah. a zena nije bila slucaj koji moze da ceka. kaze federi vire iz duseka i tako to. tam,o je bio javasluk i kada sma ja rodjena. babica glavna rekla da od mene i keve nema nista i kao da nas ostave. ruku na srce arapin stazista u to vreme tamo trcao po doktora i izvukoh zivu glavu. nadam se da su toj babici sva deca pocrkala, sto se mene tice.
a ja arape en volim, a zahvaljujuci jednom sam ziva.
- - - - - - - - - -
a ybg, a ja taman oplela po narodnom frontu.![]()
hbg pogrešila sam ali link je dobar u uvodu,
u svakom slučaju katastrofa, ovo dete očigledno niko nije ni pogledao
Bas me zacudio naslov jer sam dvoje dece rodila u Frontu i znam koliko je odlicno porodiliste.
Sto se Visegradske tice, stvarno sam dosta toga loseg cula o tom porodilistu, ali kad procitam ovaj tekst nekoliko puta, nekako mi nije jasno, da li je ta zena uopste videla svoju bebu? Ili je videla tek kad je donela kuci? Cekaj, rodila je dete, prvi put ga raspovila kuci, tek onda videla da dete ima spojene prstice i slicno, a da ne spominjem sto je posle mesec dva primetila oci, pa onda tu resicu? Cime se to dete hranilo dok nije dosla kuci? I kad je vec videla da nece da sisa, nije li to trebala da pita patronaznu sestru?
Opet kazem, verujem da je Visegradska lose porodiliste, ali ova prica mi nekako ne pije vodu. Ona nije bebu narucila preko interneta, pa da kaze - nisam ja to odma videla...
- - - - - - - - - -
Pa cak ni mama.![]()
ne znam
evo ti pogledaj meni ova imena nista ne znace
ali sam šokirana tekstom,
da bi se nešto ovako dogodilo, mora da bude poptuni javašluk
Da li sam u pravu ?
И ја сам изненађена.
Па чак да се не пријаве ни физичке аномалије.
Да ли је дете било на УВ зрачењу због физиолошке жутице? Веровато јесте, а то може да оштети вид....
Искрено, не знам како је у Вишеградској.
Мада, за гинеколошке клинике важи опште правило да је хаос јер су напримали све и свашта последњих десетак година. Захваљујући Томици из Г17.
Ма има њих тамо доста који знају свој посао, то не треба уопште да се доводи у питање.
Ово, конкретно, није до гинеколога, већ до неонатолога.
Он је дужан да прегледа дете још по рођењу, ако се жена порађа царским још у сали, ако се порађа природно, онда по доношењу у боксове.
У Вишградској ради и Плећаш, Вера Миленковић, Аргировићка, Берисавка и још ихај њих који су заиста одлични у свом послу, ових сам се сетила овако из цуга.![]()
Знаш ли да он има асистента Димитрија Николића?
Никола Димитријевић и Димитрије Николић, па се ти сад снађи.
Иначе, одличан дечији неуролог.![]()