PAZNJA SVIMA NA RADIO NAGRADNE IGRE

rogi-mash

Zainteresovan član
Poruka
452
PAZNJA SVIMA NA RADIO NAGRADNE IGRE!!!!
Konkretno znam da vec par godina izvlache pare narodu,te dele tv,mobillne,putovanja.Te nagrade nepostoje,a kada odlucite da ih prijavite,oni moraju da snimaju sat vremena radio kviza,naravno tada se potrude pa zovu druge ljude.
Neko meni veoma blizak je radio to godinu dana,non-stop sam se ukljucivao i lupetao gluposti koje mi ta osoba kaze.
Npr. u balkanskom spijunu kako se zove tj. preziva lik koga igra pokojni Bata Stojkovic ili koje pojeo prijinu ribu iz zikine dinastije i sl.
Pitanja su tako laka,pa se dechurlija zalete,a gledajte racunicu drze vas na govornom automatu 10 minuta,chim se automat javi ode 50dina+pdv,pa onda svaki minut cekanja 40dina+pdv
A kako im to polazi za rukom da i danas to rade,ne smem da objavim jer to dotice sam vrh vlade,neko ima kompaniju koja je posrednik....pa dalje zakljucite sami

djilas verovatno :lol:

elem moja pametna majka je nasela na tu foru bio je kviz i svi se kao javljaju nemaju pojma a nagrada plazma tv i ona uhvati i zove i prvi put je stave na cekanju ona drzala oko 5 min pa spustila pa opet zove i onda je drzali oko 10 min pa je prekinuli
i tako stigo racun veci za 1000din nego inace

ja tad nisam bila kuci inace ne bih joj dala znam da je to mutljavina

Back