pazi zapaljivo!

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
primećujem kako ljudi po pravilu na spominjanje nekih pojmova odmah padaju u vatru, uzbude se, nerviraju isl.
šta je ono vas baš zapali? uvreda, bezobrazluk, nepoštovanje, ignorisanje, odrežena osoba, oponentska stranka, stranci, nacionalne manjine, fašisti, komunisti, ******....?
i zašto, zapitajte se...

Mozda kada me neko po*jebava iako ga lepo i kulturno zamolim 5-6 puta da prestane i da nije smesno vise, ili kada me neko napusava, ponasa se bahato, urla, dok pokusavam fino i lepo da razgovaram.
Zasto me nervira, zato sto me ne postuje kao licnost, jer ako ja mogu da se ponasam kulturno i civilizovano dok diskutujemo i da postujem drugu stranu toliko, ocekujem isto to.

primećujem kako ljudi po pravilu na spominjanje nekih pojmova odmah padaju u vatru, uzbude se, nerviraju isl.
šta je ono vas baš zapali? uvreda, bezobrazluk, nepoštovanje, ignorisanje, odrežena osoba, oponentska stranka, stranci, nacionalne manjine, fašisti, komunisti, ******....?
i zašto, zapitajte se...
Obicno se to desava kad im se dzagne u neku od predrasuda, onda podivljaju i pokazu koliko su primitivni.

ZVOCANJE....

Moj fitilj "zvocanjem" najbrze dogoreva...

Ja kad napravim gresku nije mi problem da priznam da samo pogresio.

Ali onda "zvocanje" bla, bla, bla..... Strasno

Pa da ubijes coveka sudija ti jasno i kratko kaze kaznu robije i ne serendati i ne zvoca ko "vodenica"....

Neki uzivaju u "zvocanju"...........

i zašto, zapitajte se...

Kad neko krene da pljuje po mojim stavovima... nebitno o čemu su oni, bila to politika, ishrana, a vera...
Nikoga ne vređam niti bilo šta namećem...
I prema takvim ljudima sam jako neprijatna i uglavnom ih smirenim, ali neljubaznim tonom spustim na zemlju (neki bi to tako nazvali, ja to nazivam postiđivanjem).

jebbozovni ljudi (ljudi koje treba jebbati)

ove moje lokalne nacionalne manjine.
zuti im unistili sve fabrike (a bogme su imali plate vece od direktora) sada krpe dupeta kako znaju i umeju.

i kada im pomenes naprednjake oni beze ko dzavo od krsta.kazu nece meni niko sendvic davati. ipak je pajtic nas coek.

eto,to pomenuo jer je najsvezije...

Back