Pazi foru....:dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Somebody74

Poznat
Poruka
7.985
I vukovi samotnjaci imaju loših dana, a eto ni ja nisam ništa bolji. Kada je prošao ovaj zadnji smak sveta uvideh da bi , da je bila tačna informacija, otišao sam. I počnem da češljam sajtove za usamljena srca (iako bi se po težnjama onih na sajtu moglo pre reći za jedan drugi organ da im je usamljen...). I bunario ja tako neko vreme i izbunario neku ženu, dopisivali se, skajpovali pa čak razmenili i brojeve mobilnih. Pa će ona meni u jednom od razgovora da je perverzna. Upitah da nije slučajno sadista i pošto dobih odgovor da nije pomislih "Dobro, i ja imam ravne tabane pa se ne hvalim...". I u jednom sledećem razgovoru kada je najavila da dolazi u Bg, upitah ju da li uživa u oralnom seksu mislim kako da ga dobija a tako i da prima. Na to me je blokirala na svim mogućim sredstvima komunikacije.... :hahaha: i sada se ja pitam šta žene smatraju perverznim?

znas sta najveca je greska misliti e ova je prava..evo je jedna normalna..sad cu polako i pazljvo da nesto ne pokvarim..i onda se uvuces i razvuces i zajebes na kraju sto nisi odmah sve sto ti padne na pamet iscacko i znao na cemu si

I vukovi samotnjaci imaju loših dana, a eto ni ja nisam ništa bolji. Kada je prošao ovaj zadnji smak sveta uvideh da bi , da je bila tačna informacija, otišao sam. I počnem da češljam sajtove za usamljena srca (iako bi se po težnjama onih na sajtu moglo pre reći za jedan drugi organ da im je usamljen...). I bunario ja tako neko vreme i izbunario neku ženu, dopisivali se, skajpovali pa čak razmenili i brojeve mobilnih. Pa će ona meni u jednom od razgovora da je perverzna. Upitah da nije slučajno sadista i pošto dobih odgovor da nije pomislih "Dobro, i ja imam ravne tabane pa se ne hvalim...". I u jednom sledećem razgovoru kada je najavila da dolazi u Bg, upitah ju da li uživa u oralnom seksu mislim kako da ga dobija a tako i da prima. Na to me je blokirala na svim mogućim sredstvima komunikacije.... :hahaha: i sada se ja pitam šta žene smatraju perverznim?

nije te ona blokirala ni zbog pushenja ni zbog lizanja vec zbog neceg sasvim stotog, samo njoj znanog. negde si ugasio, ali nije ni vazno..

hmm...sta je perverzno.....
definisi samu rec prvo da bih znala sta da odgovorim, el to ono sto volim el ono sto ne volim..?

Cud je zenska smijesna rabota, perverzna i voli sado-mazo ali ne i oralni seks.

Valjda je to sa oralnim seksom bilo previse direktno, s reci na delo. Razumeo bih mozda kod ovih mladjih devojaka koje se femkaju ili nesto, mada kod zrele zene, malo teze.
Mozda je to perverzna i sado-mazo mislila u nekom polu-saljivom kontekstu, a ti si to shvatio malo ozibljno i krenuo sa pricom o oralnom seksu, pa joj je bilo previse, pod uslovom da se salila.

A sta zene smatraju perverznim, kako koja, mada moje nestrucno misljenje je da su muskarci ipak malo perverzniji, mada ima izuzetaka. Nekoj zeni je recimo perverzno da veze muskarca za krevet i da ga lagano svlaci i ljubi po celom telu, on ne moze da je zgrabi jer je vezan a ona ga uzbudjuje time sto radi, dok muskarcu moze biti uzbudljivije da je veze i da posle grubog seksa onanise po njoj.

Poslednja izmena:
nije te ona blokirala ni zbog pushenja ni zbog lizanja vec zbog neceg sasvim stotog, samo njoj znanog. negde si ugasio, ali nije ni vazno..

hmm...sta je perverzno.....
definisi samu rec prvo da bih znala sta da odgovorim, el to ono sto volim el ono sto ne volim..?

Ajme, Gospe ti di sam ugasio? Pa nismo se nikad videli, samo se čuli telefonom. A i ona je prva potegla tu temu perverznog, na šta sam ja samo pitao da li je sadista. Tek juče ju upitao da li voli da prima oralni sex, jer ja volim ženama da pružam taj užitak, i ona BLOCK?!

Pa ovo je bilo prvo i jedino, ja ju posle zvao (pričali smo skajpom dok je pravila neku klopu) a ona ni da se javi. Mislim, za celu istinu, ko ju bre hebe ali mi samo ovo što pitah nije jasno.

ja kao zensko tvrdim da su razlozi drugi, ne to pitanje.
ili je uleteo neko mnogo interesantniji itd.....
ili si joj se ucinio nezanimljivim da bi ista nastavljala.
nijedna ne pobegne od takvog pitanja ako su sve kockice slozene

Pa ovo je bilo prvo i jedino, ja ju posle zvao (pričali smo skajpom dok je pravila neku klopu) a ona ni da se javi. Mislim, za celu istinu, ko ju bre hebe ali mi samo ovo što pitah nije jasno.

Veruj mi kad ti kazem da si je poceo smarati jos re toga, a ovo je samo bio neki povod.. Ili mozda nije bila zainteresovana ni u pocetku, mozda te samo lerala
Zaista ako ste toliko pricali i sve nece tek tako da te neko odjebe.

prvo ne postoje sajtovi za usamljena srca
ko što reče postoje sajtovi za samljene kite i pice
drugo, u takvim razgovorima očigleno vlada veliko licemerje
ili bar nesporazumi jer se mnogo toga ne kaže
možda je ona robinja smatrala perverznost poželjnom i napaljivim stvari da istakne
a možda je zamišljala viteza koji je razbio svoj sjajni oklop oralnim pitanjem
treće, ne znam šta baš smatraju perverznim
ali znam da je to uglavnom 10 puta blaže nego što perverzija jeste
i 25 puta blaže od onoga što ja zamišljam (mada...)

Što se mene tiče tema može da se gasi, nisam našao željeni odgovor već samo brdo saveta. A usput sam našao i (van sajta) u okruženju neku koja je odgovorila krajnje pozitivno na moju perverznost a i šire od toga. Svima hvala na konstruktivnim odgovorima!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back