Limunovo_Drvo
Veoma poznat
- Poruka
- 13.737
******... ne volim da se svađam, ali kad moram =]
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok, skapirala sam da svako zhivo bice prosto UMIRE za pazhnjom.
Ja sam se skroz prepoznala! Sta dodjawola imas protiw boxerica???!!!! Da ti si jedina osoba koja to izwaljyje! Saaaalim se....pa dobro moje misljenje znas-ribe imajy komplexe,pateticno...Tyyyyga![]()
Spomenula sam da vole da se kurche kako bi ispali frajeri.
Hmmm, pa chekaj, ljudi imaju daleko razvijeniji mozak od jarcheva, paunova. Msm zar nije ponizhavajuce da poredish ljude sa zhivotinjama i njihovim nachinom zhivota?Ох,боже...
Зар се дивљи јарци не труде да сруше један другог са планине?
Зар паун не показује стално своја пера?
Вероватно излгеда примитивно,али и људи имају начин.![]()
Naravno da poznajesh ovde ljude duzhe od mene, pobogu uchlanila sam se pre par dana. Ali ako nishta, zaista ne volim da me ljudi koje ne poznajem podjebeavaju na taj nachin. Sam si rekao da ne poznajem nachin na koji se shalite, pa bi onda bilo jako dobro da iskulirash neko vreme dok se malo ne opustim (mozhda preterujem, ali ne dopushtam da ljudi gaze po meni na bilo koji nachin). A shto se tiche psovanja, to shto psujem ko kochijash ne znachi da nisam elokventna na drugim poljima. Ovde sam apsolutno opushtena i ne vidim zashto bih se kontrolisala povodom toga.ae iskuliraj ******...
duže sam ovdje od tebe i ne poznaješ ljude niti način na koji se šalimo...
i prelistaj rječnik, nemoj da svaka druga riječ u ustima bude ****** i kurčenje...
Hmmm, pa chekaj, ljudi imaju daleko razvijeniji mozak od jarcheva, paunova. Msm zar nije ponizhavajuce da poredish ljude sa zhivotinjama i njihovim nachinom zhivota?
Ok, skapirala sam da svako zhivo bice prosto UMIRE za pazhnjom. Neke devojke u boxericama u grad, neki momci se kurche kako bi ih devojke primetile, opet neke devojke se kurche kako bi ih momci primetili, neki lizhu pod osobama koje ih ne jebu 5%... Zashto? Zbog jbne pazhnje! Msm shta vi u principu mislite o tome? Jeste se mozhda prepoznali u textu? I na kraju krajeva, jesam li ja jedina osoba koja to izvaljuje?!
da... lakše je platiti ku.rvu i dobiti maksimalnu pažnju, zar ne?
J.bt ljudi ja ne podrzhavam neutralnost! Nikad i nisam! Kao i svaki chovek volim da budem u centru pazhnje, msm sve to stoji. Ali ovde pricham o kritichnim sluchajevima. Iskomplexiranim jadnicima. Like duh...Pa necu da budem neka jadnica koju niko ne primecuje. Ali sad mi nije stalo do te paznje, paznja jednostavno sad ide uz mene ja se ne trudim da je privucem.
Ok, skapirala sam da svako zhivo bice prosto UMIRE za pazhnjom. Neke devojke u boxericama u grad, neki momci se kurche kako bi ih devojke primetile, opet neke devojke se kurche kako bi ih momci primetili, neki lizhu pod osobama koje ih ne jebu 5%... Zashto? Zbog jbne pazhnje! Msm shta vi u principu mislite o tome? Jeste se mozhda prepoznali u textu? I na kraju krajeva, jesam li ja jedina osoba koja to izvaljuje?!
Хоћеш да кажеш да треба да се стидим јер си ти моје делимично оправдање схватила као увредљиво?Hmmm, pa chekaj, ljudi imaju daleko razvijeniji mozak od jarcheva, paunova. Msm zar nije ponizhavajuce da poredish ljude sa zhivotinjama i njihovim nachinom zhivota?
Zato shto je paunu to u prirodi da se razmece, takva je zhivotinja. Chovek bi trebalo da bude bolji od toga. Ali nije(barem dobar deo ljudi nije). To mi je fenomen. Ti si samo istakao chinjenicu da su ti ljudi kao jarchevi i paunovi. Verovatno i jesu, shto se tiche ponashanja, ali paunovi nemaju komplexe, ponavljam, oni su stvoreni da se ponashaju kako se ponashaju dok je ljudski mozak je daleko komplikovaniji i da bi radio shta taj isti paun radi potreban je mnogo veci i bolji razlog( komplex, neka trauma, pogreshan nachin gledanja na svet...).Хоћеш да кажеш да треба да се стидим јер си ти моје делимично оправдање схватила као увредљиво?
Наравно да је људски мозак развијенији,али примитивизам је и даље постојан.У одређеној мери.
"Мсм",зар они не раде то да би привукли пажњу?
Како се онда разликују од пауна?