- Poruka
- 42.900
jel mi neko mozhe objasniti kako se prebacuju pare preko paypala u bosnu i hercegovinu ?
primaoc je
PayPal:
paypal1@pomozi.ba
primaoc je
PayPal:
paypal1@pomozi.ba
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moraš unijeti tražene podatke, osim iznosa- ime primaoca, broj telefona ili mail, i primaoc mora imati otvoren paypal račun.jel mi neko mozhe objasniti kako se prebacuju pare preko paypala u bosnu i hercegovinu ?
primaoc je
PayPal:
paypal1@pomozi.ba
Moraš unijeti tražene podatke, osim iznosa- ime primaoca, broj telefona ili mail, i primaoc mora imati otvoren paypal račun.
Lako.pa paypal racun ima
sad sam htela preko paypala prvi put u stranu drzavu
Улогујеш се на свој налог.jel mi neko mozhe objasniti kako se prebacuju pare preko paypala u bosnu i hercegovinu ?
primaoc je
PayPal:
paypal1@pomozi.ba
Nije porez ali ima neka provizija... to skine banka kad prebaciš na karticu koju imaš kod nje. Nisam istraživao, verovatno zavisi od banke do banke, ali nije mnogo. Nego je sam Paypal dosta povećao proviziju u poslednje vreme. Tip mi pošalje, recimo, $60, i dok Paypal skine proviziju meni i njemu, ja dobijem pet banki.Da li se plaća porez ako se sa PP naloga prebace i podignu pare na karticu u nasoj zemlji?
Ok, hvala.Nije porez ali ima neka provizija... to skine banka kad prebaciš na karticu koju imaš kod nje. Nisam istraživao, verovatno zavisi od banke do banke, ali nije mnogo. Nego je sam Paypal dosta povećao proviziju u poslednje vreme. Tip mi pošalje, recimo, $60, i dok Paypal skine proviziju meni i njemu, ja dobijem pet banki.
Evo detaljnog uputstva kako verifikovati PayPal nalog i kako verifikovati karticu na PayPal-u:jel mi neko mozhe objasniti kako se prebacuju pare preko paypala u bosnu i hercegovinu ?
primaoc je
PayPal:
paypal1@pomozi.ba