Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Pokušavam da otvorim paypal nalog ali kada mi traži postcode, unesem 6 cifre međutim on traži 4. I kako sada to da prođem? Gde da nađem četiri cifre.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokušavam da otvorim paypal nalog ali kada mi traži postcode, unesem 6 cifre međutim on traži 4. I kako sada to da prođem? Gde da nađem četiri cifre.
To je za pozivni broj.Možda 381 ili +381 za Srbiju.
Sta snimis nesto za jutub pa ti treba pejpal ajd priznaj posteno jer saznacemo na laksi ili tezi nacinPokušavam da otvorim paypal nalog ali kada mi traži postcode, unesem 6 cifre međutim on traži 4. I kako sada to da prođem? Gde da nađem četiri cifre.
Twitch. Želim povezati i streamovati.Sta snimis nesto za jutub pa ti treba pejpal ajd priznaj posteno jer saznacemo na laksi ili tezi nacin
Hvala.Кад повезујеш картицу са paypal-ом paypal ти скине око 1,5€ са картице, да верификује да је картица у реду, и одмах ти врати. У опису те трансакције имаш 4-цифрени код 4 цифре и pp на крају ако се добро сећам. Дакле, изађи на homebanking, погледај листу трансакција и нађи ту окојој ти приам, тамо ти је код.
opaaaaaaaaaaTwitch. Želim povezati i streamovati.![]()
Da nećeš da me pratiš, lepotice?opaaaaaaaaaa
ne znam,videćemo.Da nećeš da me pratiš, lepotice?![]()
Pa ti ne igras igrice da bi pohvatala to. Ali mozes da slusas moj umiljati glas.ne znam,videćemo.
igrala sam pre. A za umiljati glas hah...neću da komentarišemPa ti ne igras igrice da bi pohvatala to. Ali mozes da slusas moj umiljati glas.![]()
Hahahaha. Juce zapratio neku likusu sto je pratilo pet coveka i tamo izbaci obavestenje o tome. I videla ona i kao sa nekim slatkim glasicem "Thank you so much"igrala sam pre. A za umiljati glas hah...neću da komentarišem
likušu? Opa...da doživim i od tebe da čujem taj izraz. E pa,ja imam krupan glas tako da je slatki glasić kod mene isključen.Hahahaha. Juce zapratio neku likusu sto je pratilo pet coveka i tamo izbaci obavestenje o tome. I videla ona i kao sa nekim slatkim glasicem "Thank you so much"
Dap, likuša. To je jedna mlada dama iz severne amerike sa umiljatim, slatkim glasom.likušu? Opa...da doživim i od tebe da čujem taj izraz. E pa,ja imam krupan glas tako da je slatki glasić kod mene isključen.
Da li ti je dubok glas ili ne, ne bih znao. To ćeš mi pokazati.likušu? Opa...da doživim i od tebe da čujem taj izraz. E pa,ja imam krupan glas tako da je slatki glasić kod mene isključen.
videćemo...Da li ti je dubok glas ili ne, ne bih znao. To ćeš mi pokazati.![]()
ko kaže da ćemo se uopšte smuvati?Vas dvoe se jos niste smuvali
Teodora igra na kartu "Potrudi se više"Vas dvoe se jos niste smuvali