Payoneer

Iskapa

Iskusan
Poruka
5.002
Dobra vam noć forumaši moji.Trebao bi mi payoneer zbog sporadi bizmisa,dakle izvoz nojevi jaja a uvoz polovnih Coca Cola flaša.Daklem imate li nekakva iskustva sa pajonirom u Bih i/ili Srbiji?Da li se kartica naručuje sa njihovog sajta direktno.Kakav bankovni račun traže?U kojim bankama se može otvoriti račun povezan sa pajonirom,i uopste kako to sve funkcioniše.
Unaprijed zahvalan vaš gosn Iskapa

Dobra vam noć forumaši moji.Trebao bi mi payoneer zbog sporadi bizmisa,dakle izvoz nojevi jaja a uvoz polovnih Coca Cola flaša.Daklem imate li nekakva iskustva sa pajonirom u Bih i/ili Srbiji?Da li se kartica naručuje sa njihovog sajta direktno.Kakav bankovni račun traže?U kojim bankama se može otvoriti račun povezan sa pajonirom,i uopste kako to sve funkcioniše.
Unaprijed zahvalan vaš gosn Iskapa
Bolji je od Paypala po meni, makar imaju support koji pre odgovara nego oni. Na payoneer mozes da porucis karticu tek kada budes imao na racunu 100$. Tako je bilo kada sam ja porucivao karticu, mozda se u medjuvremenu nesto promenilo.

Inace sa tom karticom sam placao svugde, prodavnice, shopovi, pumpe...

Mozes da podignes pare na bankomatu ali deru sa provizijom, dok placanje u prodavnicama, pumpama provizija je bas bas mala. Tako je bilo pre par godina kada sam je koristio, opet kazem, mozda se sve to promenilo.

Uz rizik da ispadnem glup(što objektivno i jesam),pitam se da li neko zna kako izgleda veza između pajonira i lokalne banke.Prilikom otvaranja pejpala banka mi je izdala nekakvu Visa karticu i novac mogu podizati iskljucivo na bankomatima.Šta se dešava sa payonirom,da li karticu izdaje payoner,a moj bankovni racun se veze sa karticom,da li znate neku banku u RS koja to radi.
Bez zluradih komentara na račun moje finansijske nepismenosti,moliću.

Back